Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak sem nedavno konecne v emulatoru dojel MGS3 v pc, celkem v poho az na slideshow pri nekterych videich, ale po nekolikaletem cekani sem si to vychutnal. Jinak mi chybi uz jen MGS4 tak snad za dalsich 10 let v emulatoru. Jinak moje nej dily jsou MG2: Solid Snake a Peace Walker. Jeste dnes si pamatuju jak jsem u kamose na ps1 po prve hral Metal Gear Solid nemeckou verzi. Jeste bych to snad akorat zakoncil tim ze Hideo Kojima je muj nejoblibenejsi Japonec. *4*
    • ringmancz
      a není výhodnější si tu konzoli koupit a zahrát si na ní všechny díly plnohodnotně?
      • :) všechny díly plnohodnotně ? ...... Rofl se mi zdá ,že tu někdo věří v dlouhý život "HD" remaků , nebo neví na kolika konzolích se ještě MGS objeví .
        • ringmancz
          však nikdo ti to nenutí a pokud se ke hře dostane člověk později a na jiné konzoli, tak nevím v čem je problém. já mám třeba ICO+SoC a God of War remaky, který umí jen HD, ale logicky si zahraju spíš to než PS2 verze
      • Tak,tak ... má pravdu ten chlapec
  • spoock
    Klidně si koupím i dvě hry, ale zřejmě to dopadne jako v případě MGS2 (aka separátní kampaň za Snaka & Raidena).
    MGS je moje nejmilejší série a líbí se mi, že její kvality s každým dílem stoupají, byť Peace Walker byl fajn a každý kdo chce jít do nových dílů by mu měl dát šanci, i když mám raději MGS3. A co na to Big Boss? http://bit.ly/10UNJxJ
    PS4 verzi bych bral, ale pokud bude PS3 verze stejně tak pěkná a svižná jako v trailerech, tak je mi to putna. PS3 nikdy neprodám, mám tam všechny díly MGS *14* .
  • Nechci říct aby hra nevyšla na současnou konzoli PS3 to ne, ale rozhodně jsem pro to, aby zásadní čas věnovali i pro vývoj na PS 4 přeci jen si myslím, že by to byl pro novou konzoli rozhodně dobrý začátek...
  • pre mňa určit MUST HAVE titul, po odhraní MGS na PS One, MGS: SNake eater MGS:2 MGS:PW na ps3 v HD collection, MGS:4 na ps3 toto urcite musim mat. Bude to urcite prepracovany titul! uz Peace Walker nastavil latku dost vysoko, som rad ze bude pribeh nasledovat po tychto udalostiach, pre mna paradna správa. uz len zistit ci to vyjde aj na PS4, to som zvedavý *16* *1*
  • Aneb, proč vydělat jen na jednom produktu, když můžeme vydělat 2x tolik..
    • Neplet si MGS s CoD ;)
    • Stillson
      Ikdyby byla tahle hra rozervaná na 10kusů a každou bych musel koupit zvlášť,tak si jí koupim. Ne protože jsem hloupá ovce. Ale protože příběh MGS je opravdu podle mě jeden z nejlepších v herním světě. Ikdyž trochu zamotané pro nováčky, ale precizní.
    • nekromant33
      10. pravidlo Klubu rváčů: Když po přečtení článku nemáte tušení, o čem pojednává, přečtěte si ho znovu.
  • Kill Bill *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit