Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj na "blbiny" je uzije! Nevtrdim ze to neni fajn ale ve hre je potreba dodelat daleko dulezitejsi veci. Napr. lockovani kontinentu + Hossin a tim donutit hrace k presunu i na jine kontinenty. Uz mam neustalych boju o Indar plne zuby, naproti tomu na Amerishi a Esemiru je kolikrat mrtvo... Navic patch mel podle roadmapy vyjit zacatkem mesice a stale kde nic tu nic. Osobne si myslim ze je to tim ze se cela PS2 nyni nejspise portuje na PS4. Pokud si chteji udrzet hrace musi zamakat a prinest zmeny.
    • Tak s tou portací se chlapci asi slušně zapotí, když se podívám na tu "optimalizaci" na dnešní PC, který výkonem PS4 klidně překonávají *3*.
      • Ano optimalizace Planetside 2 je "zvlastni" Osobne na I7 a GF560ti s 8GB pameti nemam problem a hraju (po editaci configu) na nastaveni Ultra. Nicmene hru jsem testoval na defacto stejne sestave papirove se lisila jen graf. karta mela o neco nizsi takt ale na druhou stranu jednou tolik graf. pameti a hra mela obcas problemy jit dostatecne plynune na High. Co se tyka PS4 mame tu 8jadro od AMD, 8GB pameti a graf. kartu 1.84 TFLOPS takze nevidim zadny problem proc by na ni nemela hra nejakym zpusobem bezet. Navic kdyz prihlednu k tomu ze se bude jednat o jednotnou specifikaci na rozdil od PC ktere je kazde jine. Zde se da optimalizovat primo na miru. Takze na PS3 tezko s PS4 se da o tom uz uvazovat. http://www.examiner.com/article/xbox-720-and-playstation-4-bound-for-planetside-2
        • CPU mam jen I5 3,3 GHz , paměti mam 16 GB, grafika stejná a asi před měsícem kdy sem to skoušel mi hra jela stěží na High. Naštěstí mě Planetside 2 nechytlo stejně jako BF3, COD BO2 (na steamu o free weekendu), takže sem to ani nijak neřešil.
        • LOL to se docela máš...Já jsem rád že mi všechno běží na low s rozlišenim 1600x900 a ještě se to kouše *1* *1* *1*
          • Nerad bych aby vse vyznelo ze se tu chlubim. Chtel jsem jen reagovat na tu PS4 a jeji vykon. Videl jsem to bezet na nekolika pocitacich. Hraju ve full HD prumerne 40-50 FPS pravda na Crownu to padne niz. Kamaradovi to bezi na obdobne sestave plus minus stejne. Na te dalsi co jsem testoval jsem musel s detaily na High, nekdy to sekalo i na nich. Vsechno to byli intel I7 4 jadra s hyperthreading. tudiz ve Windows 8 jadro. Co jsem si vsiml hra vyuziva jen 4 jadra, ty dalsi logicka vůbec coz mi prijde dost divne. Takze je asi stále co zlepšovat.
    • Lockem bych to nerovnoměrné rozmístění populace neřešil, ale nějak to řešit je potřeba. Viděl bych to spíše na motivaci v podobě různých exp bonusů apod.

Co znamená toto? Cituju: "Osobne si myslim ze je to tim ze se cela PS2 nyni nejspise portuje na PS4." Dík za odpověď.
      • Omlouvam se trosku jsem to s tema zkratkama prehnal. Veta mela znit - Osobne si myslim ze je to tim ze se cela Planetside2 nyni nejspise portuje na Playstation4. Coz by byl od Sony celkem logicky krok. Architektura Playstation4 je defacto stejna jako dnesni PC
        • Myslel jsem si to, ale překvapilo mě, že by to dělali i pro PS4. O tom jsem nikdy neslyšel. A to jako budou hráči PS hrát s hráči PC? No to se jako PC uživatel velice těším. *1*
  • hmm, sexy hlas :)
  • Jo jo...místo pro dva pasažéry na čtyřkolce mi tam dost chyběli a jsem rád že to tahkle postupně zdokonalují.Navíc myslim že bude víc sranda...ujíždět před tankem který po vás pálí a ty ze zadu čtyřkolky se ho snažíš sejmou rakeťákem :D:D:D
    • no nerad ti borim iluze, ale z vlastnich zkusenosti vim, ze ctyrkolka kterou potka tank je znicena ctyrkolka. A nez priblble cloakovani to bych radeji ocenil kdyby clovek mohl pouzivat class ability jako healovani nebo stit.
  • Veskoslav
    Těším se. Ale už teď mi dělají problém neviditelné jednotky na viditelných čtyřkolkách:)
    • Kozy
      Už jsem si myslel že je to jenom u mě.
    • docela se divim jak stihas vsechny ty hry, eve online, sc, tohle a kopec dalsich ...
      • Boom
        Pokud nebudeš hloupý trol a budeš si umět rozvrhnout svůj čas, stihneš spoustů věcí. My za tvou neschopnost nemůžeme.
        • To rollení taky něco času zabere, veskoň by mohl vyprávět
          • Boom
            GGG a Joe, dva trolí tupci:)A zase máš ban, že nepíšeš přes nick? Nedivila bych se.
            • Smrtihlav2000
              Nedostáváš? Vždyť jsi tady tak 2 měsíce zpět fňukal, že máš zase ban. Takže trol a lhář k tomu *11*
            • TheGGG
              Div se třeba svý botě, já bany nedostávám
        • get a job
        • pokud nemyslíš pod rozvrhnutím času hrát 6 hodin denne a nemít jine povinnosti/zaliby tak ne
          • Měl by jsi víc hrát. RL je pro deti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit