Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rome total war je směšná dětská hra,kde pár sotva viditelných rozmazaných postaviček po sobě hází kamením a mlátí se po kebulích klackama..Call of duty,to je aspoň hra pro pořádný chlapy s pořádnejma kvérama..takže bych tímto chtěl poprosit tvůrce této parodie na hru aby té směšné komedie zavčas zanechali a vrhly své síly na tvorbu něčeho alespoň vzdáleně podobnému jako je COD.Děkuji.
    • Toto je vtip,ne?
    • *15* *15*
    • zasmál sem se, fat že jo :D
      • Horší by bylo, pokud to co napsal myslí vážně. *1*
  • Doufam, že v Rome II budou i historický postavy abych mohl s Veringetorixem nakopat Caesarovi prrdel *1*
  • Samej vydlák co našel v lese klacek a pak se nějak pomaloval.:) ,těším jak za Řím je pěkně převálcuji.Jestli tedy výhody Říma budou dobře provedeny.
  • Víme :D, to by byla hrůza - a co se týče Senecy, ten si uměl užít života :).
  • Upřímně, 8 frakcí se mi zdá taky málo...řím, kartágo, egypt, řecko a zbytek "barbaři"...a to, že další frakce vyjdou jako DLC mi teda potěšení nepřidá
    • Mně se to zdá taky málo, ale minuleš sis to mohl nějak přenastavit a pak hrát za jakýkoliv národ, tak snad to teďko půjde taky.
    • XorxoxTalarius
      No jestli to bude jako ve vesch predeslych Total War hrach, tak si staci pohrat s *.ini a souborem a budes moci hrat i za vsechny ostatni "nehratelne" frakce :)
      • Jo to jo...ale ty nádory kderý sis takhle mohl unlocknout se zpřístupnili po prvnim dohrání...
    • Ono tam bude těch frakcí o mnoho víc než 8, jen 8 z nich bude hratelných, to si myslím že bohatě stačí, každý si určitě vybere a pochybuju že budeš mít tolik času aby si dokančil hru za každou z těch 8 frakcí. Jinak v některých TW bylo těch frakcí méně a byli mezi nima jen kosmetické změny - pokud se bude hrát za každou frakci jinak a každá bude mít odlišnou kulturu a další věci tak není důvod se obávat.
      • Viz reakce předešlá...Vím, že tam bude víc frakcí...ale "jen osm" hratelných nicméně, mi nejde do hlavy moc, proč nejsou zpřístupněny i ty, co jsou nehratelné...stejně pro ně studio musí vymyslet jednotky, budovy etc...nejde ani tak o to, dohrát to za všechny...ostatně to jsem neudělal v žádném předešlém díle...ale spíš o tu možnost volby...ale ta geografická změna, etc...já mám hodně rád rozmanitost, zvlášť v globálních strategiích...možná, je to nějakej komplex nebo úchylka, ale když jsou strany nehratelné, tak mám nutkání podléhat dojmu, že třeba nejsou vybalancované nebo něco podobného...
        • jedno slovo.. DLC
    • Počet je možná malý, ale možnosti kulturní, statnícké, vojenské budou hru hodně měnit. Ty kombinace vynahradí počet - tomu věřím.
      • Ano....v to doufám, že rozdíly budou velké...
  • Tss ti barbaři vypadaj všichni stejně. Na hru se sice těším ale fakt že jeden národ má modrou bederní roušku a druhý zelenou se mi moc nelíbí
  • Už aby byl Empire II *1*
  • To mate jedno, kolik je frakci v originalni hre. Nedlouho po vydani urcite vyjde nova Europa Barbarorum.
    • Magister_Peditum
      Od dob Empire TW se velký modifikace z dob Rome TW v sérii moc dělat nedají. Přinejlepším vznikají mody na vylepšení zvuků, modelů jednotek nebo AI. Novou Europa Barbarorum nebo Roma Surrectum bych spíš neočekával.
      • Jenže Europa Barbarorum 2 už nějakou dobu vzniká pro Medieval II, tohle měl asi na mysli
        • Magister_Peditum
          A k čemu mi bude Europa Barbarorum pro Medieval 2, když si (hypoteticky) stěžuju na málo frakcí v Rome 2? *15*
          • 13_11
            Třeba k tomu, že bude daleko zábavnější jak celý slavný Rome II. Bože lidi, přemýšlejte :-)
          • No to já nevím, k čemu Ti bude. Mně asi ke hraní. *1*
            Ale rozumím.
            • Magister_Peditum: To jistě neřeší. Jenom jsme se trochu odchýlili od podstaty věci.
              yeyo tady něco napsal, Ty myslíš, že to vztahuje k Rome 2 a já zase, že k Medieval 2, to je to v čem se rozcházíme. A rozseknout to může jenom on, když uvede jak to vlastně myslel.
              Mně osobně 8 hratelných frakcí nepřijde vyloženě málo (pravda ani moc), ale vzhledem k politice DLC (kterou si v CA velmi osvojili) nečekám že je to konečné číslo. A můžeš nadávat na zku...né DLC, ale za to já opravdu, ale opravdu nemůžu.
              Howg
            • Magister_Peditum
              Já jen, že to neřeší problém "mála frakcí" v Rome 2, že. *15*
          • To si teoreticky muzes jit zahrat RS2 nebo RTR, ale porad to neresi proc je v Rome 2 malo frakci :D Ja vam odpovim, co treba dlccka? :)
  • No, něco mi na tom nesedí, asi ty domy za těma bojovníkama. Vypadají, jako by je někdo přinesl rovnou ze středověku. V laténu se asi komíny nepoužívaly, spíše zemnice s otevřeným ohněm nebo menší pecí... ale nejsem odborník na tuto dobu. A ti týpci vypadají, jako banda ožralů.
    • člověk co típal ten screen už měl určitě postavenou kovárnu na lepší úrovni
  • Ano grafika je lepsi a lepsi. Co ale AI? Bude lepsi v diplomacii a boji?
    Nebo z noveho Rome:TW bude jen krasna podivana se starymi problemy co se tahnou celou serii?

Btw dal bych dalsi Medieval :-)
    • Nechapu to minusko, AI v tehle serii je opravdu tristni. Nevim, jak v Shogunovi 2, ale v Empire je to hruza. Zejmena naprosto nefungujici diplomacie a i v boji to neni zadna slava. Takze ja bych take uvital funkcni AI vice nez meganadupanou grafiku.
      • To je pravda, ale v Shogun 2 to bylo už přece jen o něčem jiném, hrál jsem za 3 různé klany a dohrál jsem to jen za jeden, samozdřejmě na nejtěžší obtížnost, protože mi přišla v předchozích dílech snadná, ale v Shogunovi to byl celkem masakr, když jsem dobyl asi tak třetinu Japonska, tak se proti mě ostatní 3 velké klany spojily a dali mi pěkně zabrat, jediná situace kde se AI chovala nepochopitelně byli bitvy kde jsem držel pevnost, ono stačilo rozbít první vlnu a bitvu jsem měl v kapse.
      • V Shogunovi je taky strasne natvrdla. Nastesti to DarthMod spravi.
    • Inquisitor
      Jo tu diplomacii by mohli konečně vylepšit, něco jako v Europe Universalis. Víc možností a hlavně adekvátní reakce AI na moje tahy. Třeba když vidí můj drtiví postup evropou, tak proti mě uzavírat aliance apod.
      Jinak taky doufám že příští pokračování bude Medieval, ale na druhou stranu ten už dva díly má. Ale stejně bych ho bral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit