Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anon-ym

    Hrál jsem Mars War Logs, Bound by flame i Technomancera. Těm hrám vždycky něco chybí k tomu, aby byly opravdu dobré, ale zároveň mají i svoje kouzlo.

    Třeba se to tentokrát konečně povede naplno.

  • Dosavadní hry od Spiders byly takové specifické. Hrál jsem Mars War Logs, Bound by Flame i Technomancera.

    Ani jedno nebyl typický open world a co mne dost štvalo byl neustálý respawn nepřítel, skoro jak v MMO. Prošli jste oblast a než jste se otočili, vše se objevilo znovu.

    Uvidíme, jak si poradí v tomto případě.

  • Mě se líbil Mars War Logs takový béčko jak říkáte, ale byla to zábavná hra. Technomancera jsem ani nedohrál měl dobrý herní principy, ale pak mě to přestalo bavit hrát, furt chodit tam a tam... a i obtížnost. Toto Greedfall jsem zvědavý, ale bojím se že to dopadne jak tu píše savi - AC...

    • mě přijde uhozený už to, jak maj barevně označený itemy podle kvality - uncommon, rare, epic, legendary - myslim že maj úplně stejný barevný spektrum jak AC, dokonce i ty staty vypadaj dost podobně. A vlastně ani combat mi nepřijde daleko od toho AC - mobky stojí v uctivé vzdálenosti a relaxovaně koukaj jak mlátíte jejich kámoše..no.. doufal jsem že to bude trochu jako Risen (zasazení na ostrově, fantasy, nějaký tajemství) a to i obtížností, ale zatím to vypadá fakt hloupě. achjo.

      • No já přesně podle toho barevnýho značení itemů, statů a podobných indikátorů si ihned zařadím hru kam pro mě osobně patří. Tím to nechci shazovat, ale dá se posoudit, jak píšeš, jestli hra bude hloupá nebo vypiplaná (chytrá). Takže souhlas.

        • no, slyšel jsem že Piraně něco chystaj, a nemá to být jen Elex 2 🙂 Ale hádám že dřív dostanem další TES.

          • Elex 1 jsem také nedorhál, na mě dost těžké a rozvláčná velká mapa, furt se běhá tam a zpět. Ale byla to hezká hra. Ale přišlo mi to nějaké odfláklé - souboje, questy apod. No cokoliv od Piraní beru hned a TES by také bodnul.

            • já Elex dohrál, ale čekal jsem víc.. tak teď je koupil Nordic tak snad zafinancujou něco slušnýho.

  • Carnage666

    Lip sync zatím nic moc a hra je od tvůrců Bound by Flame a Technomancera, hrál sem jen  Bound by Flame a co vypadalo jako zajímavé RPG se změnilo na repetitivní mlátičku která se dala dohrát asi za 10 hodin mam pocit a AI nepřátel bylo na úrovni houpacího dřevěneho koně a rozhodování bylo ve stylu hajzl nebo dobroděj a nic mezitím. Tady v traileru nám ukazují jak člověk může cestovat ale lokace který nám ukazujou jsou naprosto prázdný bez lidí... rád bych se spletl a dočkal se konečne kvalitního počinu od Spiders ale raději opravdu počkám na recenze a pak až na slevu. Než jsem zjistil že je to od nich byl sem přehnaně optimistickej.

  • no kéž byto třeba vypadalo trochu víc Béčkově, ale mělo chytřejší a těžší combat. zatím to vypadá na "RPG" aka AC Odyssey.. 😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit