Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • W0R10CK

Stále čekám na remake Magic Carpet 🙂

• TIRsk

Miesto hrdinu dame zvieratko a je tu B&W.

• moj pohlad:

bude zaujimave sledovat ci a kedy to vyjde  a pak ci to oslovi ludi, 90.roky su ozaj davno prec.... (a nostalgia je hezka vec, do istej miery)

• Corvus

Strašně smutný pohled na Molyneuxe... Člověk by ho skoro nepoznal. Když se řekne "je za zenitem", tak si od teď představuji smutnou prezentaci velmi ošklivé hry Petera Molyneuxe na Gamescomu 2024. Ten člověk by se na to měl vykašlat. Božské strategie už prakticky nikoho nezajímají. Doba Populous z '90 let je dávno pryč. Měl by sednout a psát memoáry a zajímavých začátcích, kdy měl v herní branži jméno. Strašně smutný a rozpačitý...

• "Božské strategie už prakticky nikoho nezajímají."

Nesouhlasím. Já bych si nějakou dobrou zahrál fakt s chuzí. Problém je, že dobré už dlouho nikdo nedělá. A takhle na tom očividně nic nezmění :-( Ale vyjít něco jako Black and White, jen prostě o těch 20+ let vývoje technologí lepší, šel bych do toho hned.

• Doporučuji sledovat Fata Deum. V rámci Next festu jsem zkoušel demo a hodně se to blíží původním B&W. Jen tam nebyly příšerky.

• Já v traileru vidím velkou inspiraci těmi fake ads mobilních her, vypadá to fakt otřesně. 

• jj, jak reklamy na forge of empire

• Hidden

Podle me je nejvetsi inspiraci jeho Black & White (celkova estetika, principy, ruka misto kurzoru a tak dale, jak je ostatne naznaceno v clanku). Jestli to v dnesni dobe bude ale jeste nekoho zajimat, tezko rict. Me rozhodne prilis nepresvedcila.

• Ruka bola už v Dungeon Keeper. 

• Hidden

Vidis, to si ani nevzpominam, me celkove ta prezentace evokovala silne prave B&W.

• Jevo83

Mohol si rukou plieskat demonov, ked sa im nechcelo makat, ak si dobre pamatam :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit