Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má Destiny 2 co nabídnout člověku, který hraje FPS kvůli singleplayeru? Neplánuji dělat raidy, grindovat, hrát kooperačně s živými lidmi či cokoli podobného.

    Je to klasický single jako v případě Titanfall 2, něco na způsob série Borderlands (která šla hrát single i multi), něco na způsob kooperativního hraní třeba v Left4Dead 2 (kde počítačem řízení spolubojovníci byli výrazně horší než živí hráči) nebo vyloženě nějaký "tréning s boty"?
    • Dá se to hrát samo bez koopu, ta kampaň. Ta ale sama o sobě je asi tak dlouhá jako právě v Titanfall 2, 6 hodin cirka. Nepotřebuješ k tomu žádné boty, jako v Titanfallu a je docela fajn, ale točí se hlavně okolo propojení s mulťákem. Je nutné abys měl připojení k netu při hraní, bez toho se ti ani nezapne. A například hned v první misi potkáš hráče tak či tak, na chvilku. Pak už můžeš jet sólo, jako třeba v Borderlands. Stačí?
      • Kampaň u Titanfall 2 jsem dohrál a byl jsem nadšen (to se mi stává u málokteré kampaně v moderních FPS), většinou obsahu téměř libovolných Borderlands na single také, takže Destiny 2 výhledově pořídím. O always online vím, dříve jsem držkoval, teď už jsem si na to zvykl.

        Takže díky, takto mi to bohatě stačí.
        • Jo jo, Titanfall 2 byl hoodně fajn, užil jsem si ho. A myslím si že i Destiny 2 si užiju. Chápu že grind a trošku monotóní náplň nejsou pro každého a obzvlášť, když jim chybí ještě pořádnější end game, kterej měla i ta Destiny 1 lepší, ale i tak mě ta hra hodně láká,pro mně totiž bude endgame i jednoduchej roleplay a průzkum jednotlivých otevřených světů..pochopil jsem dobře, že ve hře se střídá den/noc cyklus? V betě se na Farmě střídal. Strašně se těším, až budu objevovat lost sectory na noční obloze, budu s kámoši chodit hledat schované poklady a všechno možné..zábavu si najdeme vždy. :)
  • hahahahah devítku hodnocení jo? :))))) jedina hra která je větší fail nez Alien Colonial Marines je tohle :p
    • species
      miss
    • Mohl by autor příspěvku trochu víc specifikovat svoje tvrzení, protože jinak je to jen pouze výkřik do tmy pro uspokojení jeho duše, děkuji *1*
      • https://www.youtube.com/watch?v=Dqyco2NYBOs

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit