Přejít na výpis diskuzí
PC verze Driver: San Francisco vyjde později
11.8.2011 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Těch posledních pět zájemců o koupi bych chtěl upozornit, že PC verze nebude podporovat volant.
-
-
ano prave proto me tato hra absolutne prestala zajimat *1*
-
-
Ty GTA hraješ na volantu ? *8*
-
-
-
konzolisti pekne plattne ja proste nebudem )))
-
-
Neboj,zaplatim.Muzu si to dovolit ty chudaku.Krades i v obchodech nebo jenom na netu?
-
-
Nevadi... asi si dam znova prvni dil, jedinej co za neco stoji. Jsem zvedavej, jestli to jeste dohraju do konce po tom co me rozmazlujou moderni hry.
-
Trochu nechápu, proč to vůbec na pc vychází. Když jsme takoví piráti, co opovrhují demem natolik, že si raději stáhnou černou kopii v minutu vydání z internetu. Takže proto žádné pc demo nebude stejně jako odloží vydání pc verze. Ubisofte Ubisofte... *7*
Jestli bych mohl někdy o drivera mít zájem, tak jedině že bych si zkusil právě to nevydané demo. Takhle nemám důvod ani na pirátskou verzi. *3* -
Slava snad pc chcipnou takovou vec jako pc snad vymyslel retart bez pc by to bylo lepsi svate konzole ty jsou nejlepsi hry se tam nesekaj je jich tam hodne a hraje se tam dobre a ted k driverovi je to lepsi jak nfs to teleportovani do vozidel je super lepe jsem si nezahral uz sem projel 5x to demo a 100% si to koupim je to super a pc je sraxka to vam reknu kdo hraje na pc smrdi a ma iq 5 protoze je retart retart konzole jsou super super hlavne xbox xbox 36+0
-
-
:D :D + 1
-
Toto je jen nějaký chudáček co se snaží provokovat od klavesnice páč na nic jiného nemá *1*
sám mám konzoli a demo sem hrál a takovou kktinu může napsat jen ret*rd co si nevzal prášek*1* zas taková bomba to neni,zbytečný povyk kuli tomu.podle dema průměrná hra... -
to tak píšeš schválně nebo máš nějakou mentální poruchu?
-
-
No tak Ubisoft opět bezostyšně lže!!! Nejdřív oznámí že always-on DRM je tak kvůli souběžnýmu vydání s konzolema a najednou hra je odložena a DRM zůstává :-( Ubisoft chce evidentně odehnat i ten zbytek PC hráčů co jim zbývá :-(
-
No a teď já mám zase jobovku pro Ubi.. na PC si to snad ani nikdo nekoupí a ti odvážní, co to budou chtít zkusit, si počkají na crack a stáhnou. A nezmění na tom nic odložení vydání, ani absence dema a dokonce ani nutnost být online. *5*
-
Takze demo sem zkusil a mile me prekvapilo co se tyce ovladani a plynulosti hry.Je to dost navykovy a zvlastne z pohledu zevnitr je to parada,videt jak si Tanner hraje s volantem kdyz leti do zatacky pres rukav :)Jo,pribeh asi bude sra*ka,ale to me az tak nevadi...Pouziti Shiftu mi prislo jako debilni napad uz tehdy a porad mi to tak prijde,ale co se da delat...Ja za sebe rikam ze hru na 100 procent kupuju.Ale co me dokaze na*rat uplne nejvic je kdyz si ctu komenty snad pod kazdym clankem na Games.cz. Ty dohady o PC vs konzole sou uz tak trapny ze to neni mozny,v kazdym clanku se odboci jenom ke 2ma vecem a to: piratstvi a konzole vs pc...To se na to nemuzete vy*rat? Vsichni sme hraci at uz na pc nebo ne...Celej svuj zivot sem hral na pc,ale ted uz ziju v Anglii asi 2 roky a vubec nelituju ze sem si poridil i xbox,vicemene kvuli Forze...De o to,ze ja sem v prvni rade hrac,chci si zahrat co me bavi a ne brecet ze je vsechno na pi*u a navazet se do lidi.
-
Tak jsem si demo taky zahrál, je to taková mega arkáda, mě to baví, ale každýmu to asi nesedne, to chápu...
-
včera jsem zkoušel demo na XBL a je to dle mého katastrofa. :/ :(