Přejít na výpis diskuzí
Oznámení datadisku Victoria II: A House Divided
5.10.2011 | levis
6 příspěvků
-
Na to se těším, tento typ her mě baví, např. série Total war mě nadchla a strávil jsem u toho desítky hodin :-)
-
tak doufejme, že Pdox konečně udělá z viki 2 přijatelně hratelnou záležitost, což v současnosti moc není; na vikinu jsem se těšil jak malej a výsledné lejno na mě moc nezapůsobilo. Snad to bude stejný proces jako s HOI 3 a datadiskama, tedy od nehratelné srajdy k vynikající hře...
-
-
heh, nač tolik mínusů? že Pdox vydává nedodělané a často nehratelné hry, ze kterých během následujících 2 let udělá pomocí placených datadisků (patchů...) famózní pařby, je celkem obecně známá....
-
-
Tady se dost těším, jen mě trochu zklamal obsah datadisku :/....hra za USA mě ve victorii nikdy moc nebrala.
-
-
Tak projeď si přečti první developer diary, datadisk nemá být zaměřený jen na ameriku a občanskou válku
Cituji z http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?562607-AHD-DD1-%96-A-House-Divided&p=12904584
"1) So the focus is on the American Civil War?
2) Must everything about the ACW be called A House Divided?
Well the answers to those are “No” and “Yes” respectively.
AHD does not have any particular focus on the ACW, although it does include a new scenario which I will talk about in a moment, the main aim is to make the game better all round. We plan to improve politics, the economy, uncivilised nation's path to reform and modernisation, warfare, the UI, game speed, and more!"
-
-
Už se těším, ikdyž čistá Victoria 2 mi má pořád co nabídnout.