Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra vypadá dobře, možná bych se i těšil a možná by to byla(je) dobrá hra ale momentálně to prochází tím zmr*exem(Ubisoft), tak se zas obávám, že to bude nakonec tragický... Bohužel, protože něco takového bych si opravdu rád zahrál...
  • "Boj na blízko lze chápat jako formu umění. A přesně s touto ideou pracují v Ubisoftu Montreal, kde vyvíjí historickou..."

"Historickou"

Chalani, není potřeba si hrát na PR oddělení Ubisoftu.
  • Hnisavec
    najlepšie natom je že na podobnej hre ako Kingdom robí výzorovo Vávrov otec/brat

http://www.gamersyde.com/hqstream_for_honor_gc_vision_video-35242_en.html *15* *15* *15*
    • blbosť, to by musel viacej škúliť.
  • Hra se mě libí, ale to video byla jedna velká komedie.
  • to sou hrozni sasci tvle, takove kecy :)
  • Tady se zas rozjede hate na tuhle hru :) . Mě se to celkem líbí.
    • Kallessin183
      Nikdo neříká že hra je špatná, nebo že to nebude zábava, ale tahle hra se zatím bere příliš vážně.
  • Sr_Lobo
    Jako hra se mi to fakt libi, ale ty strasny PR kecy ...
    asi takhle : http://www.artempire.com/media/catalog/product/cache/1/image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/a/halt2013-crop-3x4.jpg.thumbnail_1.jpg
  • Vyzerá to nádejne, som zvedavý čo sa z toho nakoniec vyliahne. Ten hlavný vývojár alebo direktor, či kto to je, je mi tiež sympatický, páčia sa mi hlavne tie jeho PR reči :)
  • alternativni historie? vlk se nazere... *3*
    • Magister_Peditum
      To by muselo dojít i k alternativnímu posuvu zemských desek. *3*
    • coz je zmrsena reakce na XorxoxTalarius, nejak sem to hodil do novyho prispevku.
  • XorxoxTalarius
    Rekl bych ze pouzit slovo "historicke" v nadpisu je v pripade tehle hry dosti odvazne *5*
    • Kallessin183
      Chtěl jsem napsat něco obdobného... Nechci urazit autora článku, ale podle jeho měřítek by se pak dala stejně označit i spousta her, které se o historii jen otřeli. např. Mount and Blade
      • Vojta_Ilavsky
        Tak zrovna Mount and Blade je invalidní argument. Zahraj si a uvidíš. ^Všechno už napsal Ganéša.
        • Magister_Peditum
          Nicméně Mount and Blade historická hra fakt není. Odehrává se ve fiktivním světě, který se, pravda, inspiroval historií, ale to nemění nic na tom, že Kingdom of Swadia neexistovalo.
          • Vojta_Ilavsky
            Tak jestli bereš názvosloví jako určující...
            • Magister_Peditum
              Tak jestli to bereš takto, tak je pak každá hra, kde nelítají draci a čarodějové nemetají blesky, historická. *15*
      • Zrovna M&B je pocta středověkým hrám.
        Nejdříve si hru zahrajte, než jí začnete nějak soudit, vypadá to akorát smutně a stupidně
        • Kallessin183
          Mount and bade je hra INSPIROVANÁ historií, vyskytují se zde zbraně a zbroje napříč časem i prostorem a všechna království mají reálný předobraz, ale není to hra odehrávající se v historii, ale v jiném světě i čase... V MaB Warband mám odehráno přes 1000 hodin tu hru miluju, ale ani ve snu bych ji neoznačil jako histrickou...

Přikládám úryvek z wiki:

Historie je pojem, který nese dva různé významy, které ale nelze zcela přesně oddělit:[1]

- Dějiny, dění, které proběhlo v minulosti, historické události, minulost bez ohledu na její zaznamenání dějepisem
          - Dějepis čili historiografie jako vědní obor, vědecká reflexe historických událostí
          • Jak píšu, M&B je úžasná středověká hra.
            Nenapsal jsem nic o tom, že historická. Jen úžasná hra, zachycující středověký svět. Sice smyšlený, ale postavený na základech nějakých "historických pramenů"

Takže ještě jednou, pro mě titul vévodící středověkým hrám
            • Kallessin183
              V tom máš samozřejmě pravdu a nic nenamítám proti středověku, to bych popřel období do kterého je zasazená... jen jsem z tvého příspěvku usoudil, že se mnou nesouhlasíš a já psal o pojmu hitorická hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit