Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já vám nevím, zpočátku mi to připadalo perfektní, ale když to tak vidím.. Grafika je pro mě super, nejsem náročný, pohyby taky mi nepřipadají nic moc, nápřahy seků jsou ... no mohly by být lepší, borec v celoplátové zbroji chodí jako kdyby ji neměl, - jako neříkám, mohl by tak rychle běžet, ale jeho pohyb je nepřirozený.

Uvidíme, zatím to vypadá horší než jsem čekal, a MaB to stejně nepokoří...
  • Hairy_Ass
    "Takže, Yorkové a nebo Lancasteři?" Prdlajs, vyberu si jediné vítěze téhle války, Tudorovce! *1*
    • ales.smutny
      Rafinované ;)
  • Hry od Paradoxu mají tu obrovskou výhodu, že se dají snadno upravovat a na každou si můžete stáhnout desítky modu, od HoI, přes EU až po MaB. Například mod, který vznikl v komunitě k EU3 byl dopracován, vylepšen a bude vydán jako další datadisk. Hráči si sami vlastně určují, co tam bude *14* *14*
  • Anglie .. fuj ho :) no něco podobného bych bral i se samuraji
  • sem stím
  • Kdyby to bylo na stejné urovni nebo lepší jak mount and blade tak hned kupuju.
    Na grafice nezaleží mount and blade mel taky spatnou grafiku a stejne si tu hru zahraju i dnes.
  • viac info:

http://forum.paradoxplaza.com/forum/content.php?629-%E2%80%9CProject-Postman%E2%80%9D-Revealed!-Paradox-Interactive-Announces-War-of-the-Roses!&s=b5f908b83770ca6913ad6b3bae6bc878

prakticky to vyzera ako mount&blade s vacsim budgetom, v realnom svete, awesome.
    • Tikov
      já bych se zaměřil na tenhle snímek na stránkách hry- http://forum.paradoxplaza.com/forum/content.php?629-%E2%80%9CProject-Postman%E2%80%9D-Revealed!-Paradox-Interactive-Announces-War-of-the-Roses!&s;=b5f908b83770ca6913ad6b3bae6bc878
      jako jediný vypadá, že je přímo ze hry (+ dodělávka do free cool in podoby)

Takto mi to přijde jako mod do MB (+ se mi docela nelíbí proporce té prostřední budovy), ale vzhledem k fázi ve které to je se nechám (určitě mile) překvapit
  • No ty stany nepratel by z hradu vykatapultovaly za par minut na padrt. A ten utok jak ten kun skoci dolu to bylo hrozny :) jak animace od nejakeho fandy stredoveku. Ja si myslim ze to bude trapas...
  • Trailer mi připadá jak na nějakou strategii z roku 2005. Doufám, že nebude žádná magie a nadpřirozené síly! :)
    • ales.smutny
      Možná leda upálit nějakou zaručenou čarodějnici ;)
      • Čarodějnice se můžou upalovat ale nesměj umět čarovat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit