Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mají co zlepšovat. 2018 byl pro mě zklamáním ve všech ohledech, ale to už tak mám víceméně od PES2014. AI neskutečně robotická a nereálná - prostě když má míč, jde přímo dopředu, žádná mezihra, nic takového. Hra je velmi scriptovaná (single i online), myclub je jen totální ždímačka na peníze plná cheaterů. Letos má být vylepšen a notně pozměněn. Například výběr hráčů má být jiný. Hurá!?!? Uvidíme, zda nevymysleli vetší ojebárnu. A nebo je to reakce na kritiku fanoušku? Doufám, že to je reakce na kauzu lootboxů a náhodného výběru. PES je přímo kasino. Dále je škoda, že MYCLUB trpí nedostatkem obsahu. Krom DIVISION, kterou nemá člověk motivaci hrát, se dočkáme cca dvou až tří výzev za týden - cca 5 zápasů.
    PES potřebuje vylepšít i co se týče prezentace. Pořád mám pocit, že mě hra nechce pořádně vnést do hry. Mrzí mě, že před zápasem sledujeme jednu dvě animace namísto klidně desítek dlouhých, které se neokoukají. Komentátoři jsou úplně ubohý. A hlavně jejich implantace do hry, to je dost zlý.
    I přes to všechno jsem v novém PES dokázal strávit dost času (steam ukazuje 141h) a nemůžu říct, že ta hra by byla zlá, jenom je to prostě takový ten výtvor moderní doby - ždímá peníze, je nedodělaná, snaží se být jednoduchá, arkádovější (to mě dost mrzí), hraje na nervy. Škoda, stačilo by málo, aby ta hra byla super. Ale tak nějak to málo je v každém aspektu hry...tak snad letos
    • Bouzel neduhy AI a nejaka zaloha/obrana, drzeni mice .. to se dneska nedela, ani u Fify ani u PES. Decka by to nehraly.
      • a je to skoda...ta hra se tak dobre hraje...a takovi zivi protivnici jsou proti tomu dost bezbrani, skoda ze to tak skoro nikdo nehraje
    • Jo hele, s tou nulovou mezihrou mas pravdu. AI to porad cpe dopredu a pak se neni cemu divit, ze na konci zapasu ma treba jen 30 % drzeni mice. Dalsi vec je obtiznost. Me byla schopna Barca dat 4:0 jen v pripade, ze jsem s nima hral otevrenou partii a hlavne, hral jsem jen prvnich par zapasu. Pak, kdyz jsem hral uz asi 10. zapas, hral na protiutoky a pockal si na ne na svy pulce, tak najednou nebyli schopni po dva zapasy probourat moji obranu a delali porad to samy.. Fifa by taky mohla byt tezsi, ale tam at delam co delam tak me ta Barca stejne v 80% pripadu znici.
  • Hlavně jsem zvědavej, jestli se konečně někam pohnou po fyzikální stránce. Hlavně ty pohyby hráčů jsou téměř od PES 4 pořád stejné a vůbec nejsou přirozené. V roce 2018 už čekám nějakou kvalitu. Fifa už mě moc nebaví, tak bych dal po mnoha letech PES zase šanci, ale pokud největší změna bude v číslu (2018 -> 2019), tak mě to fakt nepřesvědčí.
    • Jestli v necem PES exceluje, tak jsou to animace hracu ..
    • Nejlepší fotbal všech dob je Total Soccer 2000 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit