Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Pokud tam bude Pve kampan tak sem s tím ta hra si o to říkala a PVE bylo krom mp jedna z nejzábavnějších věcí stačilo to doladit. Na Mp si skoro nikdo nevzpomene.

    Já to spíše vidím takhle upgrade nebo FULL vydání, a Overwatch bude jinak frytuplej vyjma asi ranked? ( kdo o něj ale stojí he) Budeme mít na světe druhej díl. Podle mě je to trochu napopud Paladins ( co si budem povídat není podobnější hry a tady to bylo dokonce +- dříve) to kampan bude mít protože to spousta hráčů chce.

  • Frankenstejn

    Zaručená informace jako minulej rok Diablo serial :) :)

  • Vubec mi nedava smysl aby Blizzard vydaval druhy dil. Rozmelnit komunitu mezi dve hry a co tak noveho by dali do hry, ze by to stalo za novy titul za plnout cenu? Nesmysl. Diablo 4 je sice imo take dost nepravdepodobne, ale stale vice jak Overwatch 2. Podle me bude Blizzcon, krom klasickych turnaju v Blizzardich hrach a novinkach s nimi souvisejicich, o remasteru Warcraftu trojky.

  • Ja nejdriv tusil, ze to bude mit jen ten PvE/Pribehovy mod, protoze pokud planuji prakticky navazat na mp z puvodni hry, docela by me zajimalo, jestli to budou chtit nejak propojit/podporovat obe zaroven. Moc hracu by asi nebylo moc nadsenych nechat vsechny skiny/staty/uspechy v limbu po prechodu na OW 2. No snad maji nejaky chytry plan.

    • nabízí se upgrade pack za ??? USD, ale taky je můžou nechat utrácet za všechno hezky znovu po vzoru jiných her.

  • Morlang

    Proboha proc? xD Ta hra je supr ale opravdu potrebujeme dvojku? Opravdu musi blizzard investovat cas a zdroje do dvojky? Radsi bych tato velka studia videl pracovat na novych IP...

    • Carnage666

      Mě spíš vadí že obsah do jedničky je prostě chudej. Neřikám že potřebuju každý dva měsíce novou postavu kvůli který se stejně většinou rozbije hra a pak půlku hrdinů nerfnou nebo buffnou a takhle pořád dokola, ale vadí mi jak zacházejí s eventy. Eventy jsou nebo by měli být docela podstatnou částí hry pro osvěžení stereotypu, ale Blizz se prostě nesnaží a všechny eventy jsou už každý rok stejný jen nahodí pár nových skinů který mají stejně neskutečně nízký drop, takže doufají že lidi nakoupí jejich lootboxy 😀

    • Veskoslav

      Bude to 3,5 roku od vydání. Navíc než to vydají, uběhne další rok. A pokračování po více jak 4 letech mi přijde adekvátní.


      A Blizzard a nové IP? To dříve Bethesda přizná chybu u Fallout 76.

      • Morlang

        Pritom by na to to studio melo predpoklady. Holt jisty prachy jsou jisty prachy :/

      • 4 roky a už je čas na dvojku?

        Diablo 3 bude mít příští rok 8 let.

        Starcraft 2 bude mít příští rok 10 let.

        Warcraft 3 bude mít 18 let.

        • Veskoslav

          Diablo 4 se očekává oznámení. 

          Sc II je uzavřena, co se týče příběhu. 

          W3 dostává remaster. 



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit