Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na demo a natáčení nového Devil May Cry
23.11.2012 | Adam Homola
23 příspěvků
-
Odehrál jsem demo a...Ku*va to je dobrý ! Muzika, komba, leveldizajn, nepřátelé, stylizace.....jsem z toho na větvi....Nojo, prostě Ninja Theory umí :-)
-
Těším se *8*
Jen to už není staré dobré DmC *13* -
Ta muzika je dokonalá. Pokud taková bude i ve hře, tak to bude hit *14* *14*
-
Nový Dante je sexy *15*
Doufám, že na hru na pc nebudeme muset čekat moc dlouho, docela už se těším. -
Z dema mám zatím pozitivní dojmy. Vizuál je krásně netradiční, hudba stylová a padnoucí do atmosféry (a to tento styl poslouchám jen příležitostně) a Dante je sympaťák (ano, "Fuck you" scéna je dobrá). Jen mám problém s nejvyšší obtížností, kdy mne už po třech minutách začínají silně bolet prsty. Ty vyšší obtížnosti jsou asi fakt jen pro fanoušky nebo "mistry" v žánru rubaček.
-
-
Neřekl bych, když hra zvládá sotva 5 nepřátel zaráz v obraze s 30 FPS.
-
-
Tři létající mimina to do mě solí z výšky, tři kostlivci na mě jdou s mečem a navíc na mě nabíhá nějaký obří býk s velkou sekerou (či kladivem?). To máme sedm nepřátel v jednom obraze s 30 FPS.
Co jsi svým příspěvkem přesně myslel? -
-
Že je to pořád málo na poměry série DMC. Jak 7 nepřátel, tak 30 FPS.
Pokud je to tvoje první DMC, tak budiž, asi to tak nepociťuješ. Ale mělo se to prostě jmenovat God of War: Edgy Teen Edition, to by sedělo víc. -
-
Svým způsobem je. Hrál jsem jenom dvojku když vyšla, tedy 2003. Sice jsem jí nedohrál, ale co si pamatuji, tak jsem se bavil královsky.
-
-
Přesně jak řekl Ringwraith, dvojka je zdaleka nejhorším dílem série. Jakožto milovník série DMC, je pro mě králem stále nepřekonaná trojka na ps2. Jsem zvědavej co vyleze z tohohle, ale hodně, a to myslim jako že opravdu HODNĚ, mi mrzí, že nezachovali univerzum minulých her, jelikož po čtyrce (a právě i po dvojce) zůstalo dost nezodpovězenejch otázek, na který bych strášně rád znal odpověď. No a samozřejmě bělovlasej starej Dante je prostě jenom jeden :)
-
No vidíš. A to o dvojce všichni fandové svorně tvrdí, že je jasně nejhorší.
-
-
-
-
-
-
Ta muzika lahodí mému uchu *3*
Nevím z čeho máte strach, Ninja Theory ještě za celou svou existenci neudělali špatnou hru... -
-
Až do teď.
-
-
DMC nevyjde na PC?
-
-
Ale beztak bez gamepadu se muzes jít klouzat...
-
-
Já pořád nechápu, co je za problém si koupit k PC gamepad. Jako by myš a klávesnice byly jedniný vstupní zařízení. Mám myš, klávesnici, tablet (od Wacomu), gamepad (ten sem mimochodem koupil kvůli DMC3). Takže žádný problém. Hlavně aby to na PCidlo vyšlo ;]
-
-
Vyjde, ale později.
-
Díky bohu!
-
-
Kdyby předchozí Dante viděl, co z něj udělali, tak vytáhne dualky a napumpuje vám tunu a pět kilo olova do hlavy. Ale tak, třeba to bude dobrý *2*
-
Hrál jsem demo a ty danteho kecy jsou fakt hrozný. Hra tím je totálně zabitá
-
Nějaká potvora: FUCK YOU
Dante: FUCK YOU
Nějaká potvora: FUCK YOUUUUUU -
-
Mature dialogue for mature games like myself.
FUCK YOU!
-