Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je katasrofa :) má spoustu chyb v ovládání.. ale největší mínus je možnost odchodu z online hraní při prohře bez postihu!!
  • Při první hře byl dojem celkem slušný ale další hry tragedie. Od protiútoků po fauly je to hrozný, další hru mi zmizely záhadně fanoušci. Proč?? Těžko říci, hra mi běží naprosto normálně, slyším řev kotle fanoušků ale stadion prázdný ale činovníci, trenéři i náhradníci a rozhodčí tam jsou, tak kde je chyba?
  • Nejlepší fotbal všech dob.A online hraní ? Paráda.
  • Nechal jsem se zlákat a pořídil na PC a je to parodie na fotbal. V Konami asi fotbal dlouho neviděli. Nulový brankáři, fauly na červenou bez potrestání, pořád jen čekáte, nehratelný online. Za mě za nula bodů (dal bych i mínus).
  • Technických problémů je možná pár, ale bývají závažné ... zkoušel jsem PES 2016 na For Games a vůbec jsem nepochopil systém trestání faulů ... přítele jsem fauloval cca 20x a dost ošklivě ... dostal jsem jedinou žlutou kartu a asi jen 3 napomenutí. Za tohle bych ve FIFĚ kontumačně prohrál za to že polovina týmu dostala červenou kartu. .___.
    • V pesku rozhodci pousteji fak dost faulu ,ale vyvojari tvrdili uz pred vydanim hry ze se bude v tomhle rocniku spise zamerovat na tvrdou hru. kdyz to srovnam s peskem 2015 tak tam piskali sudi snad kazd kontakt stejne jako ve fife 16 .Uvidime treba se to vyladi s novym rocnikem nebo vyjde nejaky update
  • up_er je homosexuál
  • Na konzolách to bude asi o niečom úplne inom (v opačnom prípade by som si nedokázal logicky vysvetliť vynikajúce hodnotenia v zahraničných recenziách), no na PC je tento ročník po takmer každej stránke o triedu horší ako PES 2015. Aj ten mal síce chyby, ktorých nebolo málo, no ako celok pôsobil prirodzenejšie a bolo cítiť, že sa tvorcovia snažia priblížiť k realite. V novom ročníku mi to však pripadá tak, akoby sa snažili o pravý opak a úmyselne chceli hráčov na PC znechutiť (čo sa im svojim prístupom k jednotlivým verziám hry vlastne podarilo už pred jej samotným vydaním).
    Pohyby hráčov sú nekompaktné, prudké zmeny smeru nereálne, dokonca sa mi zdá, akoby hra upustila od 360-stupňového pohybu a hráči tak opäť behajú po myslených úsečkách. Samotný gameplay je plný scriptov, ktoré hru vracajú do minulého desaťročia (napr. súper na ťažšej obtiažnosti vôbec nefauluje, aj pri najriskantnejších zákrokoch vždy zasiahne loptu, hoci niekedy ani to nie a rozhodca tak ignoruje jasný faul, ktorý mne veselo píska, ďalej súper predvída sklz na základe stlačenia tlačidla na gamepade, nie samotného pohybu obrancu na ihrisku, zúfalé odkopy súperov v takmer bezvýchodiskových situáciách často až pozoruhodne presne nájdu jeho spoluhráča vpredu...).
    AI všetkého živého je v mnohých situáciách na zaplakanie, napríklad najnovšie hráči (najmä brankári) absolútne nelogicky rozohrávaju nepriame voľné kopy na krátko, hoci je hráč, ku ktorému smerujú prihrávku, napádaný. Len v posledných dvoch zápasoch som dal tri góly po tom, čo mi súperov brankár takto nezištne naservíroval loptu pred prázdnu bránu.
  • Od r. 98 jsem nehrál lepší fotbal , než letošní PES. Jo, nemá licence, ale první patch opravující názvy klubů,dresy atd. už je na světě. Při snížení rychlosti hry a nastavení obtížnosti min. na TopPlayer dokonalá simulace fotbalu.
  • Na světě jsou určitý pravdy nad kterejma se prostě nedá diskutovat. Stejně jako jakýkoliv Ferrari je krásný auto, stejně jako Verešovou by píchal každej, tak PES je šerednej, nepovedenej, arkádovej fotbal. To není o tom komu co sedí, nebo o nějakym vkusu, to je prostě obecná pravda, kterou když někdo popírá, tak je buď elév, nebo ignorant.
    • Az ti nebude nact, tak mozna takove blaboly psat nebudes. Zatim doporucuju radeji vlastni nazory neprezentovat. Pokud jde o ironii, tak se omlouvam, ze jsem to nepochopil.
    • Mart9
      Jirko, velká škoda, že na games neexistuje nějaké vyhlášení top příspěvku roku. Protože tohle je skvost, souhlasím s každým slovem
      • up_er
        jako ze by on dostal dva hlasy? od sebe a od tebe?
        • jeste dalsich par hlasu z jejich virtualnich uctu. Kdo vi, treba jsou i tak oba vlastne jeden uz ted *2*
          • Mart9
            Mě by jako první nenapadla Verešová
            • up_er
              tebe by napadlo spousta lidi asi...
    • Jirko, radsi uz nikam zadne komentare nepis. Delas si akorat ostudu.
    • Někomu se ferrari vubec nelíbí,Verešovou by nekdo nepychal ani se zakritym ksichtem ,ale pes se mu třeba líbí a není pro nej absolutně šeredný a arkádový fotbal.Promin ale pises kraviny *1*
  • Jen tak mimochodem - věděli jste, že jde nastavit 1080p i v PC verzi? Pak už je ta grafika hodně pěkná. Jak na to najdete tady: https://www.youtube.com/watch?v=70wQU_Hmm1g

    Není zač.. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit