Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím se přiznat, že tohle začíná být můj nejoblíbenější kontent na games. Vždycky netrpělivě vyhlížím další díl a rozhodně se tu vždy najde něco co se mi trefí do vkusu. Fakt super a dík  

• Jop. Takováhle rubrika je moc fajn. A dělá ji bohužel málo webů. Ono si to totiž řekněme narovinu. Informace o tom, že vychází hry jako nový Doom, GTA, Elden Ring, apod. jsou tak nějak očekávané, na druhou stranu s minimem nových informací - to, že to vychází ví každý kdo herní weby navštěvuje. A hodnocení a recenzí je všude tolik, že (alespoň jak nasvědčují diskuse), lidi mají o kvalitě hry názor dávno udělaný a věří mu víc, než recenzentovi :-D

Články o hrách, které nejsou tolik vidět jsou naopak fajn, protože člověk se naopak snadno dozví o něčem, o čem třeba nevěděl. A v dnešní době, kdy jsou herní story přeplněný AI asset flipy, že se novinky nedají hlídat přes zobrazení "all releases, sort by release date", je takový ručně probraný obsah víc a víc potřeba.

• Islands & Trains jsem zkusil a to stavění není vůbec intuitivní. Vypadá to krásně, ale jednotlivé dílky k sobě nejdou dost dobře kombinovat, koleje jdou stavět prakticky jen v 90° apod. 

Po hodině odinstalováno. 

• Jevo83

Najvacsi klenot je rozhodne Viva la Dirt League na YT, som rad, ze ich poznate a spomenuli ste ich v texte👍😊

• Na to musím kouknout... třeba tam bude i legendární golden skull of Rahul!

• jurb83

9Kings vyzera luxusne, uz aj idem kupovat!

• jurb83

No zavislost to je riadna! A ma to aj cestinu!

• triptich

Islands & Trains a Trash Goblin určite potešia priateľku. Garden Life sa jej pomaly zajedá a Stardew Valley ju nejak extra nechytilo.

vďaka za ďalšiu várku skvelých tipov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit