Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Udela se dlc, potom neco jako Arrowhead, nakonec dalsi dil na "novem enginu", kterej umi v roce 2014 konecne neco jako "dynamicka svetla". Tentokrat ho treba mohou nazvat Fusion nebo tak nejak... Jako hlavni featura muze byt treba generovani pathfindingu a blendovani animaci :D
    • Máš pravdu, jdi k nim a běž jim říct, jak to mají správně dělat *3*
  • calwin
    po absolutne zmršenom PMC na armu 2 som sa rozhodol s touto značkou definitivne skoncovať... bugy všade a vkuse a čerešničkou na torte je dementná AI... bohužiaľ ten rozľahlý svet to nezachráni :/... v dobách flashpointu to bolo ešte ospravedlniteľné (prečo mám dojem že tam to celkovo fungovalo lepšie) každým dielom to bol krok vzad... neviem ako je na tom arma 3 ale radšej ani nechcem vedieť...
  • Prostě zas a znova vidím ten památný okamžik z ArmA , kdy mi místo letecké podpory při útoku přiběhlo pár zkrvavených pěšáků v pilotních kombinézách a helmou na hlavě . (Ano letěli mi na pomoc ... bohužel v cestě jim stál kopec a proto do něj svorně obě helikoptéry narazily a přeživší posádku mi Bohemia AI alespoň poslala dál k waypointu po svých ;)
    A právě proto stále Armě propadám - takových situací se v jiných hrách nedočkáte ;)
    • .
  • Začínám mít pavlovo-trollovský komplex. Pokaždé, když vidím logo Bohemia Interactiv, tak mi přejede před očima ten jejich fraška-engine, naseru se a napíšu komentář.
  • Tyhle kraviny nikoho co za něco stojí nezajímají. Ať pracují na balanci, zkoušejí vylepšovat konektivitu, podporují modery atd. Pravá Arma (ať už Arma 2, nebo Arma 3) začínají teprve až s modama. To co komunita pro tuhle hru dělá je neskutečné a Bohemka to moc dobře ví, že v tomhle je pravý potenciál hry. Ale na vás si ty penízky k dobru za dva vrtulníky neodpustí :)
    • celoush
      Uvědom si, že "Sling Loading" a "firing-from-vehicles" jsou novinky, které jdou ruku v ruce s DLC a nebýt DLC, tak na 99% nejsou. A zrovna střelba z vozidel je něco, co se dá komunitně jen naprasit, mod nemod. Ať se nám to líbí nebo ne, jde to prostě ruku v ruce a navíc s touhle nenásilnou politikou DLC osobně nemám už vůbec žádný problém.
      • S nenasilnou politikou a jitim rukou v ruce jsi trochu v rozporu. Nemyslis?
        • Co se týče BI jsem furt v rozporu *3*
  • No, já nevím, ale třeba takový UH-1 H nebo MI-8 MTV2 do simulátoru DCS stojí každý 50USD. To mi 10 éček příjde jako pohoda. Ikdyž.....v armě aji v Take on helicopters majé ještě sakra dlouhou cestu, než se ty vrtulníky začnou skutečně chovat jako vrtulníky.
    • Me to teda jako pohoda neprijde, kdyz fanousci delaj zcela gratis zcela free daleko rozsahlejsi rozsireni. A co se tyce DCS pripadne M$ flight sim ... tam si uvedom, ze jde o simulaci casto do posledniho tlacitka plne funkcni, vcetne toho, ze na trebas M$ flight sim jsou zalozeny i simulatory, ktery muzes pouzit jako certifikovany zaskoleni k pilotazi danych typu letadel.
      • celoush
        Sorry, ale argumentovat komunitou *7*
  • MikeiXX
    Jako fanoušek Bohemky musím říci, že chtít za dvě helikoptéry (a ještě k tomu za upraveného Chinooka) 10 € je úplně mimo.
  • jak to ted s armou3 po vsech tech updatech vlastne je ? ... z hlediska bugu, HW narocnosti, kvalita kompletni singl kampane atd...nejake kvalitni ceske web stranky ?
    • Zoznam misií v oficiálnej kampani: http://nd06.jxs.cz/027/311/8d95e55e26_98867667_o2.jpg
      Postranné nepovinné missie: http://i60.tinypic.com/2mzie1d.jpg
    • Bohužel, naprosté eliminací některých bugů by nejspíš dostálo je naprosté přepsání enginu. Nicméně hra je více či méně hratelná.

Co se týče českých webů, doporučuji armaseries.cz.
  • To zas bude nadávek a rozbitýho hardwaru, až s vrtulníkem trefím první možnej sloup elektrickýho vedení :D
  • Lukyz
    Tohle DLC je určený pro Aerofily, ale ja fakt že jsou ty vrtulníky opravdu vypiplaný do nejmenších detailů. Navíc si je může každý vyzkoušet zdarma před koupí a v MP nevadí když někdo DLC má nebo ne. Osobně se těším na vydání updatu kvůli FFV - už nebudete sedět na straně MH6 a čučet se založenýma rukama jak vás nepřítel kropí, ale taky palbu opětovat. Ačkoli člověk trefí kulový tak aspoň pro ten pocit *1*
    • Aerofil po ARMA ani nemrkne, neb ty letové modely mají do skutečnosti stále hodně daleko. Jsou mnohem lepší produkty pro aerofily s mnohem věrnějším chováním strojů a nejsou od BIS
      • Lukyz
        Reálnější siulátory určitě jsou, ale určitě ne tak komplexní jako v Armě - podpora pěchoty, vozidel atp.
        Navíc tam má nově přibýt letový model (nebo jak to nazvat) z Take On Helicopters. Nemůžu to objektivně posoudit, protože mě i klasický ovládání vrtulníků dělá problémy už od dob OFP *1*
        • Pokud chce nekdo litat, tak ho vazne simulace pechoty nezajima. Nebo ty si vazne myslis, ze svy 4 strely, kazdou za milion dolaru pouzije proti pechote? Pravda, AI od BI to problem necini.
          • wenceslaus
            Zajímá. Proč by neměla?
        • V simulátorech mám nalétáno přes 10 000 hodin. Také mám Take On helicopters. Také mám simulátor DCS a do něj 3 vrtulníky, přičemž každý z nich mě stál 50USD. A skutečně mohu říct, že ToH má stále co dohánět, co se věrnosti řízení týče. Ono se taky stačí kouknout na recenze třeba na stránkách simhq, což jsou stránky, které se zajímají o simulátory již od roku 1997. Zde je myslím velmi výmluvný článek o ToH a letovém modelu: http://www.simhq.com/_air14/air_514d.html
          Tady malá ukázka ze simulátoru DCS: http://youtu.be/39db5ERsFD8
          • Lukyz
            Já to beru a neříkám že jde o nejlepší simulátor, ale právě teď přidávají "alespoň" ten letový model z ToH do Army - což bude určitě krok kupředu a znova bych zopakoval ten bod ohledně komplexnosti Army oproti ostatním simulátorům. Navíc to není jen pro zkušené piloty, tankisty a vojáky, ale i pro normální lidi, takže pokud by jsi dal do Army simulaci jako v DCS tak 99% lidí se v životě neodlepí od země a ani moc by hráčů nechtělo čekat 8 minut (jako v tom videu) než pilot nahodí motory *2*
            Podle mě je to WIN:WIN - ToH není dobrej simulátor ok, ale zlepší se letový model v Armě, takže i kdyby někdo kdo je zvyklý na DCS se chtěl zapojit do bitvy tak to pro něj bude přijatelnější než stávající model který je v Armě. Nemá cenu se tady moc rozepisovat - kdo chce koupí, koho to nezajímá tak nekoupí a kdo chce HC simulátor tak má taky na výběr *4* Hezký den
            • Máte pravdu. Problém je ovšem v tom, že jsem si prostě ToH jako nadšený fanoušek simulátorů koupil s tím, že se jedná o simulátor s věrným chováním stroje. Bohužel jsem byl velmi zklamán při jeho zalétávání, neb se bohužel objevovaly kritické chyby v letovém modelu (o kterých je psáno i v onom článku v odkaze v mém komentáři výše). Většinou jde o chyby v modelu, díky kterým jde s vrtulníkem velmi špatně havarovat - prostě "poslouchá" jak beránek - což je samozřejmě taky celkem špatně, protože potom stroj reaguje na i na sebemenší mikroskopický pohyb řídící páky a tak je těžší jej udržet ve stabilním visu, než ve skutečnosti. Samozřejmě ARMA má taky hodně dobrého. Simulace pěchoty je to podle mě skvělá, ale je škoda, že když se ji rozhodli kombinovat i se složitější technikou, tak to má stále mouchy. Samozřejmě, že se takové mouchy snaží odstranit a vylepšit, jak to jenom jde a přeji a fandím jim, ale majé před sebou velmi dlouhou cestu.
    • Vždycky mě rozesměje pohled na relaxovaného vojáka sedícího na sedadle spolujezdce na čtyřkolce, jedoucí rychlostí 80km/h přes kameny a okolo všude sviští kulky z minigunu. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit