Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je to s tim Cyberpunkem ted? Ja to hral chvili po vydani a pamatuju si, ze dost lidi nadavalo a me to taky kdovijak nechytlo uz ani nevim proc, pritom zanr je mi blizky. Ma cenu to rozjizdet znovu?

    • Na čem to budeš hrát? Největší problém byl na PS4, kde HW prostě nestíhal. Pokud se ke hře chceš vrátit na takové staré platformě, očekával bych pořád problémy.

      Ale s PS5 verzí se hodně problémů opravilo samo už jen tím, že se stíhají načítat data. Pak vyšla hromada patchů (není to úplně bezchybné. Třeba za 70h hraní mi to crashlo třikrát. A občas se podivně zachová fyzika. Což není ideální, ale zároveň to není důvod si hru nechat ujít úplně).

      A taky záleží co očekáváš. Pokud očekáváš scifi gta, tak budeš zklamaný, protože to ta hra není a nikdy neměla být. Je to příběhové RPG, kde to ježdění nebo honičky s policií nejsou hlavní náplň hry. Ale pouze slouží k přemístění z jedné story mise do druhé. (je to prostě tak trošku jako Witcher 3. Pokud to hraješ kvůli příběhu, je to jedna za nej her. Pokud to budeš hrát kvůli ježdění na koni a soubojáku, a dialogy budeš odklikávat, tak budeš dost zklamaný)

      Takže za mě bych určitě doporučoval to vyzkoušet.

      • Vzdycky na PC, mam i ps5, ale tu mam jen kvuli GT, Mortalovi.. Ja s tou hrou tenkrat si pamatuju nemel nejaky technicky problem, mozna jen na to nebyla vhodna doba, urco to jeste zkusim. Pribeh apod. jsou pro me dulezitejsi, nez honicky v GTA, je mi pres 40, myslim, ze za ty dekady hrani hlavne v mladi uz od Atari jsem se v podobnych hral vyblbnul dost. Ted uz si hodne vybiram, do ceho se ponorim, co zahraju, hledam zazitek v pribehovkach predevsim. Alan Wake 2 a Robocop jsou jedine hry, ktere mam v zamerovaci a ted asi i ten CP, taky jsem dost zvedavy na vizual s RT.

    • Diky za reakce. Asi to zkusim jeste, stejne nic moc nevychazi, do prichodu GTA6 nebo Zaklinace 4 asi ideal..

    • OsamaBinBowlin

      Jako to je těžké říct. Já hru hrál víckrát od vydání, a poslední projití sem dokončil teď po vydání Phantom Liberty, a užil sem si to vždycky. Lidi nadávali hlavně na technický stav po vydání, to už problém není. Pokud tě nebavila hra jako taková tak nečekej něco jiného... Pro mě je to ale skvělá, a jediná opravdová next gen hra, + Phantom Liberty je skvělý přídavek. 

      Celkově za mě jedna z nejlepších her posledních let.

    • Já to hrál až od patche 1.6 a za mě jedna z Top 10 her co jsem kdy hrál (25+ let "praxe"). Ale samozřejmě je to subjektivní. Nemůžu ale posoudit, jak se to posunulo oproti vydání. 

      • já hrál až verzi 2.0 - Phantom Liberty. Též mám cca 30 letou, aktivní hráčskou zkušenost. Je mi 36 - u kamarádů jsme denně hráli od roku 1993, já počítač vydindal až někdy v roce 1998, když mi bylo 11. Od té doby jsem moc AAA titulů neminul, tak si troufám tvrdit, že přehled mám víc než slušný. Souhlasím s tím, že Cyberpunk byla po letech neskutečně výrazná a pokroková hra, ale osobně mě to nijak extra nechytlo. Dohrál jsem to jen z povinnosti. Řekl bych, že to má co do činění s věkem, už jsem prostě přehnaně kritický. V "17" bych si z toho jistě kecl na zadnici. Takhle jsem v tom viděl scénář "pejsek s kočičkou vaří dort"......"Proběhly brainstormingy" a nas*ali tam všechno, co je populární. Body zájmů na herní mapě, úpravu zbraní, úpravu vozidel, tuny vedlejších úkolů atd. atd. Mě přijde, že Cyberpunk je takovej recyklát populárních herních aktivit. Nepůsobilo to na mě vůbec dobře, protože Cyberpunk neumí nic pořádně. Jízdní model příšernej, tak proč bys tunil auto? chování zbraní takové průměrné (sorry jsem odkojenej na ARMACH a taktickejch střílečkách) takže fakt nevim, proč bych si tam měl tunit samopal, když požitek ze střelby prostě stejně nebude uspokojujcí. A tak dále a tak dále. Nedokážu si představit, že bych to hrál v době vydání, protože ani verze 2.0 mě neuchvátila déle než na pár večerů.

      • twicer

        I při vydání se to na PC dalo úplně vklidu dohrát, za celý 50h průchod jsem měl 2 pády a asi 3x se rozpadla fyzika, za mě kolem toho bylo větší drama než jaké to v realitě bylo. Pamatuju tituly které byly při vydání zmršené daleko víc.

        • Same here. Kdyby se CDP vykašlali na lastgen, tak by C77 mělo úplně jinou reputaci. Pár frflalů by sice furt bitchovalo nad slabou AI chodců a kdesi cosi, ale zbytek by si užíval příběh, questy a hratelnost. Ale ta lastgen verze a z ní vzniklý memes všechno zastínila. PC verze byla ale v klidu vždycky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit