Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Udělal bych to jao původní battletech na papíře, ten byl taky tahovej a podobně jako Yu-Gi-Oh duelist accelerator, kterej je kompletně zdarma a jsou přístupný všechny karty by to mohli vydat jako turboreklamu na všechny ty hračky co ta společnost vyrobila.
  • A vubec ja vam kaslu na WoT ja chci normalni hru ze sveta MechWarrior kterou si koupim klidne za plnou cenu a zahraju si v klidu singl a pak se treba vrhnu na multiplayer. A nechci ji mit znasilnenou nasadou od kostete v podobe nerovnych podminek ktere proste ve valne vetsine pripadu F2P model dela. Nechci premium ucty a clanovy zbrane jen za penize. Nechci koukat kteryho preboostovanyho Mecha budou prodavat za padesat dolaru. Jeste jednou opakuju nemam problem s placenim ale placeni za cheaty, lepsi predmety, postup ve hre a podobne je spatne. Nemam problem s penezma ale s tim ze ten model pak zacina moc pripominat hraci automaty ze kterejch ti nikdy nic nevypadne.
    • Ty musis byt strasne frustrovanej. Ja treba hry uz moc nehraji ale WoT me chytl. Dostal jsem se az natrier 8-9. Vsiml jsem si, ze za opravy i munici u techto trid uz platim vic a je to mnohem tezsi naskudlit penize. Ale je to v poradku. Je to FREE TO PLAY. Hraju to snad uz 1/2 nebo 3/4 roku a supr se u toho bavim. Porad tam sice nekdo place, ze je spatny BALANCE nebo ma slaby tank a pod. Ale co. Tak prohraju a priste zase vyhraju. Napr. mne hodne bavi s T50 podkurovat i silnejsim tankum. Protoze se zameri na me, ja je naspotuju. Navic nevenuji pozornost okoli a spolecne s teamem ho dostanem. A nemusim pritom nutne umrit jak to kopec jinych dela. Ze tam hned na zacatku nalitne sam mezi vsechny nepritele a pak ho nekdo hned sestreli. Taky mne nektere veci serou ale je to FREE TO PLAY tak co. Jestli te to bavi tak si kup premium ucet, jestli te to nebavi tak stiskni ODINSTALUJ a mas pokoj. Urcite si to nehral 1/2 roku proto, ze te to nebavilo. Kolik her mas dnes takovych, ze se pritom bavis vic jak 10 h.
      • No vidis, ja mam az na GW Typ E, E100 a Jagdtigera v nemeckem strome uplne vsechno ale jak jsem psal kaslu na WOT pisu co mi vadi konkretne na MW F2P.
    • lol, ty fakt znáš jen ty stupidní f2p z asie. Jinak si tvou zaujatost neumím vysvětlit.
      • Mno ja se fakt moc bojim ze az tak daleko od pravdy nejsem. Uvidime.
  • Frot Mission se vrhlo do FPS žánru a byl to propadák ...:( Ale Mechwarrior už podařený spin-off měl (Mechcomandera 1a2 ... RTS ) I podle názvu bych právě teď čekal hutnou tahovku ve stylu FM5 .... a pokud by to bylo na PC , tak bych hned kupoval .... protože takové hry se dnes na PC už moc nedělají .
  • Proc by nemely fungovat originalky mechwarrioru? Me funguji vsechny cd originalky, vcetne tech nejstarsich typu syndicate, baldurs gate nebo daggerfall. Diskety nemam kde ozkouset.

    Tactics hry byly, pokud vim, vzdy tahovky. Ja bych nejakou poradnou tahovku formatu ja2 nebo fallout tactics uvital jako sul, ale obavam se, ze v enesni dobe uz muzevyjit jenom brak, ze poradne tahovky uz patri minulosti. Coz me mrzi, pac to je muj nejoblibenejsi zanr. A posledni dobre veci jsem videl na psp.
    • :) Tahovky se už moc nedělají .... a proto jsou mezi kolegy tak oblíbené Battlegroundy , Jagged Aliance ,i pětihvězdičkoví Generálové .

      No a k těm CD .... Dovezl jsem si originál Baldur´s Gate 1 před deseti léty z Anglie a co myslíte ? Po rozbalení na několika místech kotouče průhledná média .... ne nereklamoval jsem , ale poškozené CD jsem si vypálil a ... fungoval . Takže ani ražené CD nejsou bez chyby , samozřejmě že rozežraný substrát z emgetonu /multidisku se u pálenek časem vyskytne v mnohem větší míře .
  • XorxoxTalarius
    Boha, vy tady nadelate. Tak to chteji dat F2P a co? Ja tenhle model mam nahodou rad, jelikoz mne to nicim neomezuje a hra dostane moje penize jen pokud si je opravdu zaslouzi. Kazdopadne diky tomuhle modelu si kazdy muze hru poradne zkusit a zjistit jestli je opravdu pro nej nebo ne ...
    Kazdej mesic utratim za F2P hry cca 300 korun a to jich hraji nekolik ... a vubec mne to nemrzi (tech deset piv v hospode si odpustim). Podporim vyvojare a pokud se o hru staraji, tak si sve penize zaslouzi.
    Kazdopadne je to moje volba a pokud nekdo tenhle system nema rad a radsi plati kazdej mesic ravidelne poplatky s tim ze si hru jeste musi koupit ... no, proti gustu zadny disputat, ze ano. :)
    • System placenych cheatu je proste system totalne postaveny na hlavu at uz je to formou DLC nebo F2P. A rozhodne tu ted nejde o 300 korun mesicne i kdyz u tech to vetsinou vetsinou nekonci (pokud clovek chce opravdu neco hrat). U MW mi ale F2P vadi o to vic ze to nejspis znamena ze se nedockame single playeru.
      • XorxoxTalarius
        No pokud oboji planujou jako online hru, coz je vice nezli zrejme. Tak mi povez jak by jsi to chtel delat?
        Navic F2P neni placey cheat :) To ze neco mam driv nez ostatni nepovazuji za cheat, ale za moznost ... pokud nechci neco budovat dva mesice, ale mit to co nejdriv, tak si to proste koupim ...
        • To mluvis o premium uctu za 300 mesicne ale pokud chces opravdu hrat prvni ligu tak to chce jeste specialni naboje popr. nejaky dalsi premiovy predmety. Nakonec zjistis ze jsi za dva mesice zabavy do toho zahucel za dva litry a ani nevis. To ze bez premioveho uctu vetsina F2P her vyzaduje absolutne neprimereny grind je uz jen takove tresnicka na dortu.
          • Konkretne se k f2p modelu mw nelze vyjadrit, protoze nikdo nevi, jakou bude mit podobu. Nicmene jsem si precetl vse viz vyse a nikde nevidim jine vysvetleni nez: A logika kdyz nemam cas tak hre venuju penize a budu na tom stejne jako ty co ji venovali cas je proste absolutne zvracena.

            A s timto nesouhlasim, neni na tom nic zvraceneho, je to uplne normalni. I v realnem svete platis za sluzby, ktere by sis mohl casto udelat sam. Za dopravu, za uvareny obed, za postaveni domu a tak dale. Nekde je to obvykle a lide to vnimaji normalne, nekde je to obvykle mene a pak to u rady lidi vzbuzuje zavist. My si treba platime pani na uklid, neni to drahe a mame cas se vic venovat o vikendu detem, ale na malem meste to neni tak obvykle, takze manzelka se dostala do reci a co je za tim? Nic nez malost a zavist.

            A u her je to to same. Naprosto nic neni spatneho na obchodnim modelu, ze zaklad hry je zdarma a kdo chce vic, ten si za ruzne veci priplaci. Vem si, jak funguje treba Magic the Gathering, na uplne stejnem principu a jak jr oblibeny, nic zvraceneho na nem neni. A pokud ekonomicky slabsi hraci (zpravidla deti) maji moznost placene predmety ziskat zdarma za cenu vyssiho herniho usili, tim lepe. Ani tim nevznikne nic zvraceneho. Ekonomicky slabsi hraci tak mohou hrat zcela zdarma, je to spravedlive, je to socialni, je to ok. Je to dobry obchodni model, oboustranne vyhodny. Kazdy hrac si muze hru poradne vyzkouset a platit jen kdyz je opravdu hodne dobra a cloveka chyti. A kdyz hra lidi chyti, dostanou vyvojari dobre zaplaceno a udrzuji hru pri zivote.

            Samozrejme chapu, ze nekomu se to nelibi a radsi chce platit mesicni poplatky. Takove hry tady taky jsou. Ja osobne treba tento model rad nemam, nevyhovuje mi, protoze mam malo casu na hrani a platil bych hodne za malo muziky. Ale prece kvuli tomu nebudu tento model nenazyvam zvracenym. Proste takove hry hrat nebudu. Takze je to o nabidce a poptavce. Milionum hracu model f2p vyhovuje a spoustu online her postavil zpatky na nohy. Evidentne funguje a je prospesny pro obe strany. A to bys mel respektovat a ne vykrikovat tu cosi o zvracenosti, protoze tim akorat vyvolavas flame. Je to projev hlouposti. A mozna ze az ty sam budes mit malo casu, tak zmenis nazor, protoze pro tebe zacnou byt vyhodne jine veci.
            • Je mi lito zes napsal takovou krasnou vec ve ktere se mi snazis vysvetlit to co uz davno chapu a je mi to jasny. Nemam problem platit za veci nebo sluzby. Mam nekolik pratel co maji pani na uklizeni a jedinej duvod proc ja nemam pani na uklizeni je ze se za svuj neporadek stydim. Jestli zijes na malym meste a uzivas si vydobytku burzoazie tak chapu ze to s tema cechama vidis blede. Bohuzel pani na uklizeni u nas nemaj moc tradici tak to pravda lidi berou trochu jinak nez to ve skutecnosti je.

              Ale hry jsou snad porad jenom hry a platit za to ze mi neco pujde rychlejc a jednodusejc je proste podle me.... mno vsak vis :D Prijde mi to jak jit do kina a zaplatit si nekoho aby za tebe odkoukal pulku filmu. A to ani nezminuju placeny cheaty ve spouste her (oblibene hlavne u F2P FPS).
          • Jo, kdyz chces hrat prvni ligu, musis platit. Bud casem nebo penezi. To je v poradku, je to normalni a nejen u komercnich her, ale treba i ve sportu. A je to spravedlive, mladsi hraci jsou chudi, ale maji spoustu casu, ti starsi to maji zpravidla naopak. Kdo chce, at hre venuje cas, kdo chce, necht ji venuje penize. Pokud se cile da dosahnout obojim zpusobem, je to v poradku. Pokyd to jde jen pres penize, je nutno odmitnout oznaceni f2p, ale jinak je to v poradku take.
            • Aha ceska malost a zavist... diky pane pekny vecer. Vysvetleni proc me zrovna tady ten kokretni F2P sere si prosim prectete vyse. Nashledanou.
            • V rally musis mit dost penez, abys obstal mezi nejlepsimi nebo byt spickovy ridic. Je treba podstatny rozdil, jestli muzes za sezonu odvarit dve auta nebo kazdy zavod jedno. Tomu prizpusobujes agresivitu jizdy a tim vlastne ziskavas cas. Ale take muzes spoustu casu venovat tomu, ze si trat predem nastudujes a natrenujes.

              Koupit nebo darem dostat cestny titul si muzes, pokud je to pro tvuj dobry hrejivy pocit, ale nesmis s nim prokazovat odbornou zpusobilost. To uz by byl podvod.
            • V rallye mas bud rychly auto, nebo si ten lepsi cas muzes zaplatit? Takze je vlastne ferovy i to ze si nekdo koupi titul, protoze on nema cas to studovat, ma ale penize.
            • A ty si myslis, ze hrat prvni ligu je levne? Musis platit napr. startovne a kdyz vyhrajes, ok, vyplati se ti to, ale jinak ne. Vidim obstojne do pozadi rally (ne ze bych zavodil, delal jsem pro ne monitorovaci software a poskytoval support pri zavodech na dispecinku), a rikam ti, to je hodne drahy konicek a samozrejme ze zalezi na umu jezdce, ale na jeho vybave taky.

              A na tom, ze nekdo ma cas a nekdo penize, na tom nic zvraceneho neni, takova je realita. Nekdo si uklidi doma sam, nekdo si zaplati pani na uklid. Proc by hry mely byt jen pro ty, co maji spoustu casu? Zvladte kdyz se jedna o komercni hry, jejichz ucelem je vydelavat. apopravde, to ani nema logiku, ze. Neni to zvracene, je to ferove. Ti co plati mene se mohou ba it stejne dobre, akorst maji pomalejsi postup. Ja jsem si pred lety zahral Runes of Magic, dosahl jsem nejvyssi level, kralovsky jsem se bavil desitky hodin a nestalo me to ani korunu. A necitom se nijak ukrivdeny, ze platici hraci meli rychlejsi postup. Dnes mam rodinu a malo casu, dnes bych si zaplatil a zase bych se necitil ukrivdeny tim, ze za hru platim a jini hraji zdarms. Imho nenavist vuci f2p je opet projevem ceske malosti a zsvidti, nic jineho.
            • S placenim bych nemel problem myslim ze moje sbirka her to rika jasne. Mam spis problem za co a kolik a to uz jsem tak uplne neprekous. A logika kdyz nemam cas tak hre venuju penize a budu na tom stejne jako ty co ji venovali cas je proste absolutne zvracena. Ve sportu to navic funguje tak ze kdyz chces hrat prvni ligu tak sportu venujes daleko vic casu a talentu ale pak za nej ty penize dostavas. Chtel bych videt jedinej normalni sport kde by sis mohl zaplatit abys byl na urovni ostatnich (kdyz nepocitam mikroplatby rozhodcim).
            • Ve sportu? Jako ze si treba koupim v pokeru dve esa protoze se mi nechce cekat az mi prijdou na ruku? *7*
              Btw rika se hrát hru, hrát, ne platit...
          • nechapu, co porad resite. Je to FREE TO PLAY. Muzes hrat zadarmo. Tak nechapu proc se nekdo rozciluje, ze ve WoT se neoplati hrat na nejvyssi triery zadarmo. Vzdyt o tom to je. Bavi te to? Tak si kup premium ucet a nemas co resit. Jestli te to nebavi tak ocichej nejvyssi triery a hraj ty nizzsi naskudli penize a hraj zase 10tky, nebo to odinstaluj a mas vyreseno. Porad nechapu co bys chtel zadarmo. Snad ne plne funkcni hru. Tak naprogramuj multiplayer, plat servry a pust to zadaco do sveta. Byl bys blazen.
            • Kdyz si zaplatim tak to neni moc free ne?
          • XorxoxTalarius
            No ja se bavim o tom ze si koupim ruzna permanentni vylepseni (Dungeon Overlord) pripadne nejake bonusy ....
            Kazdopadne kdyz se budeme bavit prave o prikladu WoT tak tam mi staci pouze kupovat vice mista pro moje tanky a pripadne prevod zkusenosti ... nemusim mit specialni munic, pripadne kupovat prachy, jelikoz na opravy pro tier 7 nemam penize ... je to uz vec toho cloveka jestli mu staci jezdit v Tygru nebo proste chce mit super mega giga tank.
            Stejne tak pokud chces utratit tisice, je to tvoje volba.
            Kazdopadne podobny system zavede Diablo 3 se svou aukcni sini. Co jineho je to nez pay to win, kdyz budu mit dost penez, proste si na aukci koupim to nejlepsi a pak pujdu masakrovat ty co si vse poctive nasly, ale v tomhle pripade sli jeste dal, jelikoz hru si musis koupit (ovsem priznavam na jejich obranu dostanes x hodin v singlu, takze se to vynuluje).
            • Pokud mas na mysli WoT, tak pokud vemu hrani na vysokym tieru tak to neni Free. Bud musim
              a) platit premium
              b) "platit" svym casem - farmit prachy na nizsim tieru

              Nehlede na to a) jsou ruzny podminky pro hrace. b) Uz ta logika toho kdo ma vic penez ma ve hre vic neceho je ujeta. c) Penize vubec do hry nepatri.

              LoL ma docela dobre vyreseny f2p ale i tak je to na hlavu. Kdo jim nasoli vic muze hrat vsechny hera hned, kdo neda nic musi je farmit pres IP.
              Kdyz bych chtel plnohodnotnou hru se vsema hrdinama, kolik zaplatim? 3000? Vic?
            • XorxoxTalarius
              Ty porad nechapes co rikam ... nikdo te nenuti, ty chces ... a pokud tedy chces mit 100% jistotu , tak zaplat ;)
              Navic proti nejvysimu tieru, muzu postavit nejvysi tier ;)
              Navic tanky maji hit zony, ktere kdyz trefis, tak prorazis s prehledem ;)
            • Z toho co pises fakt pochybuju ze jsi nekdy byt jen zakopnul o opravdovy zapas. Dobra muska ti je uplne k prdu kdyz nemas uhel a taktiku a hlavne neco co bezpecne probije desitku tier pancir.

              Dalsi vec je ta ze mimo to ze u toho musis travit hodne casu tak do toho musis jeste sypat prachy.
            • XorxoxTalarius
              Aha :D
              "Kdyz chces hrat prvni ligu tak proste musis a o tom to je. " A kdyz budu chtit v nejake onilne hre byt prvni tak musim udelat co? Stravit tam cas. Desitky hodin. A pro mne cas jsou penize. Navic kdyz nekdo chce byt prvni a potrebuje k tomu misto dobre musky miliony bonusu, tak je to jeho problem. Mne staci dobra muska ;)
            • Kdyz chces hrat prvni ligu tak proste musis a o tom to je.

              A Diablo 3 a jeho aukce je uplne neco jineho. Neziskavas zadny specialni bonus ktery bys nemohl ziskat kdybys tam nic nekoupil a hlavne je to primarne singl (i pres moznost PvP).
  • Muj nazor na free to pay znate ale stejne bych je chtel pozadat at si ten F2P vetknou za klobouk.
  • Free to Play, Pay to Win? Nehodlám vás živit.
  • takze Mechcommander 3? Parada! Jeste by nekdo mohlo po sto letech udelat pokracovani 40k epic hry Final Liberation :)
    • Warhammer 40,000: Squad Command (DS/PSP) - http://www.youtube.com/watch?v=fZG1fmDnx_M .

      Nevím zda je dostatečně epická , ale rozhodně je to jedna z mála her , které bych si na DS či PSP chtěl zahrát .... ;) Na emulátoru v PC to prostě ještě není ono ....
    • Jej to bylo :D první W40k, která mi vůbec odhalila svět warhammeru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit