-
Sci-fi fantasy MMO s motorkama? Proč ne. :)
-
Sice už mi skoro leze krkem neustálá o třídu nižší grafika (jen ať to jde na počítači i těm, co mají starou sračku, hlavně ať jim to jde a koupí si to), ale když se tam narve pár pěkných efektů, tak to furt vypadá líp jak stařičký wowík :)
kdo ví jak to dopadne, vypadá to pěkně -
-
Tady nejde o to aby to šlo lidem, co mají slabší stroj (i když já jsem za to rád, protože peníze na to, abych si každé dva roky kupoval nový PC nemám), ale jde o to, že o grafice hra není. Hra může mít super grafiku s podporou těch nejmodernějších technik, ale bude to s*ačka...
A když se někde objeví hra, která jde vlastní "grafickou" cestou (jako právě tato hra nebo třeba mnou dlouho očekávané Torchlight 2), tak hned zpozorním, protože je vidět, že tady jde vývojářům především o zábavu a hratelnost...
A ve vizuáním dojmu her stejně nejde o realističnost, ale o přirozenost a konzistenci...tato hra má perfektní konzistenci (už jen podle screenshotů)...
Toť můj názor...
-
-
myslím že by z toho byl pěknej 90 minutovej animovanej filmeček, kdyby si to vzal do ruky Pixar nebo Dream Works, ale jako hra mě to připadá takový mix WoW a Final Fantasy, nic úchvatného.
-
rekl bych, ze uz delsi dobu zde mame novy zanr MMO for kids. wowko uz je takove nejakou dobu a nove hry uspesne pribyvaji a starsi prechazeji. normalne nejsem zstancem regulace, ale v tomto pripade uz by se melo neco udelat. MMO a podobne vitrualni svety s vlastni ekonomikou neni zanr pro deti a dospivajici. kdyz vidim, jak to vypada ve wow. ve hre travi neskutecnou dobu a pro ziskani nejakeho itemu sou schopni podvadet, lhat,.... jeste horsi to musi byt ve free to play hrach kde sou mikrotransakce tam uz to nejspis bude o zebrani, hackovani,... co pak z deti, ktere se takto chovaji asi vyroste????
-
-
ale no tak...takhle funguje svet kolem nich...toneni o tom, ze jsou v MMO. Vsude okolo sebe v realnem svete vidi priklady, kdy se podvadeni a lhani vyplaci a kdo ty priklady dava ? Dospeli lide. Takze nez poukazovat na skodlivost MMO, nejdriv bych se zamyslel jake vzory decka vidi v RL, ve skolach a u nejblizsich, protoze to ma 1000x vetsi vliv na jejich chovani v budoucnu nez nejake MMO
-
-
Tak ale taky jde o to, jaky maj ty deti hodnoty. Jestli je pro ne to, ceho si nejvic ve svym zivote vazej, epicka sekera z final bosse v raidu z posledniho patche, tak to mozna uz nejakej zakrok z venci zasluhuje. Pochopil bych, kdyby sli po prachach, nebo po buchtach. To alespon k necemu v zivote je. Ale hnat se za virtualnima pí*ovinama a sr*t na deni kolem sebe, to mi prijde jako dost vyhrocena situace. Samozrejme nerikam, ze takovi jsou vsichni hraci mmo (napr. ja sam takovej nejsem), ale je jich dost..
-
-
-
BLBOST nic nema na BF3 nic nic nic pochopteto ta grafika je uzasna toto je uplne shid
-
Haha, paradny trailer. Dufam, ze aj hra bude za nieco stat :)
-
Trailer zaujal, screenshoty už méně. Ale uvidíme jak na tom bude gameplay. Každopádně každá hra volící si místo fantasy sci-fi prostředí mě vždy potěší. Přestože určitě půjde jen o přeskinované fantasy skilly atp. *3*
-
No konečně nějaká normální hra po těch všech "skoro-realistických" hrách typu Crysis, apod.
Uvidíme, mě se to líbí a trailer mi velmi připomíná animované filmy (Pixar, Disney, ...), pěkný... *14* -
Tak po precteni clanku to ve me moc nadeji nevzbudilo, ale trailer se jim fakt povedl. NA druhou stranu trailery jsou super i u WoW (nic proti). Kazdopadne se rad necham mile prekvapit.
-
Hm, opravdu nečekané grafické zpracování *7*