Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když už dám tu tisícovku (nemalé peníze) a koupím si nějakou boží hru, chci mít doma krabici. Hezky si ji rozbalit, vytáhnout DVD, podívat na manuál popřípadě nějaký plakát. Po dohrání pak můžu dát krabici pěkně do poličky a mít dobrý pocit pokaždé když ji zahlídnu že jsem narozdíl od všech těch warezáků odměnil její tvůrce.... Nic z toho mi digitální distribuce nedovolí a tímpádem je to pro mě nezajímavý byznys.
    Ledažeby po koupení digitální verze pak za týden poštou přišla i krabice. To by byla jiná. Jednou jsem takhle koupil přímo od tvůrců z jejich eshopu Sins of a Solar Empire. Zaplatil kreditkou, legálně stáhnul a za dva týdny přišla krabice. To bylo perfektní...
  • Asi tak. Za digitální distribuci lokalizovaných her prst nahoru, to v Čechách chybělo. Ale za cenu, která je úplně stejná jako u krabice prst dolů, to je pěkná zlodějina. Škoda.
    • Uvidíme s čím playman přijde. Ale tipuju si, že budou mít stejné akce jako steam....
      • ucho
        velmi, velmi nepravděpodobné...
  • Já mám steam a jsem s ním spokojený, můžu kdykoli napsat přátelům během hry , je tam mnoho mnoho achivementů , statistik atd. . Takže v Playmanu nevidím žádný důvod proč bych se měl obracet na něj ...
    • Přesně tak, steam je steam toto je slabá kopie. Jediné plus že zde se plati v korunách a ne v eurech. A ohledně cz lokalizaci myslím, že se to na steamu začíná zlepšovat.
      • Ten pocit máš proč? Jediný, kdo tam dává cz lokalizace je EA, který je přestal prakticky dělat, a Cenega tam dala Mafii 2, protože 2K se rozhodli odemknout zámky lokalizací po problémech s cd klíči při vydání hry.
        • ucho
          lidi, učte se anglicky, bez toho si dnes člověk pomalu ani neuprdne. když si vzpomenu, jak jsem před x lety hrál se slovníkem v ruce... :) získat nějakou slovní zásobu je jednoduché a nějaké základy gramatiky, to je taky na chvíli...
          • Sice nevím, jak to souvisí s tím, co jsem psal, ale budiž. :)
            Taky jsem hrál se slovníkem v ruce a dneska ty hry překládám. Nevidím ale nic špatného na tom, pokud někdo chce hrát hry česky. Copak Dana Browna taky čteš anglicky a ne česky?
            Podle mě by se člověk napřed měl naučit svoji mateřštinu, pak se může pouštět do nějaký větších cizojazyčných akcí. Bohužel v současnosti to vypadá, že i úroveň češtiny je velmi bídná. Pak nemá smysl se učit anglicky, když nedokážu větu vypotit správně ani česky.
    • Steam nedělá lokalizace, playman ano
    • Mopped
      Takže ten Steam je fakt nejbožejší?
  • Playman by měl hlavně zapracovat na přístupu k zákazníkům.
  • tak hlavne je to steam na prvni pohled lol
  • Slabý pokus o apríl... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit