Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mutant Rising rozhodně není u ledu. Ale to by autor článku nesměl sledovat pouze homepage, ale podívat se i do diskuzního fóra na stránkách módu... A další chyba - Mutant Rising určitě nepřináší zbrusu nový příběh. Je tam jistá návaznost na dvojku například díky přítomnosti Cassidyho (spolubojovník ve Falloutu 2). Každopádně doufám, že mód brzy vyjde, protože díky kvalitě zpracování (mluvící hlavy, spousta nových zbraní a předmětů, parádní zápletka, zapadající do universa Falloutu atd.) má šanci stát se nejlepší modifikací prvních dvou Falloutů.
  • TheLordoftheNonsense
    Základní body pro tvorbu Falloutu: western, post-apo,sci-fi alá 50. léta v U.S., naturalismus. Když se vždy držíte tohodle, nemůžete minout. Dle mého názoru základní pilíře tvorby ve fallout lore.
  • tazko povedat po com tuzia... v kazdom pripade z predajov F2 a FT je jasne po com netuzia *1*
  • Fallout of Nevada určitě není totéž co Project Nevada.
  • Keyz
    Minimum modifikací to změní v základnu. To by byla sakra práce a pak to je nová hra. jako Oscuros Oblivion Overhaul. I tak to neměnilo vše a řada věcí byly stejně tupá.

    Zde to je to samé. Hra od Bethesdy -> po nějaké krátké době vychází to, co tam mělo být ihned (inventář pro PC, normální kvalitní držky apod -> po delší době kompletní náhrady textur a tedy to konečně vypadá normálně ->....

    Tedy je dobré sledovat ty první opravy a vylepšení. To někdo dodělává to, co někdo nedodělal, protože věděl, že to někdo dodělá zdarma. Pak to tam dát a hotovo. Máte hru jak to vymysleli jen to vypadá a funguje normálně. Nic co by to změnilo k horšímu anebo prostě zcela změnilo.

    Jinde to dají borci v Updatu protože asi předtím nestíhali a textury apod, již fungují a vypadají normálně. Jinde to někdo dodělá, protože to prostě někdo předtím nedodělal ale byl laskat, že mu dal nástroje k dodělání *15* (Bethesda). Vtip

    Každopádně je dobrý, že tam lidé aktivně stále dělají nové příběhy. Na tom ta hra staví. Na řadě primitivních prvcích které lze snadno měnit. Sice to poté snižuje tu uvěřitelnost, ale zase tam každý něco upadlá. Není to zlatá cesta ale jedna z možností.
    • Taky jsem si říkal, že určitě sledují modařskou scénu aby hledali nápady(občas i lidi) a pak to v další hře prezentovali jako svoje dílo.
  • At tam haji crafting, abych se mohl treba na nejakou dobu usadit v nejake vesnici, postavit si tam dum, zvednout ekonomiku oblasti a na chvili zapomenout na valceni a zabijeni, najit si zenu a mit deti, deti vycvit na bojovniky a pak si s nimi spolecne podmanit svet
    • TheLordoftheNonsense
      Co? Nechceme druhý Fable.
    • Anebo sledovat, jak ti nájezdníci z pustiny znásilňují ženu a děti si pečou nad ohýnkem z tvého stavení. *5*
  • Peppa
    Takže už je to i dating sim? Humus pro holky.
  • RazorProduction
    https://www.youtube.com/watch?v=vdhiHpU7Yq0 pokut to sem nedam tak se tihle novinky dockame o mesiac pri tihle games rychlosti lusteni novinek.
    • furt lepsi games nez gamepark .. tam jsou pozadu minimalne o 2 mesice :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit