Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeho status legendy už nemá žádnou hodnotu. Od Fable 2 neudělal nic, co by stálo za řeč. Naopak jen sliboval hory doly a využíval sve image beznadějného snílka, aby se vyhnul odpovědnosti za lži a falešnou reklamu. Dobrého vývojáře nedělají šílené nerealizovatelné nápady, ale schopnost udělat něco originálního v rámci technických a kreativních možností. 30 let kecat o tom, jak bude nová hra revoluční bez jediného důkazu, to dokáže kdokoliv.

  • Molyneuxe mám rád, doteď. Ten člověk je sice slibotechna, ale pořád má za sebou nějakou odvedenou práci a navíc stojí úplně opačném spektru herního vývoje než jsou vykalkulované x-té pokračování zavedených frančíz, které pořád dokola přežvykují stejné sousto. Těžko říct, jestli se mu ještě někdy povede něco zajímavého, ale tak nějak doufám, že ano. 

  • KrPa

    Co kdyby radeji dodelal Godus, nez zacne novou hru? Me by bylo stydno...

    • J.V.Stalin

      Godus už nesype, ten je zapomenutej 😀

  • zx_spektrum

    Jéje Péťa Molyňák! Ten už tu dlouho nebyl. Za časů Bullfrogu legenda, za časů Lionhead taky ještě trochu, byť spíše ze setrvačnosti, od dob založení 22cans prostě tak trochu jouda. Člověk trochu doufal, že to bylo kvůli tlakům z Microsoftu, ale právě ve svém posledním studiu vůbec nepřesvědčil... Mám ho rád, přeji mu úspěch, ale buďme realisté.

    Pro připomenutí: poslední hra kterou 22cans oznámili v roce 2019 se má jmenovat Legacy a koncem 2021 Molyneux řekl, že to bude obsahovat nějaké blockchain funkcionality včetně NFT. A dá se očekávat, že to je přesně ta hra na které stále dělá, tak jen abychom kolektivně zmírnili očekávání.

    • uher

      Já si právě myslím, že on potřeboval aby nad ním stál producent s pevnou rukou, kterej krotil jeho šílený vize. On třeba chtěl aby v těch hrách byly všechny jeho výmysly a tak musel někdo přijít a zarazit ho aby se jim to celý nezhroutilo pod návalem jeho mimózních nápadů.

      Ale ono už je to stejně jedno. Dnes už je kažému spíš pro smích...

    • No já už jsem z něj vyrostl dávno. Konkrétně si pamatuji, jak jsem se po populous a dunegon keeperovi těšil na black and White a pak koukal, co za infantilní kravinu to bylo. A pak už bylo jen hůře. 

  • ALHAZRED

    Njn vyjšel Cyberpunk 2077 "A pak se háže kamením a píská, ná na na ná ná" A Cd  Projekt se diví proooč, ještě po roku a púl...😯

  • Proky

    Tomuhle věřím víc, než ten článek, že ubisoft se polepší a vytvoří skvělou hru (už ani nevím na jaký motiv). To byl fakt článek, nevidím si do pusy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit