Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musim se tady silne ohradit na ty kecy mistnich komentaru.
    Vyvojari rust jsou pro me nejlepsi co mohou byt, je jich jen pár asi 5-10lid a každe 2 tydny vychazi update co ve hre pridavaj a to si držej už nekolik let, nemluve o tom, že vicemene udelali dve hry, vischni ostatni studia by se od nich mohli ucit. Komunity si taky velmi vazej a starej se oní.

    Dále nevím jestli je to trolling, ale v rustu jsou tuny obleceni.

    Komentar že se pripojil do hry a dostal od decka= hra je blba. Tak to decko bude nekdo jinej :)

    Kdyby z toho chteli vyvojari jen prachy, tak to vydaj pred rokem a nesnazej se porad neco pridavat každe 2 tydny.
  • Libi se mi jak to nekdo jednou zapnul, dostal a hned je ta hra blbost :D je to fajn survival, jen po prvních pár hodinách máte prakticky jako jedině nebezpečí ostatní hráče +teda vodu v noci když jste tupec :D bral bych větší punish za hlad a žízeň, ale jinak je to fajn hra. Komunita nic moc a bohužel právě spousta lepších hráčů hraje na serverech pro začátečníky a tam honit ego, ale to najdeme ve všech hrách.
  • Rust je survival se vsim vsudy. Kazdopadne dokaze dost pocuchat nervy, kdyz budujete base x hodin a druhy den se pripojite do hry a zjistite, ze vam nekdo base zdemoloval.
    Kazdopadne Rust je prikladem hry v early accessu, na ktery vyvojari porad usilovne makaj.Velky patche vychazi prakticky kazdy tyden a je opravdu videt, ze se o hru staraji porad po celou dobu. U zadnyho jinyho early access projektu jsem nevidel takovou peci jako u Rustu.
    • Asi jako kdyz se spawnes v 7days to die a zjistis ze mas misto plny lednicky jidla plnou lednicku travy *1* .

      To sem nekde videl na YT a myslel jsem ze se umlatim smichy *1* *1*
      Autor videa byl znacne jinyho nazoru *15*
  • Tak nevim jestli to neni jenom tah, jak nalakat na nizsi cenu EA posledni kupujici a pak se na tu hru vybodnout. Sice proti DayZ je tam jeste slusny pocet hracu, nahotiny evidentne tahnou, ale finance na dalsi vyvoj se uz asi moc nepohrnou. A ze ta hra fakt nevypada nic moc. *7*
    • Dayz je zabuggovana sratchka *1*
  • ta hra je strašná blbost (nedá se to hrát) jen co se někam nalogujete nějaký děcko vás umlátí a nemáte šanci ani nic postavit nebo vykraftit...
    • Jako vsechny vytvory negramotnych tvurcu ... se podivej do naprosto libovolny mp hry ve ktery je jakejkoli progress a pvp. Ostatne proc myslis ze wowko uz kdysi davno zavedlo pve only servery. Jednoduse proto, ze tvurci nejsou schopni domyslet ani neco tak primitivniho, jako ze hraci s lepsi vybavou proste budou zabijet ty bez vybavy, cimz je ze hry vyzenou. Co myslis, co ti brani jit na ulici a zacit strilet do lidi? Technicky vubec nic ... ale uvedomujes si, ze to bude mit nejaky nasledky. Nasledky, ktery sou ve hre nulovy a proto to nikdy nemuze fungovat. (nejvic me pak dojimaj hry, ktery implementujou trebas friendly fire ... a pak za to rozdavaj bany ... lol).
      • Frinedly fire je občas zlo, zejména pokud za to ani tak nemůžete. Třeba máte zaměřeného napřítele a v okamžiku kdy to zmáčknete vám před hlavní proběhne nějaký šílenec nebo hodíte granát do místnosti plné nepřátel a vběhne do ní i nějaký sebevrah od vás... vrchol byl ve War Thunderu, když můj zadní střelec ovládaný Ai nějakým způsobem sestřelil naše letadlo a po bitvě mi to napařilo pěknou pokutu... Jinak unlimited PvP je největší zlo přesně z toho důvodu co píšeš. Minimální nebo žádné následky činu. To byl jeden z důvodů proč jsem nepokračoval ve hraní EVE. To že do bezpečného systému přiletí někdo kdo si tam jde zvýšit PvP skore tím, že likviduje hráče, kteří se nemůžou/nestihnou bránit a ještě přijdou o loď a vybavení je prasárna, zejména když tohle dělá někdo kdo si to naplánuje a přesně ví, že o svou loď a vybavení příjde díky policejním NPC, ale stejně do toho jdou, protože vědí co ztratí a už jsou daleko ve hře a mají často zajištěný příjem z planet a továren, tak je to ani nevytrhne. Navíc mají loď co nejlevnější a zároveň s co největším DPS a kořist si vybírají oni. Je to asi jako sebevražedný atentátník v davu, ale ten naštěstí nemá respawn narozdíl od nich...
    • https://www.youtube.com/watch?v=oWnOiqZcsbQ
    • Proto nemam obecne rad MP a kdyz tak spis 7 days to die s kamosem proti prostredi.
      Skoda ze Scum bude taky MMO, to vypada skvele..
  • Jo, z tohohle sem nedávno viděl gamesplay a řikal sem si wtf...
  • Slovíčko "už" je trochu mimo, když hra je v předběžným přístupu UŽ od 2013 xD xD
    • To máš jedno, zmení sa len cena. *3*
  • ... trochu psychopatickou komunitu, jejíž zástupci nejradši ze všeho běhají po kraji nahatí a mlátí cizince do hlavy obrovským šulinem.

    ? *15*
  • TheGGG
    "Plná verze Rustu vyjde už v únoru, hra však rozhodně není hotová"
    to očividně není, když tam ještě ani nedali oblečení....
    • Bude v DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit