Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro někoho, kdo už si PS VR2 koupil a chtěl by si to připojit i k PC, protože je tam větší výběr her, to může být fajn (až na tu ořezanou funkcionalitu se sledováním očí a haptikou, což upřímně nechápu). Kupovat si to jako nový set k PC asi nemá smysl vzhledem k silné  konkurenci.

  • Zásadní chyba že to s nativní PC podporou nevyšlo hned. Kdyby vyšlo, koupil bych tehdy PS5 i PSVR.

    Dnes už je to ale mnohem méně zkousnutelné, když existuje Quest 3.

    • Derp_1337

      Ano, přesně tak. Kdyby to tak fungovalo hned od začátku, tak by to bylo fajn. Ale teď je na trhu levnější a lepší konkurence.

  • frank.horigan

    Vzhledem k ceně zcela zbytečné zařízení a evidentní snaha SONY nějak vyprodat co je na skladě.

    Když to srovnám s tím, co nabízí Quest3 a kolik stojí Quest2, je to k smíchu.  Navíc se člověk bude smát s drátem omotaným kolem krku.

    Bizár.

    • Bizár je tvůj příspěvek. Já třeba preferuji kabel, díky němuž nemusím headset každou hodinu nabíjet. O výkonu se bavit ani nemusíme a pak je tu samozřejmě rozdíl LCD vs OLED...

      • frank.horigan

        Není to bizár, ke Questu přeci můžeš připojit kabel taky, ale nemusíš.

        Jen mi neříkej, že jsi roky čekal na to, až ti na PC neservírují VR set, kde musí být povinně kabel a nefunguje tam půlka věcí, protože ti brýle kde to můžeš, ale nemusíš připojit kabelem nevoní :)))

        Hele roseknem to takhle, sejdem se tu za rok a vygooglime si kolik se za ten rok prodalo Questů a kolik se prodalo těch adaptérů pro připojení PS VR2 k PC..

        a věř mi, že ty čísla budou bizár :)

        • Ano, ke Questu můžeš připojit kabel, pak ale platí tvůj výrok "Navíc se člověk bude smát s drátem omotaným kolem krku".

          PSVR2 není primárně pro PC. Ten adaptér je pro lidi, co mají PS5 + PSVR2 a zároveň výkonné PC bez virtuální reality. Takže zabijeme dvě mouchy jednou ranou. Pokud má člověk pouze PC, tak si samozřejmě nebude kupovat PSVR2 + PC adaptér, to považuji za samozřejmost, kterou není potřeba ani zmiňovat, ty jsi to ale očividně nepochopil...

          • frank.horigan

            Pokud někdo něco považuje za samozřejmost a nechá si to pro sebe, je zcela logické, že to osoba s klávesnicí v ruce na druhé straně republiky vědět nebude.

            Nemá jak, když mi něco neřekneš ,  tak to nebudu vědět i kdybych stál metr od tebe :)

            A s chápáním nebo nechápáním a vykreslením celé situace tak, že jsem vlastně hloupý já to nemá nic společného. :)

            Není moje povinnost vědět informaci, kterou mi ani nesdělíš.

            Ano, pokud se najde jeden z 10000 co má PS5+PSVR2 a současně výkonný herní počítač, dává tento set na PC jakýsi smysl. 

  • Myslim ze dnes uz nikdo nechce mit VR s kabelem kdyz jsou moznosti, ktere nejsou o nic drazsi a krasne bezdratove funguji 💁‍♂️ (quest 3+ pc) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit