Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno... staby clovek, ktory ma momentalne kompletnu zbierku BF3 (t.j. aj vsetky DLC), mi tento trailer nepripada prevratny. Skor naopak. Mam dojem, ze BF4 bude (ako som sa aj obaval) skor len recyklaciou BF2+BF3. Netvrdim, ze si ho skor ci neskor nezakupim, nakolko uz vlastnim BF2 a komplet cely BF3. Lez... ako tak hladim, zatial ma nic nepredsvecilo o tom, aby som sa vyslovene tesil na BF4. Stale mam dojem, ze ho chystaju vydat zbytocne prilis skoro po BF3. Prave BF3 + vsetky DLC ponukaju stale brutalne vela map a zabavy, takze co sa mna tyka, o kupe stvrteho dielu zatial ani len neuvazujem. Darmo... to je problem EA. Tradicne su nenazrani, ze to svet nevidel a je kludne mozne, ze podla toho budu vyzerat aj ich prvotne spravy o predajnosti. Nuz... a ked si clovek zoberie, co urobili naposledy s tzv. Premium verziou, tak to je kapitola sama o sebe. Tipujem, ze mnozstvo hracov radsej pri BF4 pocka, kym EA zase raz nevyda nejaku -censored- -censored- verziu. Vsetci vieme, ze EA su nepoucitelni... Ale to je uz ich problem. Smradi nenazrani.
  • kampan snad konecne bdue stát za to, oproti BF3, kde byla nic moc, jedine, co mne na kampani v BF3 bavilo byly ty dve mise zu rusaky.
  • Předpokládám, že se jedná o celou misi. Takže si vynásobit cca 12x a máme délku celé hry. Graficky neskutečné orgie, ale celé to připomíná opět techdemo ala BF3. Uvidíme mulťák.
  • Vypadá to dobře, vo tom žádná. Ale kdy se konečně nepřátelští vojáci začnou zase pořádně krýt, jako třeba v Half Life? Zlatý časy.
  • wow svetylka ala star trek. wow lod se v pulce rozpuli jen tak. wow dal se ani nehne. wow vybuchy. wow kapky vody na kamere. wow vsudepritomni hlupocke stvoreni ala nepratele vykukujici z poza kde ceho. wow vsechno je naskriptovane. wow mam skvely pocit z toho koridoru, ktery mi sice da na vyber si to zazit, ale nemuzu si vybrat svou cestu a postup. wow dalsi vybuch a kapky. wow clun. wow naskryptovana vlnici se voda. wow to jsme tady jeste nemeli. wow uz se tesim na placatou vodu v MP. wow po dvou letech skoro stejne ukonceni traileru. wow az ted mi doslo, ze je to prvni bf s novym cislem, ktere vyslo jako prachy solici kopie se stejnou grafikou jako minuly dil. wow
    • *naskriptovana. pardon za preklep, jedu v clunu a na te velmi realisticke vlne uprostred pacifiku mi ujel prst
  • Hanzales
    Jsem akorát hrál metro na takym malym bazmeku klavesnicovem s mysi, pustim to video Battlefieldu, chvilku koukam a cumim.. Po chvili mi sjela jedna ruka zase tak nejak na ten bazmek, druha na mys, zacnu pomalu bezet doprava, pak jak se to nakloni tak koukam dolu, mackam dozadu, pak se najednou divim, proc bezim doprava, kdyz drzim doleva a kurde, ono vlastne videooo :D Jako zahral bych si to.
  • http://www.youtube.com/watch?v=Qr8NYaNom8I
  • Sr*čka jak řemen :D to si radši zahraju cod :D a budu mít aspon jeden filmově herní zážitek na víkend. *1*
    • pravda, timhle pro dnešek končím nebudu si kazit naladu pred spanim
    • Proč games má rádo bf ? Vždy mně hetujou *1*
      • JohnyTheZik
        Paradoxne games moc rado bf nema, ale to, cos napsal, je jeste vetsi hovinec nez dat ti + za "hejt na bf", kdyz uz te tak trapi +/-
  • JohnyTheZik
    Tak SP je takovej, jakej ho asi kazdej cekal, nic super, Michael Bay vybuchy a wow efekty. Rekl bych, ze cim vic "volnyho" prostoru typu jizda tankem, ted treba tim clunem, nebo by se mohli odvazit nas nechat letadlo tentokrat pilotovat, tim urcite lip, protoze to to aspon trochu odlisuje a vetsinou je to mnohem zabavnejsi nez klasicky strileni.
    No zadna parada, ale proc ne.

    Jsem zvedavej na MP, BF3 me i s tema chybama bavi, tak jsem zvedavej :).
  • Radioaktivni_surikata
    Zajímá mě především multiplayer, přesto si neodpustím jízlivou poznámku na toho maníka, co to v ukázce hraje. Máme tu následující situaci "Střílí po mě tři vojáci, co budu jenom dělat, co teď, co s tím? Aha, už to mám. Rozeběhnu se jim přímo naprosti, to je stoprocentně zaskoči!!!" Jako fakt? Kdo to točí a kdo to schvaluje? Nejhorší je, že už jsou lidi tak otupělý, že podobný kraviny už ani neregistrujou, jenom koukaj a konzumujou... Což mi připomíná nedávnou zkušenost z šestýho Resiho. Kdo hrál druhou kapitolu za Leona, tak bude nejspíš vědět, o čem mluvím. Vlezete do kostela, a pak do podzemních laboratoří pod ním. Pak jdete jeskynním systémem hlouběji a hlouběji, šplháte dolů, skáčete dolů, propadáte se, stále níž. Pak je bossfight, a pak jdete ještě o něco hlouběji, než dorazíte k podzemní kryptě (kdo probůh někoho pohřbí kilometr pod zemí???). Pak dál skáčete dolů až následuje další bossfight, kdy po vodní klouzačce závratnou rychlostí klesáte, klesáte, a na konci bossfightu vás to vyšplouchne ven na povrch. Jsem jedinej, koho to zaráží? Kam sakra schovali všechny ty klokany? Nikdo z mejch kámošů, co to hráli, si toho ani nevšiml. Nevím, mě to fakt silně vadilo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit