Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sugyn

    Opravte me jestli se mylim, na 4k60 uz cilila Ps4Pro, potom Ps5 nyni Ps5Pro. Podle me je to vse k prdu, dulezity jsou hry a tech je malo. Mel jsem "ctverku" pro a tech her jsem si zahral hodne ale u Ps5 me lakaji dve hry Demon Souls a Gran Turismo.  Porad nevidim duvod pro sebe proc mit payfive.

    • Tak ono je to hlavně marketingovej žvást. Zobrazit 4k/60fps hru by zlvádla po stránce výkonu i PS2, jen by ta hra graficky nestála za nic (ale nějaký 2d tetris v pohodě). A naopak ani PS4pro, ani PS5, ani PS5pro nezvládne v 4/60fps zobrazit jakkoliv kvalitní grafiku. To nezvládne ani PS6, ani PS7, ani PS7pro. Ono totiž nezáleží jen na tom v jakém rozlišení a v jaké frekvenci, ale taky i kolik polygonů, kolik tam máš různých grafických efektů a jak to zoptimalizuješ. A když se tyhle askepty v rámci agrumentace ignorují, tak pak vycházejí nesmysly. Říkat že na něčem pojedou hry 4k/60fps a ignorovat jaké hry a jak budou vypadat je prostě kravina z principu. Ale hráči tenhle nesmyslný slib vyžadují a slyší na něj, tak PR oddělení ho holt pouští ven.

    • tak marketing, nic viac.

      Pokial by ostali hry v takom grafickom prevedeni ako bolo na PS4/PS4PRO, tak to by tych 4K/60FPS bolo realnych, ale kedze hry obsahuju dalsie a dalsie graficke ficuri ,tak zial ani PS5/PS5PRO ti tych 4K/60FPS neda... normalka.

  • Článek založený na nepotvrzených spekulacích je už z principu úplně k hovnu.

    • Derp_1337

      Jak tady Medveddd napsal, Henderson je považován za víceméně "spolehlivý" zdroj informací. Zatím nevypustil žádnou blbost, tudíž jeho "insider" zdroje jsou asi důvěryhodné.

    • medveddd

      Za to zlobivé slovo ti ten koment stejně asi smažou, ale Henderson, který s těmito informacemi přišel, má zatím dost dobrou historii PS hardware leaků, které se v posledních měsících vždy potvrdily.

      V článku je sice napsáno "všelijak spolehlivý insider", ale Henderson v poslední době zatím předpověděl PS Portal, PS5 slim a odnímatelnou mechaniku. Můžeš těm spekulacím věřit.

  • 456k, bambilion teraflopu, technicke specifikaze ze by to mohlo letet do jine galaxie ale hrat na tom neni co. Cotakhle najek poradne hry sony? Nebyly by?

    • Derp_1337

      Her na PS5 je dost. Obzvlášť těch multiplatformních 3rd party her. 

      Pokud ale vlastníš i výkonné herní PC, tak v tom případě ty hry můžeš hrát na PC a pak je pochopitelné, že nemáš důvod hrát ty hry na PS.

      Z těch "exluzivních" jsem se dobře bavil třeba u: FF7 Remake Intergrade,  FF7 Rebirth, Horizon: Forbidden West, God of War: Ragnarok, Ratchet and Clank: Rift Apart.

    • Bohužel.. Ryan udělal rozhodnutí live-service her, které bylo pak zrušeno a doplacíme na to my všichni..

      Nadruhou stranu hry se kuchtí,sucker punch, bend studio,NG a další( osobně jsem zvědav na nový počin od tvůrců returnal)

      Musíme holt čekat… 

    • medveddd

      Na jednu stranu máš samozřejmě pravdu, že s exkluzivitama je to u Sony tuhle generaci vlažnější, ale díky tomu, že existují i 3rd party hry, řekl bych, že je na PSku za poslední roky výborných her hromada. Já je teda hrát nestíhám.

  • ked si tak spomeniem na vyjadrenia ze aby nove generacie konzol neboli superdrahe (teda na pomery konzol! ze nove generacie teda budu riesit bud maximalne navysenie vykonu (a teda riadne mastna cena) alebo len mierne navysenie za rozumnu cenu (cca dnesne ceny) tak toto PRO by bola akokeby jedna z verzii novej generacie :D (teda ta za rozumnu cenu)

    ale to len take zamyslenie. :)

    k clanku: " přičemž výkon se má ze současných 10,3 teraflopů víc než ztrojnásobit na 33,5 teraflopů" - niekde som cital  (a nie iba na jednom webe) ze aby to bolo provnatelne, tak ten vykon treba delit 2 (dvoma), cize az taka slava to nebude (ako ano, bude to stale o cca 4 cisla vyssie nez series X, ale na druhej strane, TFLOP nie je az taky smerodajny udaj na vyslednom prevedeni hry).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit