Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uprimne? Z toho traileru vubec nic necitim. Ale tak ja jednicku jeste nedohral, zatim jsem sotva na zacatku. Kazdopadne, z trochu povrchniho soudku, Ellie se nam z roztomile holcicky vyloupla v osklivou muzatku. Ehh. Na jednu stranu palec nahoru, ze z ni neudelali v Naughty Dog dalsi sex symbol videoher, ale takhle osklivou ji zase delat nemuseli.

• jack

Těším se na PS5 verzi. Se přiznám, že mi grafika dech nevyrazila.  

• spoock

Asi to bude tím, že PS4 je průměrný HW :D ale v cutscénách ND nemá moc konkurenci, když si vezmu Uncharted 4, tak je furt TOP, snad jen v gameplay částech už holt nasvícení je horší, taky doufám, že výjde PS5 patch/remaste.

Zrovna sjíždím TLOU 1, kterou jsem si před pár roky v remastru pořídil, že to někdy dám znova. Naposledy jsem to hrál, když to vyšlo na PS3. Neskutečné kam se grafika/animace  posunuly. Vesměs jediné co na TLOU nezesárlo je příběh, atmosféra, soundtrack a gameplay.

• Nebezpecny trailer, strasne me laka se na nej podivat znovu, ale uz ted doufam, ze vetsinu z nej do ~roka zapomenu. Po tech unicich mam ted navic ale obavy, jestli se mi to nakonec bude pribehove libit (i kdyz konkretni spoilery neznam), ale zaroven jsem extremne zvedavy, co se z toho vyvine, protoze rozhodne nechci, aby pokracovani bylo stejne jako prvni hra. A dle vseho to opravdu stejne nebude, alespon po pribehove strance.

• Nápodobně. Jinak samozřejmě autoři mají právo vyprávět příběh jaký chtějí. A buď se ti to líbit bude, nebo ne.  Ovšem poslední dobou se mi zdá, že lidem stoupl hřebínek a chtějí si diktovat. I tak na mě působí tahle celá kauza. Lidem se nelíbí směřování příběhu a tak z toho dělají rovnou válku. A zda se, že PS komunita v tom lehce vítězí. Četl jsem, že je Sony drzé, že do PS plus dali cities skylines a farming simulator. Mno víte co pusinky? N*****E si, opravdu by to na vaše rodiny chtělo seslat mor a žloutenku, abyste měli konečně ty pravé starosti... :) je neskutečné, kam lidi klesají a dnes tu adoruji hackera... Smutné. 

• spoock

ámen

• Carnage666

Já teda nevim ale z toho traileru jsem se asbolutně nic nedozvěděl 😀

• No ja v podstate taky ne, ale prijde mi nebezpecny v tom, ze te svadi se na nej podivat vickrat , abys zjistil, jestli nahodou nerozpoznas nejake naznaky apod. Probouzi mou zvedavost jednoduse receno :P

• Veskoslav

Sony je natolik zbabělé, že nejenom vypnulo komentáře, ale i hodnocení videa. Jo, tím si tu komunitu proti sobě ještě více nepoštvou:)

• Naprosto legitimní krok. Vypnutí komentářů (také legitimní krok v této situaci) by mělo za následek prostě minusovani. V takovém případě je bezpredmentne tam hodnocení nechávat... 

• J.Rose

Co na to říct? Propadák to jistě nebude, to je jasné. Stačí se jen těšit. Jedno z mála studií, které své hry dělá opravdu srdcem. 

• JohnyTheZik

> dela opravdu srdcem

Tahle hlaska je po tech ruznejch zpravach a famach o praci v Naughty dog taky celkem zabavna :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit