Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se nám tu odkopalo nacíčků. Nazujte pantofle, nasaďte pleny a hurá k těm "správným" gameskám.
    Solidarita s Palestinou!
    • A Kliniku už ste teda zachránili?
    • peaNutz
      Opravdu se lze jen pousmát nad přirovnáním těch kdo nesouhlasí s Palestinskou propagandou která má teď podobu dojemné hry a jindy podobu tvrdé protižidovské mystifikace a podněcování útoků proti civilistům, k nacistům. Uvědomte si že k tomu máte blízko vy. Palestinci navíc mají Hitlera často za hrdinu a okolo WW2 byli Arabové na tomto územím žijící Hitlerovi spojenci ale to samozřejmě lidem jako vy nevadí. Ale chápu že lidé co o tom nemají ani základní informace a nemohou argumentovat se musí uchýlit k podobným primitivním výkřikům, jen kdyby měli alespoň elementární logiku.
      • Nacionalismus nezmizel s WW2 a Hitlerem. Je tady, teď a znovu proti nejzákladnější lidskosti, a to nejen v Izraeli. Jen si přivoňte k současné Evropě - já cítím hnědou.
        • peaNutz
          Nespojujte svůj subjektivní pocit z nárůstu nacionalismu v Evropě s Izraelsko-palestinským konfliktem ( navíc samotný nacionalismus neznamená automaticky něco špatného pokud nejste fanatický internacionalista či nekritický fanda federalizace EU). Navíc byste si měl zjistit co nacionalismus je protože právě nacionalismus je hlavním palivem Palestinců od PLO po Hamas.
        • Já cítím hlavně rudou.
    • "Náckové" se zastávají Izraele, to je mi ale novinka. I když na druhou stranu chápu, že máš v sobě zakódovaný pohled na všechny, kdo nepatří do tvého táboru a jinak reagovat ani neumíš.
      • Že se o tom nedočteš v novinkách přeci neznamená, že to tak není.
  • Alesi, hodne jsi prestrelil. Ta hra neni originalni a ani to neni hra. Je to jen politicka agitka. Mrzi me, ze Apple nema koule, aby jim to zatrhl. Argumentace s Israeli Heroes je licha, jelikoz jde o uplne jiny koncept - ackoli neni originalni, je humorna. Neni to "vyderac". A jestli v tom, Alesku, nevidis rozdil, tak je mi te uprimne lito.
  • MickeyMutant
    Tahle "hra" trvá přibližně deset minut. Jako ukázku gameplaye zkuste zhlédnout třeba jen ca dvě vybrané minuty (4:13 - 6:16). Přestože bych jinak celé firmě Apple přál, aby měla aspoň týden vlastní stát sousedící s Palestinou, tak naprosto chápu, že tuhle přiblblou agitku bez herní náplně někdo z jejich herního obchodu původně odstřihl.

    EDIT: Ještě vzkaz pro Aleše - pokud dokážeš střízlivý o podobné nehře napsat "Hra je velmi intuitivní, neklade vám velké překážky, jde jí vysloveně o nastínění atmosféry, což se jí s její vizuální stylizací opravdu dobře daří. Úkoly se v rámci obrazovek příjemně střídají, takže nemáte pocit, že byste se jen probírali monotónní hratelností, aby se o trochu dál posunul děj.", tak to máš sice politicky za 10, ale jako herní novinář ty body ztrácíš.
  • Nechci na Games tahat politiku, ale mate v clanku faktickou chybu " výjevy z Gazy zasažené (ne)občanskou válkou". V Gaze nejde o obcanskou valku(i kdyz po volbach v 2006 tam nejaky maly konflikt byl mezi Fatahen a Hamasem, co vyhral volby. Ale ten byl spis politicky). Vojenske konflikty jsou jen mezi Palestinckou samospravou a armadou statu Izrael. Uzemi Pasma Gazy v mezinarodnim pojeti je stale soucast Palestincke autonomie a ne statu Izrael ktery toto uzemi jen blokuje ekonomicky , namorni dopravu a vzdusny prostor z duvodu bezpecnosti na svem uzemi statu Izraela a je chapan jako okupacni sila.
    • peaNutz
      Pokud je někdo okupační síla musí mít někoho/něco na území okupované entity ( schválně nepíšu státu) což v Gaze není tudíž nemůže být Izrael chápán jako okupační síla. Je pravda že Izrael blokuje námořní dopravu a kontroluje co se do Gazy dováží ( protože kdyby to nedělal vyslal by tam Hizbalách apod. lodě s vojenským materiálem apod.) ale zajímavostí je kterou samozřejmě nikdo nezmíní je že jediný stát sousedící s pásmem Gazy tj. Egypt ( sunitský a převážně arabský stejně jako Palestinci) blokuje Gazu úplně stejně jako Izrael opět z jasných důvodů že když by to nedělal probíhala by výměna a volný pohyb mezi Hamásem a teroristy ze Sinajského poloostrova. Jinak když Egypt likviduje tunely vedoucí z Gazy tak to dělá tak že je zatopí bez ohledu na to jestli se tam právě někdo nachází kdyby to stejné dělal Izrael byl by mezinárodní humbuk.
    • ales.smutny
      Proto je tam v závorce to (ne)občanská válka - Gaza, respektive Palestina - okupovaná území, de facto není samostatný stát, čili by pak šlo o občanskou válku...jenže obyvatelé okupovaných území nejsou občané Izraele, jak píšeš, je to jen autonomní oblast...takže je to neobčanská válka...jenže, stát Palestina fakticky neexistuje (aktuálně to dotáhli nejdál na nečlenský stát OSN, ovšem vzhledem k tomu, jakou kontrolu nad veškerou aktivitou má Izrael je to velice formální označení) a tak jsme u toho, že to je tak trochu mezinárodně právní Hlava 22...:)

      Stačí se podívat na stále silnější osadnickou činnost na Západním břehu...pokud bychom de iure brali Palestinu a Izrael jako dvoustátí, je to bezprecedentní agrese...a tak se raději všichni dívají tak nějak jinam... a Izrael zde nakládá jako kdyby se jednalo o jeho území. Proto ta (ne)občanská válka.
      • peaNutz
        Kontrolu nad aktivitou čeho? OSN? Izrael nemá nad aktivitami OSN žádnou moc ( doporučuji si vyhledat počet sankcí, rezolucí a upomínek směrem k Izraeli proti tomu kolik jich dostává Severní Korea, Írán, Syrie atd. Jediné co ho drží na půdě UN "nad vodou" je automatické veto Spojených států což není v kompetenci Izraele a stane se pravděpodobně minulostí jestli DP bude pokračovat v Oválné pracovně.

        A k bezprecedentní agresi. Proti komu? Území dnešní autonomní Palestiny nikdy státem nebylo a tak proti němu nemohla být žádná agrese. Tahle "agrese" (tj. nutné obsazení tohoto území) vznikla během obrané války proti Jordánsku takže se dá polemizovat jestli to byla nebo nebyla agrese ale rozhodně ne o tom že to nemohlo být proti Palestincům.

        Vřele vám doporučuji si místo flákačky u moře udělat dovolenou do Izraele a hlavně na území Palestinské samosprávy. Abyste na vlastní oči viděl jak reálně vypadá pekelná Židovská osada ( v reálu je to trošku jiné než referuje Vice news apod.) nebo okupací zbídačení Palestnici ( mluvím o Západním břehu ne o Gaze!).
        Edit: Problém Palestiny a osad spočívá v tom že demografickým přesouváním obyvatelstva a ano novou výstavbou by staré hranice s Jordnáskem fungovat nemohli a musí tak dojít ke výměně úžemí mezi samosprávou a Izraelem na základě nové výstavby a to jak Palestinské/Arabské tak Židovské/Izraelské to ale samospráva nechce a blokuje veškeré návrhy na výměnu území. Území podle starých hranic bohužel fungovat nemůže protože Palestinci narozdíl od Izraelců chtějí etnicky čistý stát a osady by na svém území netrpěli. Je to ještě trošku složitější ale je to pat z které se nelze dostat a ten kdo blokuje veškerá jednání je PLO ( na což doplácí obyčejní Palestinci). Démonizovat Izrael a označovat ho za agresora a toho kdo celou věc blokuje může jen někdo kdo o problému moc neví. Většina Izraelské politické elity si navíc samostatný stát přeje a potřebuje z čistě pragmatických ( a sobeckých vůči osadníkům i Palestincům) důvodů.
  • Tohle je druhý díl. V první díle otec odpaluje rakety na Izrael přičemž peníze na jejich nákup získává z darů EU (výborná a drsná minihra za výběrčího daní v Evropě, zejména mise odehrávající se v úrovni daňový ráj která připomíná Dark Souls) a po splnění úkolů se vydává hledat ženu a dceru které jsou zrovna na akční adventuře s noži v Izraeli. Škoda že hru trochu sráží temný závěr kde se v areálu Sodastreamu už chystá odstřelování do druhého dílu.
    • poor brainwashed thingie :(
    • ach jo kde se vy rasistictí antiimigracní náckové berete ? Vy jste fakt Evropská špína. Redakce by tyhlety vyzbleptny Polointeligentní Zemana podporujících hovad něměla podporovat.
      • XorxoxTalarius
        To je jednoduche, s kazdym dalsim "dobrem" ktere pravdolaskari spachaji vznikne nejake mnozstvi nas, xenofobnich nacistu. No a cim vetsi "dobro" spachate, tim vic nas je. Zatim nas je jenom 80% ... ale slysel jsem ze vrchni rada "dobraku" v cele s CSSD, ANO a KDU-CSL planuji nejaky "super mega dobry" skutek, takze jiz brzo nas bude 90%. *5*
      • peaNutz
        Problém Palestinského terorismu nemá absolutně nic společného s imigrační krizí takže to oddělujte. Navíc zrovna pokud de o pásmo Gazy tak by zrovna taková hra musela dostat cenu za nejrealističtější počin na poli her. Možná by ste si měl o problému něco zjistit protože i pokud vaše sympatie ze záhadného důvodu leží na straně Palestinsců tak Hamas v Gaze ve výsledku škodí hlavně Palestincům samotným a PLO na Západním břehu. Takže ať to otáčítě jakkoliv tak z toho teroristi v Gaze vyjdou vždycky špatně.
      • kdy se vy liberalni diktatori dobra, s klapkama pres oci berete? Vy jste fakt evropska spina. Nepremyslet o nicem jen hltat to co vam vasi levicacky guruove napovidaj. Nikdo by nemel tydle zvasty uctivacu Hate Free tolerovat
        • vidíš, člověku co má víc než 2 mozkové buňky přitom dojde, že normální je nebýt nenávistné extrémistické pako
          • Nenávidět židy je povolené?
          • Muzes mi rict co je to nenavist a co je to extremismus? Protoze zjevne pro to ma kazdej jiny vysvetleni a definici. Mimochodem tim co sem napsal sem chtel upozornit na to ze idioti sou na obou stranach a nechapu proc bys mel nadavat nekomu jen proto ze ma jinej pohled na vec.

            Mimochodem co na to co napsal Hprrido neni pravda? Palestincy dostavaj penize od EU aby nemuseli pracovat. A za ty penize vyrabej rakety kery pak strilej na izrael. A ty sou pak samozrejme nasrany a delaj jim strasny veci. Tim nikoho neobhajuju ale nechci zavirat oci pred pravdou jen protoze odporuje dnesnimu vseobecnymu presvedceni "Bejt hodnej za kazdou cenu".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit