Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • len "trocha"  (chap par desiatok hodin, cca 70 v 3ke Reload a dalsich par 80-100 P5R), ciez nie som az taky skuseny ohladom seriie, ale nebolo to tak ze v noci bojujes a cez den riesis vztahy a podobne? cize tu to bude naopak. Kazdopadne som zvedavy ako to dopadne, oktober tu bude v podstate zachvilu. Aleš snad spravi recenziu O:-)

    este doplnim: po zhliadnuti videa/traileru - mam zmiesane pocity, nijak to nevybocuje z toho co tu uz bolo, suboj co tam ukazali je ozaj styl Atlus. Svet vo hre je vazne taky japonsky misung az ma to nejalaka (preferujem klasicke, povedzme cRPG, nie nove "vydobytky" fantasy).

    a na zaver: to co stvara ATLUS so seriou ohladom re-releasov a novych takmer "full" verzii sa asi oplati pockat na nejake neskorsie akoze "full" release v buducnosti...

    este ma tak napadlo, sice nedavno ste sa zbavili par ludi (skoda) ale obcas by mozno (povedzme raz az rok?) bodlo nejake zhrnutie aj zanrov ktore nie su az take oblubene v CR/SK (mne osobne by bodlo napr. Visual Novels O:-) ) nejakym ewxternistom co ma ako-taky prehlad. O:-)

    • Derp_1337

      Po snížení počtu členů redakce nikdo určitě nebude mít čas ty Vizuální novely hrát.

      Ale vizuální novely mají hromady serverů, které se jim věnují. Stačí se podívat na net.

      • preto som pisal niekto z externistov napriklad :) a raz do roka myslim je kopec casu :)

        ano viem ze su, napr. VN database, pripadne som si celkom oblubil nazory The August Hail na youtube, a v prestavkach medzi hrami davam pomalicky ATRI (VN), na ktoru som si brusil zuby uz nejaky ten mesiac a zatim to vyzera na "hraciu" dobu ako bolo nie tak davno vydane GINKA (tiez VN)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit