Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dexter - máš leda prd a ne čuch. Co nevidět zmiznou i s penězma a žádný krám jménem Auya nebo jak se má ten smyšlený fake jmenovat nikdo nikdy neuvidí...
    • ucho
      Komerční úspěch je samozřejmě diskutabilní, každopádně děláš tu ze sebe hlupáka, když naznačuješ, že neexistuje. Vzhledem k tomu, že má vyjít příští měsíc, už konzoli vidělo celkem dost lidí...

      http://www.youtube.com/watch?v=crE8v3LWO4I
      http://www.youtube.com/watch?v=o-cVSFyWVHc

      hry nejsou žádné velké trháky, ano, většina se dá hrát na mobilu. můžete si ale mobilní hru normálně zahrát na televizi a s ovladačem? :D
      jinak už jen to, že má na OUYA vyjít i Broken Age, může být pro někoho lákavé. ta konzole není drahá, samozřejmě v porovnání s PS3 a XBOX360 drahá je, ale v konečném důsledku drahá není, což může oslovit dost lidí na to, aby se jim to bohatě zaplatilo. ale to, jakou má budoucnost, samozřejmě ukáže až tak ten první rok existence...
      • Hlupák jsi ty Ucho, jako vždycky když tady promluvíš... *12*
  • Tohle bude revoluce v herním odvětví to vám povídám pánove a že mám na tyhle věci čuch!
    • Zabalit hardware z telefonu do krabičky společně s gamepadem bude revoluční?
    • P1trs
      A v čem je ten nesmysl revoluční?
  • Být vývojářem, byl bych smutný jak malá je tu diskuze k článku.... evidentní nezájem lidí...
    Přitom když do toho sypou peníze sponzoři, nemůže to být zas takový fail, ne?
    • No ono je hlavne sporne ako sa bude Ouye darit v konkurencii andoid telefonov a tabletov. V podstate uz dnen neni problem si taku konzolu "spravit". Staci lepsi telefon s moznostou pripojenia na TV a PS3 gamepad (da sa pripojit cez bluetooth a namapovat jednotlive triggery na tlacitka na obrazovke) a mam to iste ako ouya. A dalsi problem je alebo su hry. Kolko a v akej kvalite budu a zasa z pohladu vyvojarov aka bude bezpecnost, respektive zabezpecenie proti piratstvu. Na konzole sa vyvyja hlavne koli zisku a ak ouya bude trpiet rovnakym syndromom ako cely android, respektive google play (kradne sa ako o zivot), tak sa na to velky vyvojari vykaslu a ouya bud krachne alebo sa z toho stane konzola pre hry od studentov typu tetris a rozne jednoduche hopsacky.
      • Ouya mi zprvu nepřišla jako dobrý nápad, ale když jsem se nad tím zpětně zamyslel, je to příležitost - arcade hrám se třeba na Xboxu docela daří, přitom pro ně obvykle netřeba výkon takové konzole. Ouya bude stát 2 000 (no, pravděpodobně víc, ale to už je obecný problém českého trhu) a dokáže nabídnout všechny ty zábavné jednoduché hry z mobilů a tabletů. To, myslím si, naopak je lákadlo. A pokud bude rozumný emulátor PSX, Nintento, ..., pak je to teprve pecka!

        Taky si myslím, že Vaše uvažování je chybné - lidi, kteří běžně dokáží propojit tablet/mobil s televizí, napojit na něj PS3 DualShock a namapovat tlačítka (a navíc tímto způsobem uvažují), rozhodně nejsou cílovkou Ouya. Já si tuhle konzolku umím představit pro občasné/rekreační hráče, rodiny a děti.
        • Ale to ja netvrdim ze ludia ktory si vedia takto rozbehat telefon/tablet su cielovka.Ja tvrdim ze ta moznost, aj ked komplikovana, tu je. Otazne je skor ci sa toho, aj vdaka ouye, nechyti nejaky vyrobca a nezacne vyrabat povedzme ouya kompatiblny gamepady pre telefony/tablety. Potom uz staci len rozbehat/preportovat hry z ouya na bezny android a je mozne ze ouya ako hw platforma skonci. Totiz ekonomika casto vyhrava a vela ludi sa moze potom zamysliet naco kupovat ouyu ked mi staci gamepad a telefon ktory uz mam vo vrecku. Ouya sa teraz pekne rozbehla, otazne je ci si dokaze udrzat nejake postavenie na trhu aj po roku, dvoch. Ani by som sa nedivil ak by sa casom po rozbehnuti a stabilizovani na trhu stala ouya skor sw distribucnou platformou, popripade vyrobcom akurat gamepadu pre android zariadenia.
          • Ano, hrozba to být může, zvlášť když je Android platforma otevřená. Nicméně i teď si musím stát za svou původní myšlenkou: nemyslím si, že pro cílovou skupinu bude konkurovat Ouya tabletům a naopak. Ať už cenou, tak použitím.

            Výhodu navíc vidím v tom, že Ouya má pevný HW a nové verze budou (zřejmě) každý rok. Což je plus pro vývojáře. Tabletů a mobilů s různými procesory, grafikami, pamětí, displeji a verzemi OS je na trhu milion. Ouya bude jen jedna.
    • Ale může. To že má někdo peníze neznamená, že rozumí dostatečně konzolím a hernímu trhu.
  • Mahcake
    To bude takovej propadák tohle...už se těším. *1*
  • Tady je jedna taková typická OUYA pecka.
    https://www.youtube.com/watch?v=JV1nidrZhsM

    A tady slovutný ROCKCOCK64 rozbaluje svou developer OUYA konzoli.
    https://www.youtube.com/watch?v=Z_orj1z3mOY
  • Docela tomuhle nerozumím.
  • aneb oujé scam pokracuje, to co muzes hrat na telefonu tak budes mastit na krabičce... lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit