Přejít na výpis diskuzí
Oznámení strategie Anno 2070 z neveselé budoucnosti
4.4.2011 | Aleš Smutný
17 příspěvků
-
Pridavam se k lidem co velmi kladne hodnoti anno 1602,na tu dobu,v ktere to vyslo,to byla opravdu pecka...A take se tesim na nove anno pac zmena je zivot a zajima me jak az moc velka v tomhle dile bude predstavivost tvurcu....
-
Nejlepší díl byl 1602, 1404, byl dobrý, ale prostě, 1602 měl svoji šťavu... S otcem jsme hráli donekonečna skoro nekonećný MP... :) Ale teda TOTO to je hrůza... raději 1066 xixi, Postapokalyptické strategie z budoucnosti, mě opravdu netáhnou...
-
Když pominu ty obligátní postprocesy, tak musím uznat, že ty obrázky vypadají úžasně. Hlavně design budov a jejich zasazení do prostředí.
-
toto nie je hra, toto je tazka praca :)
-
vypada to zajimave, herni mechanizmus teto hry je mym oblibeny a tim padem proc nejit dal, tesim se :) vypada to zajimave
-
Ano!!! *1*
-
Sakra sem se lekl že je zase 1. února .... Ale jako anno reskin by to mohlo být zajímavé, počítám že to bude stejná hra s jinou grafikou za plnou cenu.
-
-
Ach jo myslel sem dubna. *8*
Poznámka pro sebe: "Přestat chlastat"
-
-
Predchozi dil Anno1707 byl snad nejslepsi z cele serie(prestoze dodnes se na vetsich CZ serverech nedockal recenze!!),takze se tesim uz ted. I kdyz ty screeny zatim vypadaji tak nejak divne.
-
-
Blbost. Nejlepší je 1602. *1*
-
"nejslepsi" to je kombinace nejlepší a nejslabší? *1*
-
Poslední díle je 1404. Díl co asi myslíš je 1701.
Jinak 1707 by ani existovat nemohl, protože nezapadá do firemní strategie *1* -
-
Myslim samozrejme skvely 1404 + datadisk. Omlouvam se
-
-
Divně? V čem jsou divné?
-
-
Jde proste o muj pocit z nich. Ja ti napisu ze se mi zdaji presvetlene,ty mi napises ze si to muzu ztmavit. Ja se zeptam proc jsou tipane tak moc zblizka,kdyz tam nejde ani nic videt a kdyz na takove priblizeni snad ani nikdo nehraje,ty mi napises ze si to muzu ''odzoomovat''. Ma cenu to resit? *3*
-
-
Já jsem se jen zeptal :) nijak řešit to nechci *2*
-
-
-
-
Nevotravujte.. Kdo ma cas to komentovat kdyz je vedle takova pekna diskuze :D Jinak se na Anno moc tesim! *1*