Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Future games show se podle vseho asi i snazilo, aby to melo nejakou uroven, ale celkem mizerny scenar a moc balastu tomu body neziskalo. PC gaming show je cringe uz od zacatku pusobeni a rok od roku se to nelepsi. Nevim, mozna to delaji pro nejakou jejich cilovku. Na obe tyto show se zasadne nedivam a projedu je maximalne zpetne, kdy si lze rychle proklikat jestli v nich cirou nahodou neni neco zajimaveho a nebo je to tradicni ztrata casu.

  • fakt nechápu, co tím PC Gamer a GamesRadar každý rok sleduje.... to jím jako vydělává nějaký velký prachy, toto pořádat. Nemá cenu si nic nalhávat, jedna AAA hra na konferenci MS, sony, SGF nebo ubi vydá za padesát těch generických indie her jako pro mobily, ale samotná délka a otřesný skript to naprosto zabilo, fakt podivně mizerné konference. Za mě tedy PC gamer a studio a triky jak někde na jetixu před 20 lety, absolutní bolehlav.

    Ale slabé to bylo toto léto celkově... snad žádná šokující world premier, o které by nikdo dopředu nevěděl....

  • SlavicBes

    Geoff je uplne super. Ako si urobil srandu z Cagea (ktory potom viditelne nahnevany odchadzal prec), to som sa pekne smial. :D

    • to tedy nechápu, co mu řekl tak špatného, že by tam Cagea naštval, je sice pravda, že si při odchodu něco pro sebe očividně povídal, ale co přesně měl Geoff říct? Jestli udělal nějakou narážku či co, tak jsem to nepochopil.

  • romankubanektisc

    Souhlasím, prezentace byla (PC) byla příšerná. Pořád ještě přemýšlím zda byla tím AI ta pseudo imitace Steva Jobse nebo ta paní se sestřihem z devadesátek. Ale možná to byla pouhá faleš zinscenovaná výrobci konzolí  s cílem potopit PC. Nebo to byla prezentace pro mobily? Hry hodné PC jsem tam jaksi neviděl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit