Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

Tohle má potenciál vyřešit všechny energetické problémy lidstva. Stačí připojit k Tolkienovi dynamo a napojit ho na rozvodnou soustavu.

• Tolkien měl k licencím na filmy podle jeho děl pragmatický vztah. Buď to muselo být věrné předloze nebo za to musel dostat balík. Předpokládám, že v tomto případě druhá podmínka vůči jeho dědicům splněna byla.

• Magister_Peditum

Připomíná to spíš Narnii než Pána Prstenů. A proč Galadriel, která je v době seriálového děje už je jednou z nejuznávanějších Noldor a jedním z nejstarších elfů ve Středozemi vůbec, tam poskakuje po skalách v plné zbroji a chodí do dungeonů kosit potvory? Mám takový pocit, že díky tomuhle seriálu vezmou ještě Hobita na milost i jeho dosavadní odpůrci, stejně jako se to stalo u epizod 1-3 ve Star Wars po shlédnutí té nejnovější trilogie... 😂

EDIT: Ještě by ty scény s Galadriel mohly být z přechodu Helcaraxe, to by se ještě dalo uznat.

• Tak, předpokládám, že dobrodružné scény s Galadriel budu z útěku Noldor z Valinoru. Což tomu ale moc nepomáhá, spíš ještě víc mrší původní dějovou linii.

• mousekrup

Přesně to mě napadlo, když jsem tenhle teaser viděl.... Ještě budeme s láskou vzpomínat na Hobita 😂.

• Ach jooo 😞

• Jevo83

Mam pocit ze cielova skupina su 13 rocne americanky a popcornovy mainstream, ktoreho hlavnym zaujmom je uhrancivy pohlad elfa a nie hlbka pribehu

Zazil som to pri premiere poslednej trilogie star wars, ked zrazu vsetky teenagerky z diskotek zistili, ze miluju Star Wars... na 2 tyzdne, potom uz zase bolo in  nieco ine

Trochu mi to z tych zaberov pride, ze "skopirujte kameru a vypravu hobita, najdite postavy podla aktualnych diversity tabuliek, ked budu chybat, vymyslite ich a na zaver na to usite nejaky standardny pribeh... sloboda, mensiny, vybuchy, zakazana laska.

Ach jaj

• 5M views, 1% like:)

• Gulivera84

Je to takovy napaleny, spis ke stylu filmum o Hobitovy....uvidime....

• no prave, fanboys stredozeme chvali i brak typu hobit jako trilogie, tak proc by nekdo nezkusil udelat serial jako je tento

• Gulivera84

Nekdy nechapu, ze nejtenci knizka ma tri filmy, a tri, celkem velky knizky, jen tri filmy....😐

• Jevo83

Opatrne, lebo urobia restart znacky...a vsetci vieme ako to dopadne😎

• Chování dnešních korporací (a progresivismu)  je prostě prznění děl... Pro mne je to jako kdyby se začala přemalovávat Boticceliho Venuše protože ideál krásy se posunul za těch několik století někam jinam.

Přitom právě Boticelliho nikdo neničil prostě když přestal být v módě tak se schoval do skladiště (a časem se zas dostal do středu zájmu skrz Prerafaelity).

Mnohem sympatičtější mi bylo kdyby ty prachy vložili do projektu typu: Ok máme tady globalizovanou společnost. Současná fantasy už asi nebude táhnout nebo tenhle typ děl bude napadán, pojďme vymyslet globalizované fantasy, které má vlastní logiku a bude velmi inspirované LOTRem. A nakonec proč ne - Elder Scrolls tomu tak trochu odpovídá ne?

• iSpirit

Souhlas, problém je, že když to Amazon sám zkusí vymyslet, tak to dopadne:

https://www.csfd.cz/film/572029-carnival-row/prehled/

Na druhou stranu pořád lepší než prznění Středozemě.

• Mne to zas tak hrozny nepripadalo ikdyz kdyby se pokusili zpracovat takove Nádraží Perdido asi bych byl radši..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit