Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já už téhle značce nevěřím a to jak Rainbow Six, tak už ani Tom Clancy. Hra od hry, tahle série upadá a je mi z toho smutno.
    • Mechwarrior_bw
      Prvé 3 diely aj s datadiskami boli výborné, prvý krát som v niektorých misiách viac plánoval ako hral :) v niektorých dokonca bolo možné po dobrom naplánovaní všetko iba pozorovať z dialky. Proste paráda a stealth tam bol tiež výborný a obtiažny. Ale potom prišiel katastrofálny r6:lockdown ktorý predznačil kam sa bude r6 uberať. Moja posledná nádej je SWAT i keď tam nie je plánovanie je to stále slušná taktická akcia. I keď po zhliadnutí toho čo urobili z hitmana alebo z R6 očakávam to najhoršia (a to už S4 nebol nič extra) ... ach jo.
  • Masa-san
    *8*
  • prejmenovat, odstranit HUD a vydat jako akcni strilecku ....
  • Ha, schválně nakolik se to bude podobat mému nejoblíbenějšímu dílu Rogue Spear. Nula od nuly pojde?
  • No nejdřív jsem si chtěl odplivnout, ale jméno studia Eidos Montreal, ve mě vzbuzuje lehké naděje. Navíc se mi líbí námět, konečně se někdo nebojí tnout do živého. *4*
    • USER47
      Ubisoft, ne Eidos:).
      • Jéé, tak to je fail jako prase, sorry... *1*
  • Nova hra - novej nesmysl. Ale nejvice me bavi ti tri. Jeden cumi do blba. Druhej na nas(at to ma riz) a ten treti cumi tupe na horici barak. Ma ale uzasnej postoj. Bejt mi trinact,tak si ho chytnu
  • Open and clear on zulu.
    • tango down
  • rancor1223
    Jestli to zmrvěj alespoň z poloviny tak jak se jim to povedlo u Ghost Recon Future Soldier, tak to nemá ceny ani stahovat... A přitom to všechno byly tak výborný hry!
  • Bude to takticky jako ta prestrelka s vrtulnikem na tenisovym kurtu? :D
    • septicflesh
      Ta přestřelka byla kopírka ze SOF 1 - taky s vrtulníkem,... na jedoucím vlaku, pamatujete? *4*
      • Az na to ze v SoF 1 to byla opravdu zabava. V R6 jenom desnej ale opravdu desnej voser.... Ach jo co bych dal za plnohodnotnej SoF 3...
        • Mechwarrior_bw
          nj tiež by som rád SOF3 ... a aby zahrnal kombinaciu gameplay zo SOF1 a generator misii zo SOF2. Payback bol skôr paródiou ako pokračovaním.
          • Ja mel SOF2 mnohem radsi nez jednicku ale proti gustu zadnej disputat. Hry to byly skvely.
    • Jo to byla nejhorší část celé hry :D.

S kamarádama jsme hráli Terrorist Hunt na nejtěžší obtížnost a tak jako u Vegas 2 jsme se nikdy nevztekali. Několikrát se nám stalo, že měl nepřítel neprůstřelnou hlavu a díky tomu někoho z nás odrovnal. Další borec "špásovník" klíďo vystřílel celý náš tým SPASem. Jen jsem nakouknul do dveří a byl jsem tuhý. Kamarád co šel z druhé strany padnul hned po mně... Přišlo nám to, jako kdyby určité NPC (převážně se spasem) měli AIM bota :-)
      A taktika je tam taková, že ať děáte co děláte, vždy, když vstoupíte do určité oblasti, "zmáčknete neviditelné tlačítko" a okamžitě na vás naběhne banda teroristů, přestože používáte tlumič... To se opakuje takřka místnost po místnosti. Jo a ti teráči můžou přiběhnout odkudkoliv. Oni maj totiž random spawn a několikrát se spawnuli mě v zádech, přestože jsem byl v uzavřené místnosti s jedněma dveřma.

Jediné RS co se dalo hrát a bylo taktické je RS:RS. Díl od dílu je to opravdu horší.
    • *1*
      • bude to jeste lepsi!!
        Staci se podivat na tohle video:
        http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/11/03/introducing-rainbow-6-patriots.aspx
        totalni zrudnost - bohapusta strelnice. Jestli to takhle pujde dal, tak Rainbow Six 9 bude obsahovat jedno tlacitko - znic vse na obrazovce a hraci budou mackat a mackat a vsichni budou happy...
        • Mechwarrior_bw
          díky za video ktoré iba povtrdzuje že taktický R6 je mŕtvy... a nehovoriac o tých pomôckach v podobe rengenových očí ktoré vidia cez auto. O toto fakt ani nezakopnem...
        • O M G ! ! ! ! Pitomci hloupy musej za kazdou cenu konkurovat MW...
  • hm, patriots. aby to nebylo na zbusob chuck noris.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit