Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pidalin_CZ

    Celej ten next gen update je totální fail a podvod na lidi co si koupili původní hru, doporučuju udělat roll back a zakázat aktualizace ať máte klid, CD Project se poslední dobou zbláznil. S tim next gen updatem to vypadá uplně stejně jako původní hra na ultra ale FPS tak třetina, to za to fakt nestojí. V některejch místech to dokonce vypadá hůř než původní Zaklínač 3 ve kterym ale na dnešnim HW můžete mít 100+ FPS ve 4K a vypadá to skvěle.

    • Lukyz

      To je slušně řečeno pěkná hloupost. Pravdou je, že DX12 verze s podporu RT běží i s vypnutým RT hůř jak originál, ale naštěstí je tady DX11, která nejenže běží líp jak origo, ale jsou tam textury s vyšším rozlišením, větší vykreslovací vzdálenosti atd. atd. changelog najdeš na webu. Já osobně doufám, že DX12 ještě odladí, protože RT tomu fakt sluší. 

      • Inquisitor

        Mně přišlo, že to na dx11 vypadá líp. Jsem rád, že jsem neměl vlčí mlhu:) jenom škoda toho RT, když už to tam je, no snad to ještě poladí.

    • Doporučil bych návštěvu očního lékaře.

  • Inquisitor

    To je zase kauza, to ještě nikdo neviděl 3,14ču nebo co? Jinak hraju bez RT na dx11, na dx12 framerate moc kolísá.

    • Klasika. Sekat hlavy, čtvrtit lidi mečem, koukat na upalování apod... to tam samozřejmě můžeš a je to pohoda. Ale běda, jak se objeví nahé tělo, které ve hře tuším ani z toho úhlu neuvidíš a dá se ho všimnout, až když si nějak vyexportuješ herní modely. Hlavně že v Cyberpunku mají stejní vývojáři na stejné platformě se stejným pegi ratingem explicitní nahotu přímo v editoru postavy, nikomu to nevadí, ale tady se z toho dělá skandál i když to ve hře ani neudíš :-D (člověk to připomíná gta, kde dlc do čtyřky i pětka ukázala ptáka... ale kauza byla z neoficiálního hot cofee modu do sa kvůli obsahu, ke kterému jsi se v nemodovaného obsahu ani nedostal :-D )

      • Inquisitor

        Jo kauzy s nahotu jsou v dnešní době opravdu směšný a ten dvojí metr ještě víc.

    • LessPh

      My jednoduší lidi říkáme číča, nebo taky ty číčo! :D

      • Inquisitor

        Já jsem jednoduchý jak násobilka, takže to říkám taky:D

        • LessPh

          Ja jsem tak jednoduchej, ze nevim co je nasobilka😂

          • Inquisitor

            Vyhráls:D

  • KronosDeret

    "Jeníčku pocem a řekni taky babičce co děláš v práci, no pochlub se"

    "Emmm, no víš babi, já, jak bych to... dělám modely do počítačových her"

    "No to je hezká práce, cos dělal naposledy? Ukážeš mi obrázek?"

  • Lukyz

    U takových kauz nikdy nevím, zda se smát nebo brečet. Proč je tak absolutně normální ve hrách vraždit, rozsekávat, čtvrtit, trávit a já nevím co ještě, ale nedej bože, že se tam objeví va**ína. Taková nepřirozená věc, která není v životě vůbec tak běžná, jak všechno to vraždění výše. 

    Jedinej trabl, kterej tady vidím je, že použili práci moderů bez jejich svolení a kdo by si myslel, že by jim ho nedali. Naopak by byli hrdí. 

    No nic. Vulvy pro všechny a hezkýho Valentýna 💖

    • Horší by bylo kdyby ve všech hrách byly va*íny a násilí nikde.

    • S využíváním modů bez optání se autorů měla problém i GoG divize CD Projektu. Vím o předpřipraveném balíčku modů pro Daggerfall Unity přímo na GoG, kde se k tomu modeři i dosti nelichotivě vyjádřili. Evidentně se nepoučili.

      • Pidalin_CZ

        Ono podle mě v EULA smlouvě hry je napsáno něco jakože když uděláš do hry mod a zasahuješ do souborů hry, tak ten výslednej mód patří CD Projectu a ne tobě, vsadim se že tam něco takovýho je aby se pojistili a mohli si dělat co chtěj bez ptaní autorů, každopádně ze slušnosti bych to s nima nějak komunikoval i kdyby tam něco takovýho ve smlouvě bylo. Každopádně CD Project se stal velkym korporátem proti kterejm měli bojovat a hlava neví co dělá pata, stejně jako v Ubisoftu a dalších....

        • Tak nakonec se CD Projekt autorů využívaných modů ptal, ale jeden z nich jim nakecal, že je jediným autorem a přitom použil bez povolení a bez uvedení autora části zmíněného vagínového modu. Inu, důvěřuj, ale prověřuj.

    • tuco

      Na tu recnickou otazku proc? je pomerne slozita odpoved, ale z velke casti to pripisuji nabozenske moralce, ktera nasi spolecnost historicky vyznamne ovlivnovala a ocividne ovlivnuje, vedome ci ne, dodnes. Jisteze je to absurdni. 

      Nicmene,

      Oslavte svatého Valentýna netradičně. Objímejte krávy, vyzývá indická vláda své obyvatele - https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/svaty-valentyn-indie-objimani-krav_2302101200_mik

      kdyby na nekoho nezbyla, tak snad zbude nejaka kravicka. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit