Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Priznam sa celkom ma zaujima ta jeho fascinacia Alenkou a celym tym pribehom a teiz jeho motivacia stale sa okolo tohto pribehu motat. Redakcia, mozno by to stalo za clanok, pripadne nejaky investigativny rozhovor, preco sa stale drzi tejto temy. Ano je to dost volne, uz nam ukazal ze to vie aj trochu zvratene vyuzit, vie s touto temou pracovat dark stylom, ale ved kludne by sa mohol vrhnut aj na ine znacky alebo sam nieco vytvorit (aj ked to mu moc doteraz neslo).
  • nevím, nevím...

    většina fandů chce hru s Alice... když ji nemohou mít (chápou, že práva jsou u EA), tak chtěli aspoň Oze, nebo jsem si to tak aspoň myslel.

    ale film s Alice? to mě fakt moc nebere... ale moc rád se nechám překvapit!
  • x_ander
    Na jednu stranu je to škoda, na druhou stranu se to bohužel dalo čekat. McGee vlastně neví co chce. Chtěl by dělat všechno naráz a takhle to dopadlo. Nejdřív chtěl udělat třetí Alici, pak to postavil na OZombie, pak to celé s Alicí nějak zvláštně propojil, přikopal do toho komiksy a film... pejsek s kočickou by čuměli. A to prohlášení, že ani cílová částka z Kickstarteru by nestačila, tomu taky nepomohlo.

    Třeba ho tenhle neúspěch trochu umravní, v klidu si sedne, spíchne plány na třetí Alici a pustí se do ní. Kromě toho Alice už z podstaty věci bude poněkud nákladnější než "klasické" kickstarterovské tituly. A pak může vlítnout třeba i na tu Dorotku. Ale narvat to všechno dohromady s tím, že crowdfunding je samospásný, to byl naivní plán. A kdo ví, jak by ty hry nakonec dopadly.

    Každopádně mu fandím dál, Alice je moje srdcovka a věřím, že se třetího dílu dřív nebo později dočkám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit