Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

Rád zůstanu dál toxický ,vůči Ubisoftu.

• CZ_Travis

O obnovování toxického vztahu s touto sérií začnu uvažovat - jen uvažovat - v okamžiku, kdy frantíci vrátí do jejich her CZ lokalizaci.

• Vidíš a tohle jedna z mála věcí co mě vůbec netankuje.
      Táhne mi na 40 a stejně mě dokáže zarazit že i výrazně mladší lidé než já mi jsou schopní říct, že neumí anglicky. Angličtina je prostě základ a v dnešní době je lepší znát alespoň jeden další jazyk. Ale co i já jsem zakrněl - hitlersprache uz nerozumím a španělštinu odvál čas. A nějak mi nezbývá čas abych si jel španělštinu alespoň přes appku v tydlifónu.

• Vidíš a mě je přes 40, umím plynně anglicky, kdy ji používám v práci na denní bázi a kde ji používáme na technické úrovni a stejně jsem rád za CZ titulky v hrách. Jednak nemusím tak přemýšlet a jednak prostě nepochytíš všechny ty niance, vtipy, narážky nebo jiné kličky, které můžou mít pro příběh zásadní vliv. Vždy jsem si užil příběh mnohem více do hloubky, pokud tam byly CZ titulky a to jak říkám, myslím že umím anglicky nadstandartně.

• Taky si české titulky občas zapnu, i když teď už anglicky umím celkem obstojně. Jenže pak si občas říkám, jestli se tam některé vtípky, narážky nebo kulturní reference neztratily v překladu. Jistě, jsou i výborné překlady, které s originálem zvládnou držet krok, ale ne všechny jsou takové. Na menším amatérském překladu jsem se chvíli podílel a vím, jak těžké je to udělat pořádně. Občas tam prostě musíš něco plácnout, i když víš, že tím překlad hodně ztratí.

Některé hry ale z principu v angličtině nehraju, ale to hlavně proto, že ani originál není anglický (KC:D, Zaklínač)

• Inquisitor

Jo když je hra v jenom eng, tak to neřeším. Ale pokud je čeština k dispozici, tak jí rád zapnu. V jiných zemích mají taky lokalizace a angličtinu ovladájí. Na druhou stranu, bych nechtěl být na překladech závislí, protože čekat na češtinu rok i víc, by se mi nechtělo.

• Je důležité si uvědomit, že spousta Ubi her působí prvních pár hodin vždycky dobře, i Valhalla mi přišla po 5h super ale po 10h už fakt ne, tyhle testy mají pouze lidi oblbnout aby si ten jejich trash někdo koupil

• yeniczek

Vallhala mi přišla fajn dokonce prvních 20 hodin a užíval jsem si i rozhovory a příběh a pak... to samozřejmě prostě přepískli a přetáhli a už to nikdy nemám šanci dohrát. Jsem tak daleko, že to nezačnu hrát znova, ale zároveň už jsem z toho vypadl a příběh mi už nic neříká. V Řecku mě u toho udržela Kassandra. 

• Tak ono tohle neplatí jen o Ubi hrách, ale těchto copy paste open worlds obecně. Já se třeba docela bavil i první dvě hodinky u nového Saints Row. A u takového Forespoken jsem si taky tak 4-5 hodinek říkal, proč na to všichni tak hrozně nadávají? Ta facka vždycky přijde až potom.

• presne toto iste si vzdy hovorim pri hrach od sony

• Derp_1337

Opakový vtip není vtipem. Jsi akurát trapný.

• Spíš závidí, holt asi tahá za kratší konec herního lana 🙂 Jeho chyba.

• Doufám, že víte jaká je definice šílenství :) 

(což mě mimochodem naučil Ubisoft, ještě když dělali dobré hry)

• Dokoukal jsem recenzi od Luality která mi přijde celkem hodně otevřená co do názorů a překvapivě má taky převážně pozitivní pocity z hratelné ukázky.

Ačkoliv je otázka nakolik bude dobrý zbytek hry, nebylo by to poprvé kdy se pod pozlátkem prvních pár hodin skrývá v následujících hodinách rozbitá hra s mdlým příběhem 😄

• Derp_1337

"Dokoukal jsem recenzi od Luality"

HAHA

Prej "recenzi". Ani ona sama to nenazývá recenzí. Je to jen prostě pár postřehů a názorů.

Jinak tady narážíme na typický problém těchle copy-paste open world her. Začáteční úvod do hry je (většinou) super. Ale čím více času uběhne, tak tím více člověk pochopí, že ten herní obsah je stále stejná a nudná vata pořád dokola. V těch hrách je pár dobrých momentů, ale je to bohužel až moc naředěné nudnými pasážemi.

Proto Ubisoft nechal lidi jen vyzkoušet prvních pár hodin. Je to prostě jenom chytrý marketingový tah.

• Ano, souhlasím. Přesto dám ve slevě ACS šanci. Ani náhodou jsem neměl v plánu předobjednávat, to jsem udělal pouze v případě Stalkera 2 a KCD2, v obou případech navíc sběratelky. Nemám nejmenší důvod předobjednávat digi verzi, ty nikam nezmizí 🥲

• Makaronka2

těším se!

• Zni to dobre. Pral bych si aby se ta serie zresetovala podobne jako se to docela obstojne povedlo Origins - byt i ty jsou z dnesniho pohledu zoufale zastarale. 

• jeve

Co znamená "zoufale zastarale"? 

Ac a Far Cry série je přesně taková jakou chci Casual Rpg v otevřeným světě mít. 

• Myslim treba takove ty questy co te honi od certa k dablu jen proto abys zabil cas. Selektivni hluchota a slepota nepratel. Repetetivnost ukolu, pristupu, stylu boje…

Grindovani surovin na vylepseni vybaveni…

Valhalla uz bylo vylozene utrpeni pokud chtel mit clovek prazdnou mapu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit