Přejít na výpis diskuzí
PlayStation Plus edice Driveclub vyjde po dlouhém čekání už zítra, ale zatím bez online funkcí
24.6.2015 | Adam Homola
4 příspěvky
-
online velice dobry,a jsou tam dobri jezdci,neni lehke vyhrat.ulminator cz,cz motorsport
-
jj, take hraju "offline" ... souhlas s kolegy, nakonec to vyladili do super arkadoveho zavodeni....
Mne konkretne si ziskali tim, ze je tam Mercedes CLA 45 AMG, se kterym jezdim pravidelne jeden time trial a snazim se neustale zlepsovat.... -
Online též nehraju. A jsem rád že nejsem jediný kdo v Driveclubu vidí staré dobré díly NFS. Nádherná krajina, dešťík, mlha, sluníčko, supersporty a nebezpečně úzká a klikatá silnice...
-
"Driveclub je především online hra. Stojí a padá na interakci s ostatními hráči, na účasti v online klubech, sociálně propojených výzvách, ježdění s kamarády, žebříčcích apod."
Podle mě hra stojí hlavně na skvělém arkádovém závodění a dobře navržených tratích v nádherných lokacích. Online beru jako doplněk. Konečně jsem se dočkal hry, která je podobná starým Need for Speed (1 až 5). Opravdu jsem nečekal, že to bude tak dobré, což je jenom dobře *4*.