Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bodmrazu

Ja jen nevim, kdo je cilovka. Cinske deti co hraji na mobilu? Pro ne je to definitivne upgrade. Lidi co hodne cestuji vlakem? Tam bude problem s vydrzi baterky a velikosti. Teenageri budou mit problem s cenou. Otcove od rodin co se jinak nadostanou k televizi v obyvaku?

• Není to zas o tolik větší než Steam Deck, se kterým se dá hrát i v autubuse (pokud sedíš). Ve vlaku bývají zásuvky, takže ani s výdrží na delší cestu nemusí být problém. Na dojíždění do práce do hodiny baterka stačit bude. Mám mezi známými i otce od rodiny, který si pořídil Steam Deck. Ani ne kvůli tomu, že by se nedostal k hernímu počítači (televizi nemá), ale proto, že se to dá zapnout na deset minut nebo během hlídání malého dítěte, co spí vedle.

Řekl bych, že cena téhle věci odrazující bude (pro mě je), ale asi pro mnohé ne.

• frank.horigan

8.8" display, to nebude do kapsy. 

Nevím co jim hráblo s tou velikostí, jak u mobilů, co má být mobilní je velké jako malý notebook a máte to držet před sebou v ruce. 

• Je to slušná obluda. Větší než Steam Deck (hlavně na výšku), který je širší než můj pracovní notebook. Ale asi by se mi to do zadní kapsy batohu ještě vešlo. Záleželo by na tom, o kolik je větší pouzdro. Však i Switch 2 pořádně narostl. Vtip bude nejspíš v tom, že když tam chceš nacpat, uchladit a uživit pořádný výkon, tak to malé být nemůže.

Edit: S těmi mobily jsem dospěl k závěru, že když chceš malý, tak si musíš pořídit hodinky s integrovanou SIM kartou (se všemi nevýhodami z toho plynoucími). Jinak se nic malého nevyrábí dokonce ani v hloupé tlačítkové variantě.

• frank.horigan

Myslím, že podobné zařízení ani nejsou cílovka na Cyberpunk v ULTRA detailech. 

Prostě nelze pořádně sedět jedním zadkem na dvou židlích současně. A tenhle Legion mi připadá, že se o to snaží.  I cenou už mi to spíš přijde, že to bude stejně ze 70% používáno v docku na plné TDP s myší a monitorem a sem tam si to majitel vytáhne a půjde s tím "do terénu".

Tohle zařízení v pouzdře na 99% zabere tolik místa co menší notebook.  Mobilitou se to blíží klasickému booku s RTX kartou, jen ovládání je hraní v terénu lepší.  

Možná tohle má nahradit menší herní book, ale tam mi zase neštymuje přirozený odpor "PCčkářů" ke gamepadu a prostě nemožností ovládat hru myší.  Prostě nová kategorie :)

• Přirozený odpor ke gamepadu přebije možnost hraní kdekoliv, pokud má člověk chuť a možnost tak hrát. A myš to má. Touchpad pro hraní s připojeným ovladačem. Na FPS to není, ale méně akční adventury nebo strategie, kde nejde o rychlost klikání, se takhle hrají dobře (testováno na Steam Decku se Stellaris a XCOM). A pro hraní na stole (třeba o pauze v práci nebo ve škole) je tam ta odpojitelná myš.

• Vidím dobře? Konečně někdo od Steam Decku okopíroval i touchpad! Cena teda aktuálně mimo to, co bych do hraní chtěl investovat, ale ukládám do paměti pro případné pozdější použití.

• Jevo83

Renesancia Gameboya😀 to su casy…. My v 90tych rokoch sme mali tak 1-2 handheldy na 25 ludi😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit