Pod radarem: Taktičtí rytíři, oldschoolové RTS, monitorová plošinovka a děsuplný Lovecraft
-
jinak me teda v nedavny dobe nejvic zaujalo
https://store.steampowered.com/app/2129810/Reignbreaker/
-
-
Tohle hodně zvažuju. Vypadá to fakt skvěle!
-
-
Perfektná rubrika/téma. super nápad. vďaka.
-
Super rubrika, tahle tady chyběla. Poslední dobou inklinuji spíše k indie hrám, protože AAA tituly jsou pro mě moc rozmáchlé a po čase mě bohužel přestanou bavit.
-
Měl by někdo tip na dobrý krokovací/scrollovací dungeon typu DM/Legend of Grimrock, či Might and Magic 6-8?
-
-
Z těch novějších se jako ostatní podepisuji pod Operencia, The Bard's Tale IV a Vaporum!
-
Madarská Operencia byla super :-)
-
7 magu od skeldala?
taky me napada The Bard's Tale IV: Director's Cut, ale to nejak prohucelo bez vetsiho zajmu
a pokuds nehral nebo nepamatujes, tak za me wizradry 8, vzdy a vsude
-
Pokud nevadí stylizace tak Legend of Amberland je moc fajn. Pokud nevadí že to není fantasy tak StarCrawlers nebo Vaporum. Osobně se hodně těším na Archaelund. Nejvíc si bere ze série Realms of arkania, a zatím je jen v předběžném přístupu.
-
Mmm... Vaporum?
-
-
Tak jsem moc rád že jsme vás naší rubrikou kterou jedeme na stejné bázi taky čtrnáct dní a stejným stylem, inspirovali :) Ne, ale super, čím víc typů na neznámé tituly tím lépe pro všechny. Do No Harm jsme do posledního dílu dali taky, skvělá věc! Rozsévejme doporučení na nezávislé tituly společně!
-
Tenhle typ článků je super. A Knights in tight spaces vypadají opravdu zajímavě
-
ty rytiri a sexy bullet hell odinfall me taky zaujaly
-
Ahoj Patriku, perfektní článek! Díky moc! Jsem strašně rád, že stále pro Games sem tam něco napíšeš! Díky!
-
-
Díky díky. To já jsem taky rád, že mě na Gamesech ještě vítají s otevřenou náručí 😀 a navíc mě nechají dělat přesně to, co mě na hrách baví nejvíc 🙂.
-