Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vite jak to funguje kdyz koupim rekneme rok aceesu a dalsi nezaplatim hry mi smazou ci ne
  • V knihovně prozatím není ME3 se všemi DLC (jediné, co by za něco stálo, když se pořád urputně drží bioware points) ==> nebrat.
  • Ať to udělají se Steamem jako další možný způsob, jak hrát hry. Já hry nepotřebuju vlastnit. K hrám se vůbec nevracím - odehraju a vyhazuju. Jak zavedli možnost mazání her ze Steamu, už více jak polovinu jsem smazal, protože vím, že to už nebudu nikdy hrát a protože nehodlám svůj účet prodávat - na co taky? Vracím se pouze k velmi omeznému počtu her, které ale vlastním vždy na DVD.
  • Her je tam tak málo, že nemá smysl se nad tím pozastavovat. A polovina ani nestojí za zkoušku.
  • Ty jo ja fact nemam rad Origin a cely EA s nim, ale smekam! Tohle je sakra dobrej napad, jedna z veci kterou jsme konzolim mohli do ted jen zavidet!




    (to neznamena ze si ten oranzovej kram pustim do PC!)
    • jo fakt uzasny, všechno to speje jen k tomu ze služby jako origin nebo steam budou placeny pod rouskou vyhod, playstation 4 a xone uz to mají, bez placeni kazdej emsic se tam poradne neda nic hrat. kratkozraky lidi jako ty to nevidi..za par let budes platit dva litry rocne jen abys mohl hrat hry co mas na steamu, Do toho si pricti ochrany jako Denuvo, cim dal tim vetsi potrebu sdilet všechny mozny udaje a vyjde to ze budes uplne v prdeli když budes chtit hrat a budes muset platit jak barevnej. však uvidíš.
      • ja teda nevim, nicmene na xboxu si platim akorat EA ACCESS a GOLDa ... (ea je 600 na rok a Golda sem na rok sem kupoval za podobnou cenu...) coz je 1200 rocne, za tuhle cenu dostavam hry od EA zadara.. coz je treba NHL, BF:4 (Hardline tam sice je taky, ale tu tragedii nechci ani zadarmo), pro homouse je tam i FIFA... + od MS dostavas za program Games with Gold 2x hry mesicne zadara pro Xbox one a 2x hry mesicne zadara pro X360 (ktery jdou hrat i na Xbox One) to znamena.. ze za 1200,- rocne si muzu docela normalne zahrat... nevim co mas za problem, ale radsi tohle, nez dat 1200 do F2P tanciku nebo letadla...

        Ano byl jsem a castecne jsem furt pc hrac (strategie, simulatory)... ale na zbytek mi staci Xko, kde tech 1200 rocne neni zas takovej problem a dokonce za to uz i neco dostanes. (Pro zajimavost dej si games with gold do googlu vyjede ti wiki)
        • a to sem ani nezminil ze mas na Xbox Accessu do nejnovejsich her 10 hodinovy "free" vstupy... vzhledem ke kvalite EA her jsem se snad nikdy nedostal ani za pulku :-)) (novy star wars, novy need for speed a nhl 2016) ....
          • když ptacka lapaji hezky mu zpivaji, vzpomen si na tohle tak za 5-10 let az bez placeni sluzby nebudes poradne nic moct hrat..tohle je jen ,,pekny,, začátek

            navíc ty tvoje hry zdarma jsou zdarma jen do te doby dokud tu služby platis, jakmile ti vyprsi predplatne a uz ho neobnovis všechny hry co ti daly jakoby zdarma jsou nepristupne a nefunkcni dokud zase nezaplatíš..
            • to oni ti zustanou, ale nejdou spustit, staci se podivat třeba u PS3 do podrobnosti hry a uvidíš tam datum do kdy ji muzes používat, shoduje se presne z datumem kdy ti vyprsi predplatne psn plus.
            • Po vypršení předplatného ti hry samozřejmě zůstávají.... Jednou byli aktivovány na účtu a už tam prostě zůstanou..
            • uvidíte sami za par let, pak budete brečet nad temi ,,uzasnymi,, výhodami..
            • Zrzzek
              Protože flash. *12*
            • vzdyt ti porad nikdo nebere moznost kupovat si krabice ne? Tady ti jen nekdo dava moznost uzivat hry i jinym zpusobem, nevyhovuje ti? ok, ale proc proti nemu bojujes?
  • maros.goc
    Paráda, no nedá mi nereagovať na tých, ktorí sa aj tomuto vymievajú (nemyslím konkrétne tu, ale všeobecne po internete, tu ma práveže prekvapil pozitívny prístup voči tejto veci). Tí ľudia sú dnes už fakt tak strašní a plytkí? EA dá za 4e za mesiac prístup k svojim najlepším hrám, dokonca vyskúšanie si hier ešte pred ich vydaním (momentálne Unravel), možnosť mesačnú platbu kedykoľvek zrušiť a peniaze vám budú vrátené, a nato sa ešte bude niekto sťažovať?

    Od EA je to krásny krok voči PC hráčom, je to vlastne niečo ako PS Plus. Dragon Age III som nikdy nehral, ťažké prachy za to vysoliť nemienim, no takýmto spôsobom si hru legálne prejsť je super prístup. Čo že tú hru nebudem vlastniť? V živote by som ju už nehral, mňa to teda vôbec netrápi.

    Dnes sú ľudia už takí plytkí, že keď im dáte niečo aj zadarmo (skoro zadarmo), tak vás vysmejú. Je mi normálne smutno. Origin svojim prístupom už dávno prekonal Steam, ak máte lajknuté stránky na FB, tak viete o čom hovorím.
    • EA je žumpa a i když to lejno zabalí do zlatého pozlátka stále to bude jen lejno.
    • Jojo ti lidumilove z EA nas nechaji pro ne betatestovat hry a nechaji nas to delat skoro zadarmo ! No to je teda pristup *1*
      Je to jenom dalsi tah jak vytrepat prachy z lidi kteri by za tyhle hry jinak neutratili ani korunu, nemluve o moznosti bombardovat vsechny reklamou.
      A pokud povazujes PS+ za neco pozitivniho tak .... erm, stockholmsky syndrom ?

      Objektivne - je to fajn pokud si chces zahrat DA nebo DS ale tim to hasne, zadna dalsi poradne hry tam pravdepodobne nebudou a nakonec budes platit jenom za early access tak jak to bylo predstaveno puvodne.
      • Zrzzek
        " zadna dalsi poradne hry tam pravdepodobne nebudou"
        Pokud tam nebude nic, co tě zajímá, prostě to zrušíš.
    • Souhlas. V tomhle případě me EA mile překvapila a to hlavně cenou.
  • Precetl sem to nekolikrat 15 minut studuju stranky ea a porad to nechapu.
    To jako kdyz si to zaplatim na mesic tak vazne dostanu 15 her ? .... kde je ten hacek ?
    Predpokladam ze jakmile prestanu platit tak to zablokuji, tvrzeni ze "dostanu knihovnu" je dost nicnerikajici a na jejich strankach se taky neobtezuji to specifikovat.
    Ja bych za mesic dohral co me zajima a pak to zrusil, ale takhle by to prece potom udelal kazdej a oni by na tom nic nevidelali.
    Ja tomu proste neverim origin me nuti se prihlasit a vsadim se ze ten hacek vyskoci okamzite jakmile si clovek zalozi ucet.
    • Vždyť třeba PS+ už takhle funguje roky. Dokud platíš, máš přístup do knihovny, není v tom žádnej háček. V knihovně pochopitelně nebudou nejnovější hry.
      • Ale to se nikdo neobtezuje napsat nikde ze dokud platis .... je tam napsano ze dostanes knihovnu 15 her, coz pro me znamena ze jsou ty hry naporad jako na steamu.
        A na jejich strankach pisou ze dostanes okamzitej pristup ale taky se neobtezuji napsat ze neni naporad ..... uz tohle je zase ojebavani zakazniku.
        A ty hry nemaji dlc takze ti tam nejspis bude skakat nonstop reklama at si 1 euro priplatis aby sis to odemkl ..... to se tam taky nidko neobtezuje napsat.
        • Slaboduchým jedincům to nevysvětlíš, ztráta času.
        • Píšeš tady, jako bys o principu předplatného slyšel poprvé v životě. Kabelovku si taky zaplatíš jenom jednou a po skončení předplatného si stěžuješ, že ti nefunguje HBO nebo oblíbený pornografický kanál?

          Mají naprosto STANDARDNÍ podmínky, není tam žádný háček, žádný podvod - máš jasně dané, co konkrétně za měsíční předplatné dostaneš a je jen na tobě, jestli ti to za dané peníze stojí a nebo ne. Není tady co víc řešit.
        • Krescz
          az budu priste podepisovat smlouvu obratim se prvni na tebe *3*
        • Kamaráde, jedinej kdo tu je ojebanej, jses patrně jen ty. Asi te totiž ojebala priroda...na intelektu.
          • Mohl bych se snizit na tvou uroven a byla by to zabava, ale proc radeji ty nezkusis jednou napsat neco smysluplneho ?
            • http://help.ea.com/en/article/origin-access-details/

              máš to tam všechno jasně napsaný a hlavně nikdo tě do toho nenutí
            • Co se Pise ve zdejším článku snad neni chyba EA, ne?

              Na Originu mají titulek velkej jako prase:

              Endless PC gaming, just €3.99 a month

              ...a už z toho je každýmu princip ty služby snad jasnej
            • "pokud ses opravdu domníval, ze za jednorazovej poplatek cca 100 Kč dostaneš permanentní přístup k 5-10 AAA"

              PRESNE TAKHLE TO PREZENTUJE CLANEK I STRANKA EA
            • Další komentář netřeba, pokud ses opravdu domníval, ze za jednorazovej poplatek cca 100 Kč dostaneš permanentní přístup k 5-10 AAA hram (a tim AAA myslim spis cenovou kategorii nez kvalitu). Opravdu nevidím důvod proč v tomhle případě na ne házet hnůj, třeba pro me je ta služba naprosto ideální, takže do ni půjdu a rozhodne se nebudu cítit "ojebane"... tebe nikdo nenuti
          • krasne receno, nechapu ze jeste nemas ban, ale krasne receno
    • Krescz
      zaplať tu blbou stovku, to jsou čtyři piva a uvidíš sám....prostě dokud platíš tak hraješ
  • Sympatický. Pěkná cena a třeba jen kvůli Dragon Age: Inquisition se to vyplatí i na dva měsíce vyzkoušet. Škoda jen, že nabídka není nijak veliká; nejsou tam (pro mě) natolik zajímavý hry, abych platil pravidelně.
    • Zrzzek
      Nehrál jsem ani jedno dead space... pro mě se to určitě vyplatí...
    • DA:I bylo přímo na Originu v akci za 9,99, takže to už je skoro jak za 2 měsíce a hra ti zůstane. Ale nezavrhuju to, až tam bude ještě víc her, bude to mít smysl.
  • kromě dragons age inquisition mě nenapadá žádná jiná hra, která by za to stála. a to i když se ten seznam rozšíří. nedávno jsem koukal, co tam mají a ten výběr je vcelku mizerný. fifa budiž, ale pak bída s nouzí
    • Která by *tobě* za to stála. Já bych si tam vybral přinejmenším Dragon Age 1-3, Dead Space 1-3 a Battlefield 3, ale všechny vlastním, takže zatím to pro mě osobně nemá kvůli těmto zmíněným smysl.

      Zvažuju ale Sim City a Battlefield 4 a ty rozhodně za 3,99euro nekoupím, takže možná za měsíc-dva (d té doby mám toho na hraní až moc) dám předplatnému na Originu šanci.
    • Já jsem to předplatil jen kvůli Hardline. Jako Battlefield fanoušek bych sice měl opovrhovat, ale není to špatné.
  • Super dýl, Origin nemám rád a hry na něm nekupuju, nicméně tohle je způsob, jak si zahrát exkluzivní hry od EA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit