Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám nahráno přes 700 hodin a radost mi to stále přináší. Je to určitě lepší než mount and blade. Začátky jsou sice utrpení, ale jakmile se člověk naučí bojovat, tak objeví také určitou volnost co se týče ovládání zbraně. Je jisté, že tato hra dokáže buďto pořádně pobavit nebo pořádně "nasrat"... :-) Jen je škoda, že studio, které stojí za Chivalry je dost malé a proto přidávají nové věci pomaleji.
  • pár desítek hodin mám nahráno, je to zábava ale na mne to spíš pusobí jako stredoveké cod. chybí tomu ten velkolepý záber jaký ma mount and blade - kone, velky mapy, dobývaní hradu atd. Taky tomu imo chybí motivovani hrát dlouhodobe co by se dalo vylepšit nejakymi odemykatelnymi odmenami - vizualnimi aby to nemelo vlyv na balanc. tohle tam sice je ale ty odmeny nestoji za nic.

    no ale nejvetší problem vidím že jsou tam ty bugy v soubojovem systemu. treba je možný uder urychlit nebo spomalit a pod. nekdo rika že je to tam schvalne a že kdo to umí používat má skill ale imo jde jen o zneužívaní bugu (exploity)
  • Jak ty souboje můžou s tak otřesnými animacemi někoho uspokojovat?
  • Problém tejto hry je, že veľmi rýchlo omrzí. Po 20 hodinách mi už neprinášala žiadnu radosť, a to je na onlineovku málo. Znovu som sa k nej vrátil o niekoľko mesiacov. Len na pár hodín, a potom som ju už nikdy znovu nezapol. Možno by pomohli nové mapy, menej otravný bojový systém, aspoň nejaký systém motivácií, možno lepšie organizovaní hráči *1* ale v súčasnom stave je to hra, ktorá behom pár hodín prejde od zábavy k nude.
  • odehrál jsem v tom přes sto hodin a jedno je jisté, tahle hra není pro lidi, co se snadno rozčílí, kdepak nějaké střílečky, boj je velice intenzivní a je opravdu těžké se vypracovat
    • Krescz
      Dota 2
      • ne, hrál jsem oboje a ty očividně ne ;)
        • No ja hral oboje taky a u Doty jsem byl teda vzteklej daleko vic. Ale u MW jsem dlouho nevydrzel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit