Přejít na výpis diskuzí
Písčitý trailer vás připravuje na brzké vydání RTS Homeworld: Deserts of Kharak
11.1.2016 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Prichádza revolúcia RTS žánru a diskusia má 5 príspevkov? A vedľa sa kiddos hádajú ostošesť či je lepší Witcher alebo DS. Áno, som tu správne na games.cz.
-
-
Proč je tohle revoluce RTS žánru? Já miluju HW a HW2 a na tohle se těším, ale nevidím jak by to nějak revolucionizovalo RTS žánr.
-
-
neni to jedno? Veď teba už tento žáner nebaví.
-
-
Jo klasické RTS jako Starcraft, Homeworld, Command & Conquer, Supreme Commander už mě nebaví... hraju dneska spíš věci jako Europu Universalis, nebo Crusader kings. Ale i tak by mě zajímalo proč si myslíš, že tenhle HW je revoluce RTS žánru.
HW a HW2 byli super hry, pro mě hlavně kvůli celkem zajímavému příběhu a atmosféře. Ale MP jako takový mě nikdy u HW2 nenadchnul, když třeba porovnám s hrama, jako Supreme Commander.
Nevím co by tenhle díl musel přinést, aby se stal opravdovou revolucí... tak mě právě zajímá co myslíš, že bude mít revolučního. -
-
Neviem, v traileri hovorili že nás čaká úsvit 3D éry RTS žánru alebo také niečo. V tomto traileri zas vidno že sa bude bojovať akoby aj vo "štvrtom" rozmere. Čiže nielen na zemi letecké a vzdušné jednotky ale aj satelity a vesmírne lode (zrejme na orbite). To tu ešte nebolo.
Inak kvalitných RTS vychádza tak málo že budeme vdační aj za akúkoľvek kvalitnú hru. -
-
Ty starší trailery byly na Hardware: Shipbreakers. Ty bych asi nebral až tak v potaz, díval bych se jen na ty dva nové.
V tom prvním traileru je ukázaná jen ta velká rozpadající se loď, která potom slouží jako vrak na planetě.
V tomhle traileru je to okno se satelitama, které 100% vypadá jako mission briefing a potom ty skákající lodě, což je artwork, takže bych řekl součást nějaké artworkové animace mezi misema.
No a samozřejmě je tam potom ten paprsek...
Tak uvidíme. -
"vesmirne" lode ukazovali aj v starších traileroch, nemyslím že by išlo iba o cinematics a dufam že budu aj hratelne
-
I když se tak dívám na ten trailer znova... a 1110KDS je 300 let po skončení Heresy Wars, takže už to spíš bude jen o té expedici která najde Khar Tobu a ve vesmíru by v té době mohlo být i trošku víc provozu.
Každopádně si to Lore asi upravili, protože do toho období objevení Khar Toby by asi žádný větší konflikt nedostali. -
Já myslím, že to se satelitama byla spíš mapa odkud kam se musíš v kampani dostat, kde ti to bude ukazovat a vykládat o misích... Je ale pravda, že tam byl ten obrázek těch skákajících lodí, což mě taky překvapilo.
Otázka je jak, by to potom fungovalo v rámci toho bojiště...
A taky jak ty lodě můžou skákat, když nemají přístup k jádru... sem nějak vždycky předpokládal, že ty hyper skoky můžou lodě dělat díky tomu, že tvoje matka má jádro. A vzhledem k tomu, že celá hra bude právě o hledání jádra a o válce, která byla na Karaku po vstupu prvních lodí do vesmíru, tak opravdu netuším, jak tam ty lodě napasují.
Každopádně... bylo by to určitě zajímavé. Ten další rozměr bojiště nad bojištěm by mohl přinést zajímavé svěžení.
-
-
-
-
-
-
Ta pribehova unikatnost homeworldu z toho de pekne citit a hafo se tesim, sem zvedavy na navaznost a asi si budu muset nekde precist homeworld lore, pac sem nedavno zjistil ze uz sem tak zhyckanej modernima jednoduchyma hrama ze na puvodni homeworldy uz nemam, trpelivost ani skill ato sem je dohral aspon 2x....
-
-
Musím říct, že mě je trochu líto, že pokračování HW na sebe nechalo tak dlouho čekat... v době kdy jsem hrál HW2 bych si ho hrozně užil, ale dneska mě už klasické RTS omrzeli. Prakticky už tohle zahraju jen kvůli příběhu a zasazení, ale do MP se asi vůbec nepodívám.
Těším se na to, ale je to škoda. -
-
Aha, čiže vývojári najú prestať robiť RTS pretože teba to už nebaví? Inak v tvojom prípsevku je toľko vecí zle že ani nebudem na to reagovať.
-
-
A proč reaguješ? *1*
-
-
-
Jsem zvědav, jestli systém pro ovládání hry pro kosmické lodě bude funkční i pro pozemní bitvy.
-
-
Já nemyslím, že tam bude problém... Jen odstraní tu možnost určovat vzdálenost + směr + výšku a nechají jen vzdálenost a směr.
-
-
Mam? Nemam ? Kaslu na to kupuju :x Sice to neni klasika homeworld ale stejne to musim mit.