Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc pěkný videjko, kvalitou srovnatelné s filmečky od Blizard. Jednička Risen byla perfektní, není důvod se bát dvojky. Snad tam nebude zjednodušení RPG prvků, jak teď bývá zvykem. Ale Piranha Bytes je osvědčené vývojářské studio.
    • V tom, že byla jednička perfektní souhlasím. Že piraně sou machři taky, nad gothicem 1 a 2 sem strávil dlouhý dny času. Přece jenom s tebou ale nesouhlasím, že není důvod se dvojky bát. Neříkám, že udělají špatnou hru, ale to co o risenu 2 mám zatím přečteno je tam spousta nových věcí, které jdou jiným směrem, než sme byli zvyklí a bohužel, snad te´d ani jedna novinka mě zrovna nepotěšila... Hold nejvíc vděčnej bych byl za novýho, neuspěchanýho gothica od piraní
      Nechme se překvapit
      • montatatana
        Toho bych se nabal. Pirane si deset let delaji svoje uplne stejny hry a moc se neohlizi na to, co zrovna frci (pokud tak clovek nebere nejaky to zjednoduseni v prvnim Risenu).
  • ty jo ja tam ctu pirati v udu :D
    • MrSanta
      Mě taky to vúdú trochu zarazilo *1*
      Trailer není špatný, jsem zvědav na nějaké to gamepláj video.
      Pirátskou tématiku nemusím, takže se hoši z Piraní budou muset hodně snažit, aby mě přesvědčili k zakoupení této hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit