Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jose13

    Clanok mi pride ako od zaryteho fanusika Fify, ktory nevie prekonat, ze PES je hratelnostou uplne inde ako ta arkada ktorej fandi. Uprimne, radsej si kupim PES a pockam si na patch ktory opravi vsetky nedostatky v supiskach (tak ako pravidelne kazdy rok) ako traposit s Fifou a tvarit sa aky som cool lebo idem so stadom...

    • vaclav.pechacek

      Věř tomu, nebo ne, ale taky fandím PES, které je na hřišti bez diskuze lepší. A byl bych hrozně rád, kdyby samo sebe přestalo střílet do nohy tím, jak je horší ve všem ostatním. Chybějící licence ještě chápu, dobře, EA Konami přeplatí... ale amatérismus jako špatné soupisky v den vydání jde omlouvat jenom těžko.

      Konstatování faktu, že PES Fifu ani tentokrát co do prodejů nepřekoná, ani není můj názor, ale právě jenom konstatování (pro někoho dost smutného) faktu.

  • Mart9

    Nemůžu souhlasit s tím vynikajícím fotbalem. Dal jsem šanci demu a to obcházení hráčů je prostě stále na úrovni PES 2004, kdy hráče obejdu tak, že těsně před ním změním směr. Jsem zvědavý na FIFU, která mi v nedávném videu hratelností připomínala taky deset let starý ročník.

    • vaclav.pechacek

      Dostal jsem v myClubu na hostování Messiho a zkoušel jsem s ním sólovat, abych viděl, jestli náhodou není overpowered - a jde to, ale jedině proti slabším obráncům. Jakmile proti mě stál aspoň nadprůměrný stoper, dejme tomu hodnocení 80 a výš, a ten soupeř nedělal nesmyslné skluzy nebo tak něco, tak už to přestalo fungovat. Maximálně jsem ho obešel, ale vyhnal se tím k postranní čáře a stejně to musel řešit centrem nebo přihrávkou zpátky. Spíš mě zatím štve vysoká úspěšnost rohů, ale možná jsem se je ještě v tomhle ročníku nenaučil bránit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit