Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na GOGu sa dá táto hra kúpiť bez DRM už niekoľko rokov :D Nedostatky, ktoré autor spomínal boli aj v pôvodnom TW2. Púšť síce bola zaujímavá, ale zvyšok hry už tak pekne nevyzeral. Jediné ďalšie pekné prostredie poskytol datadisk Pirates of the Flying Fortress. TW2 však mala svoje čaro. Nepoznám inú hru, kde by som s niekým mohol zahrať pesničku na trhoch a pozerať sa, ako ľudia tancujú. Ak to človek nebral ako AAA hru, ale skôr ako Bčko, tak to nebolo zlé.
  • Co taky čekat od konzolovky? Prostě zacílení na typického hráče konzole - helja, co vyklopí bez řečí škváru za nic. *1* Vlastně konzolista je takový novodobý důchodce na předváděčce hrnců za 50 000, jejichž nákupka je tak 500.
    • SugarCoffeeTeaRumBoom
      a zrazu si sa prebudil a zistil si, že máš na trenkách mláku
  • Dříve se používalo slovo "datadisk" nebo "expansion pack/disc" a bylo hned jasné o čem je řeč, tady se mícha několik typů přídavků, ale všechno je DLC.
  • Funguje to aspoň dobře na win 10? Jednička se mi na win 10 ani nespustí. V režimu kompatibility mi to dokonce shazuje celý win 10. *7*
    • postcore
      Ja som skúšal asi 2-3 roky dozadu a tiež nešla. Potom som však našiel na nete návod ako sfunkčniť. Treba odinštalovať súčasnú verziu PhysX a nainštalovať staršiu. Vtedy mi to fungovalo.

      sorry, toto fungovalo na prvý diel
  • kostejnesmrtelny
    Směšně špatné obličejové animace jsou přece dneska v podstatě standard, ne?
    Snad bude hra dostatečně společensky progresivní, pak je 7/10 jistejch *5*
  • MickeyMutant
    Někdo to může považovat za oživení, já bych spíš zvolil výraz samohana.
  • Puvodně tak konzole byla zrušená kvuli tem mitrotransakcím. ale hráčí si to vyrvali zpět.
  • Jack1947
    Tak nebudou trhat partu ne ? když to ostatním tak lehce prochází *3*
  • Mikrotransakcie nie sú zlá vec. Nikto nikoho nenúti to kupovať. Väčšinou sa jedná o jednotky eur, pre pracujúceho človeka to nemôže byť problém. Rád podporím svoju obľúbenú hru.
    • To jiste ... chces vetsi invetar abys nemusel co 5 minut behat do mesta prodavat trash ... kterej je ve hre prave proto abys mel porad plnej inventar? No tak zaplat ... Chces mit moznost nosit item kterej ti prave vypad? No tak zaplat ... chces mi vlastni (s dalsi 10k hraci instancovane sdilenej) domek? Zaplat.

      Vis, opakovane sem prispival ... na ruzny veci, at uz weby, vyvoj sw nebo treba herni servery ... treba na free wow server. A vis proc? Protoze po me ten prispevek nikdo nechtel. A protoze sem mel pocit, ze je fajn se slozit na provoz/novy zelezo/... ale ingame sem nemel zany vyhody a ti co neprispeli nemeli zadny nevyhody. Protoze to je mor jakyhokoli hrani.

      Ty tvoje jdnotky eur jsou prevazne tisice eur mesicne. Setkal sem se s takovym blaznem. BDO ... Chtel mit ve hre proste vsechno co hrac muze mit. Tzn zacaloval hru o ktery provozovalte tvrdil ze je to zaplat a hraj. A pak to zaclo. Chces sluzku do domku? Zaplat. Chces lepsiho peta? Zaplat. Chces ten invetar? No tak to musis platit mesicne. Chces oblecek co ti vylepsuje staty? No tak si ho za 100 Ecek kup ... a s tou cenou neprehanim spis naopak. Ten clovek za jeden mesic hrani utratil ... 5 tisic euro. A jo, je to samo jeho vec, jeho prachy jeho rozhodnuti, jenze presne TOHLE je cena, kterou musis zaplatit, abys moh ve hre mit ... a tim padem pripadne i byt, protoze hromada tech veci ti dava vyrazny vyhody nad lidma, ktery je nemaj.

      Konkretne trebas prave v tom BDO a peti. Kdyz je nemas, musis loot sbirat rucne, coz znamena ze daleko pomalejs, a to znamena ze daleko min vydelas, a to znamena ze nemas na to aby sis v aukci neco koupil, protoze ostatni nabidnou vic. A pokud chces mit top peta, tak nevim jak ted ale loni byl tusim lv 5 ... a na lv 5 si potreboval ...na kazdej dalsi lv dva pety nizsiho lv (takze na lv3 si potreboval celkem 4 pety lv1, ze kterych si udelal 2x lv2 a 1x lv3). A ty pety si potreboval aspon 2, ale lip 3.
      • snorgrind
        Tak tady ty oblecky a peti to se jeste da, protoze ti to zustane takze je to vic investice do budoucna pokud to budes hrat dlouho. Horsi sou artisan memory, to je na urovni premium naboju z world of tanks akorat tam si je muzes koupit za ingame menu, tady je to ciste jen za real.
  • CRYPT
    Two Worlds I bylo fenomenalni, pro mne srdcovka a u hry jsem stravil hafo hodin. 2ka mi prisla graficky sice pekna, ale takova konzolova. Uz to nebylo ono.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit