Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na průchod investigativní misí ve Sleeping Dogs
3.8.2012 | Adam Homola
22 příspěvků
-
Sleeping Dogs (dříve True Crime: Hong Kong) vás totiž nechá hrát za policistu v přestrojení.
http://www.databaze-her.cz/hledani/?fraze=True+Crime -
Ten jizdni model *7* Clovek pak pri tom rizeni akorat trpi a modli se at je co nejdriv u cile. Nechapu proc na tom vic nemakli, zvlast u mestsky akce, kde v tom aute nejakej cas pobudete
-
Jizdni model to ma docela otresnej, aspon trochu realismu do toho prdnout teda mohli. Super je taky kdyz do te kancelare montuje do ventilacky stenici a ani si za sebou nezavre dvere aby ho nahodou nejakej kolemjdouci nevidel. Fighty tam maji udelany dobre, ale jinak si s tim asi moc hlavu nelamali. Jsem docela zvedavej na recenzi, vetsi sance u me zatim ma rozhodne gta5 i kdyz z nej zatim zname jen par screenshotu.
-
Ty vole má cenu si tu hru vůbec kupovat když už vydali těch videí tolik že mě tam už asi těžko dovede něco překvapit...
-
stejne je nejlepsi gta 4 s icenhancer a hd texturama
-
Jezis to je sraacka
-
No na mě je to vyšetřování až příliš lineární a navic hra všudypřítomným blikáním objektů a waypointů hráči říká kam má jít a co udělat, bez známky toho, že by se něco mohlo pokazit. Nevím, možná je to jen jedna z prvních tutorialových misí, ale moc tomu nevěřím.
-
-
súhlas, vpodstate sa nejedná o vyšetrovanie ale o navigovanie panáka(hráča) po meste... podobne ako keď laboratórnym krysám v blúdisku hádžeš kúsky syra aby si ju dostal na určené miesto ... s tým, že tá krysa to má predsalen trochu ťažšie :)
-
-
Co si calak. konzoloidna hra na americky trh. Hru pojde dohrat len drzanim tlacitka v pred.
-
-
-
Tady jeste jedno video ale je tam celkem velkej spoiler http://www.youtube.com/watch?v=0qk7sqOZ_NI
-
Na kterou hru je narážka s padajícím mrakodrapem?
-
-
Army of two the 40th day? To je taky z Hong Kongu a padají tam mrakodrapy *1*
-
Modern Warfare 3?
-
-
bf3, crysis 2? *4*
-
-
-
to sekané zatáčení mě irituje.. to tam nemužou dát plynulé otáčení volantem..?
-
-
to samé bylo třeba i v Just Cause a štvalo mě to, ale něják jsem se přes to přenesl a skvěle se u té hry bavil, tak to snad bude i tady..
-