Přejít na výpis diskuzí
Planetary Annihilation předvádí hrátky s časem a vybuchující roboty
6.5.2013 | Aleš Smutný
14 příspěvků
-
Total Anihilation ve 3D? Jupííííííííí *1* hned ráno po noční musim nainstalovat staré TA *1*
-
Stuff :D
-
Nevím proč jsem si vzpomněl na hru "Z" a její roboty, co na mě furt pokřikovali "Heeelp! Heeelp! Do something!!" , "We are under attack!!" a nakonec "What are you waiting for? Finish him!" To byly časy *4*
-
To je pokračování Supreme Commandera nebo Total Anihilation ?
-
-
Pokračování to není ani jednoho, ale Jon Mavor, který tohle dělá, dělal jak na TA tak na SC. Takže "Spiritual Succesor" bych to nazval.
-
ani jedneho, i ked podobat sa to chce na obe.
Viem že to je len pre-alfa ale aktualne to vypada o 5tried horšie ako 6 rokov starý supremme comander. A to je dosť smutné. I tych jednotiek je tam nejak poskromne, a tu kartonovu grafiku pri strategiach teda moc nemusím. Som zvedaví jak to bude vypadat ku koncu, dovtedy ostávam pri FAFku a asi aj po nom -
-
nejaké davy nespokojencov, nuž tolko moj názor. Hrali ste niekto supremecomander, alebo jeho vynovenú a stale pathovanu verziu FAF? To je ovela lepšia hra ako tu Mavor prezentuje.
Uprimne držím mu palce, keby som toho času nemal problemy s kreditkou tak by som jeho projekt i spoluzafinancoval, pretože verím tomu, že to bude skvelá hra, podobne ako je supcom. Ale toto video ktoré ju prezentuje skvelo teda nevypadá. mapa vypada celkom dobre, i ked gulatosť sveta bude o dosť vecsí problem ako sa zdá. Ako to nevyriešia nejakou fičurou ktorá by jednotlive planety vedela sploštit bude to neprehladne.
Neprehladnost v strategiach nieje nič dobrého.
Počet jednotiek čo tam zatial je, je vskutku žalostný, napočítal som tam 4 druhy pozemných jednotiek, kde na obrazku k final počtu http://www.pcgamer.com/2013/03/07/planetary-annihilation-screenshots/ je dokopy 30 jednotiek, čo už je uctihodnejší počet, ale v tomto videu to vidiet nebolo. stále len tank alebo bot nič iné. V supreme je cez 300 jednotiek a všetky v nom maju svoje nezastupitelne miesto.
ten boj je v porovnaní so supcomom krok spet a to dosť výrazne. A to je 6 rokov stara hra pre boha a má to lepšie prepracované ako niečo čo sa len vyvíja, no hej vyvýja sa to tak dúfam, že to bude časom lepšie teda aj bude, ale sučasný stav sa v kvalite s fafkom nedá porovnávať. http://www.youtube.com/watch?v=YOhcGkyuYLs&list=UUzY7MBSgNLZOMxMIFwtf2bw -
-
Takových zbytečných slov a přitom mě na odpověď stačí jen dvě: Pre-Alpha.
-
-
-
-
Od minula to vypada lip, ale porad si nedovedu predstavit jak by to hral kdyby na nej utocil zezadu z vody na ten pristav [modry], zaroven pres tu planinu na kere bojovali a nejelepe jeste zvrchu kde mel cerveny druhou zakladnu...pomalu nebylo mozne sledovat boje na te planine jinak nez ve skoro max zoomu aby nahodou neco neuniklo - coz se dlo i supcom, ale tam porad jaksi byl o vsem prehled pri rychlem zoom outu, nebo druhe obrazovce s mapou, ci alepson diky minimape kterou nehodlaj do hry davat....zde pribyva jeste navic nutnost rotace tak jako tak....mno...sem zvedav
-
-
Mám stejný pocit a trochu se bojím, aby to nakonec nedopadlo tak, že vyhraje ten s rychlejší myší.. Grafika vypadá zase o něco líp a chtě nechtě zvykám si na ní. Pokdu se podaří hru vyvážit a hlavně zpřehlednit, respektive vytvořit dobře fungující mapy/planety, tak se moc těším..
-
-
Těším se vypadáto opravdu slibně a nějaké pořádná strategie tu prostě není, když si odmyslím série Tota War, tak mi tu chybí AoE. Jinak všiml jste si že pán vývojář Jon Mavor má fakt luxisní zlaté hodinky toho se nedá nepovšimnout :) že by byl ten Kickstart, až tak výnosný byznis :D:D:D
PS: Pro nechápavce je to vtip. Asi ty hodinky dostal jako dárek či že se mu narodil syn atd. -
-
od vietnamce za 10$ ;]
-
-
sweet *5*
-
Na PA se celkem dost těším ... i když z té grafiky nejsem moc nadšený, tak pokud se povede vyvážit hru, tak u ní strávím celkem hodně dlouhou dobu. Myslím, že PA byla prvni crowd funded hra, na kterou jsem dal peníze.