Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to trápne, toto v pohode zvládlo aj PSP. Od jeho nástupcu by som logicky čakal, že si tam zahrám PS2 hry (ktoré by VITA v pohode výkonom zvládla). Ale chyba lávky, pre Sony by to znamenalo kopec práce pri úpravách a testovaní a teda nižší zisk...
    Takže si na VITU nájde cestu len zlomok z PS2 klasík (HD prerábky určené primárne na PS3). Pri takomto prístupe k zákazníkom sa nedivím že sa tá firma dostala tam kde je ...
    • PS Vita by musela PS2 emulovať, což by hardwerovo nebolo určite v pohode ;)
      • ps2 emuluješ na pc .... proto psal že by je sony muselo předělat, potom ty hry nejsou vubec narocne..... nebo si snad myslys že hd reedice jsou jen emulace se zapnutým vyhlazováním *3*
  • Tak handheldům příliš neholduji, za to jsem však ze sklepa nedávno vytáhl starý PSX a rozehrál pár klasik. A musím říct, že přestože grafika těch her je oproti mým zkresleným vzpomínkám docela dost jinde, tak hratelnostně zažívám pravé nefalšované blaho.

    Kdokoli tady generalizuje a odmítá konzole jako odpad by si měl nějakou PSX klasiku zahrát, nepochybuji, že by rychle názor změnil (samozřejmě beru v potaz, že aktuální generace konzolí je zase někde jinde než bylo PSX).

    Já zatím opětovně dohrál tři Crashe Bandicooty, Crash Team Racing, Tekken 3, RE 1 a 2, Sheep Dog 'n Wolf, Metal Slug X a Tenchu 2. A nemůžu si tyhle gamesy vynachválit. :)
  • Podpora PSX her pro PS Vita přijde s fw 1.8, co si zahrajete?
    Hooooovnooooo!
    Staci se podivat jakej "katalog" pripravila Sony za dva roky pro Playstastion Certificated Phone Xperia Play, ktery mel byt hernim telefonem a zaroven konkurovat iPhone. Vysledkem je totalni propadak.
    • Což o to, připavila, ale pouze pro Japonsko a USA. Bohužel EA díky mizerné práci SCEE to odsrala a podpora PSX her na Xperia Play byla mizivá, což telefonu dost uškodilo po tom oznámení, že hry koupené na PSP/PS3 nelze použít na Xperia Play.
      • On někdo čekal, že hry z PS3 rozjede.. ehm.. na mobilu??? *11* *11*
        • Jsi si zapomnel vit prasek, vid? *1*
  • Abych nespamoval, samozřejmě jsem to myslel k předchozímu psaní cestování/dovolená/děcka...
  • Ja si myslím, že zanedlho bude PSV primárne užívané ako ovládač ( lepší ) u Wii U a hodne sa na to tešim:)
  • na WC si vystacim s novinama
    • *15* *15* *15* Do háje! *15* *15* *15*
    • EuroSamurai
      Já s toaletákem.
      • na toaletaku neni nic ke cteni :)
        • EuroSamurai
          Si kup vzorkovanej né.
  • Godvood: nic, já teda necestuju abych si hrál hry, promrhat cestování a dovolenou hraním může podle mě opravdu jen pitomec, který neví co je to svět a život.
    • No já občas cestuju, abych se přesunul z místa A na místo B. Samotná cesta mě nezajímá a otravuje mě, proto jí zabiju hrou na handheldu. Jindy čas na hraní nemám. A nosit si sebou do tramvaje PC nebo velkou konzoli je takový trošku nepraktický.
    • Souhlas, Já ospobně když jdu od počítače, tak nechci o hrách ani slyšet, natož někde hrát na cestě do práce nebo jinám, rači sleduju pořát stejnou krajinu, ale to bude asi tím že už jsem starší a hry hraju jenom s kámošema když není co dělat.. Ale to asi poznáte až budete starší děti. (jinak když mě bilo 15 tak sem taky hrál neustále a hrál bych i ve spánku kdyby to šlo) Takže jen do toho závisláci... *5*
      • GlaDOS
        Tebe muselo bít víc jak 15, protože z tebe slušně vybili češtinu.
        • trefa do černého *15* . nejvíc smutná věc jest ta, že mu třeba opravdu je kolem 20 let. Takových osob znám žel bohu fůry. Špatné vyjadřování, primitivní mluva a psaný projev jak od žáků prvního stupně.
      • Tak buď jsi trol, špatnej student prvního stupně základky nebo někdo, kdo chodil celý léta za školu. Takovejch hrubek jsem už dlouho na jednom místě neviděl, prej děti *1*
    • To je dost radikální názor, ale bohužel jsi zapomněl podchytit celou spoustu případů. Pokud někdo jede do Paříže, aby se procházel po městě a gambloval na handheldu, je to skutečně blb. Když ale dojíždíš do práce/školy hodinu denně vlakem, tak jako co. Budeš stále sledovat stejnou krajinu kolem železniční trati? Řidiči z povolání taky nic? Nuda na chatě při deštivých dnech stále nic? Asi nemá smysl pokračovat *3*
      • řidič z povolání bude s autobusem plným lidí hrát na handheldu? :D boha, u které dopravní společnosti pracuješ, abych se jí obloukem vyhnul? *1*
        • Bejt vtipnej je fajn, ale dělat kvůli tomu ze sebe blbce... Řidiči z povolání nejsou jen autobusáci. Taxikáři, když jim nejde kšeft, často čučej na přenosný DVD přehrávače. Kamioňáci zas koukaj na film (bohužel nejenom, když uváznou v zácpě nebo když maj povinný přestávky). Řidiči dálkovejch autobusů se často střídají, protože musí dodržovat zákonem stanovený přestávky. Řidiči některejch míň vytíženejch spojů MHD zas klidně půl hodiny nebo hodinu stojí na točně. Možná tak řidiči přepravních společností jako je PPL nebo Česká Pošta na handheld fakt moc času mít nebudou, ale pokud bys zapojil představivost, určitě bys ještě na něco přišel.

          A mimochodem nepracuju u žádný dopravní společnosti, jen se občas koukám i jinam než jen do monitoru *3*
        • Vsiml sis, ze u dalkovych autobusu jsou ridici dva? Nebo ze u kratkych linek ridici zase az hodiny cekaji?
    • Můžeš nám milostivě říct, co to teda ten je svět a život? A co ti dává právo takto příkře soudit ostatní? Stejně dobře můžu napsat, že je trapné promrhat život cestováním, když bys čas a úsilí mohl věnovat užitečnějším činnostem třeba v charitě. Každý ať si dělá, co ho baví. Tebe evidentně uspokojuje plivat na ty, co nechovají podle tvého světonázoru... Neboj, život (o kterém tak rád píšeš) tě naučí.
    • conflig
      Já teda s tebou do jisté míry souhlasím. Ale třeba PSP jsem si koupil a hrál na něm většinou doma když se mi zrovna nechtělo sedět u PC :)
  • Ono obecně mi uniká smysl těchto zařízení, kdybych to měl přirovnat, je to opravdu jako foťák v mobilu. Na ho*no :) Pokud přeci někdo chce hrát, tak na tomhle si v životě nikdy pořádně nezahraje, stejně tak s mobilem (jakýmkoliv) nikdy neuděláš pořádnou fotku.

    A argumenty typu "koupíme to synáčkovy na cestu když pojedeme na dovolenou" .. ty voe co je to za dovolenou když harant čumí v autě to zgarba v ruce? Vždyť doma už nedělají nic jinýho, na dovolené a cestách se má dívat z okna, povídat si, poznávat apod. a ne hrát hry ... pak jsou to z nich negramotní lemplové co nic neznají a neumí ... viz dnešní puberťáci.
    • Je videt, ze jsi to nikdy nemel poradne v ruce. Neni to jako fotak v mobilu, jsou to kvalitni herni zarizeni designovane na hrani her. A jsou na tom paradni hry s vysokou zabavnosti a hratelnosti, takze na tom hraju i doma, kdyz mi nic nebrani hrat na pc nebo ps3.
    • Tak postupně. Mobil ve foťáku není na exkrement (neplést s toaletním papírem), nýbrž na focení. Mám digitální zrcadlovku a k ní sadu objektivů, přesto foťák v mobilu občas vytáhnu. Je to především na text, ale opravdu s sebou netahám výbavu všude. Kdybys zašel na nějakou regionální výstavu, tak by ses docela divil. Občas se tam fotky z mobilů vyskytují a garantuju ti, že bys je sotva poznal.

      Myšlenka typu "koupit si handheld na dovolenou" je asi stejně tak hloupá, jako tebou jmenovanej argument. To by byla dost drahá investice, užít to jednou ročně...
    • zdeeneek
      Kdyby vysla PS Vita tak pred 15 rokama, v dobe kdy jsem travil 2,5 - 3 hodiny denne v dopravnich prostredcich pri cestach z/do skoly, tak bych ji klidne koupil. Kdyz jsem jezdil v 6 hodin rano do skoly a vracel se kolem 17 hod. odpoledne, tak uz mi doma na hrani moc casu nezbyvalo - pokud jsem nechtel skolu uplne flakat. Ucit se ve vlaku je na prd, potrebuju mit na to klid. Ale zahrat si ve vlaku na Vite treba Uncharted, ktery vypada plus minus stejne jako na PS3 - to by se mi libilo.
    • Koupil jsem si DS i PSP ze zcela zjevneho duvodu kuli hram. Na PS3 jsem treba hral nejakou vec, co se mi hodne libil, a ejhle, oni ti parchanti k tomu udelaji dalsi hru, ktera navazuje na ten pribeh, ale ciste PSP only. No a tak jako v*l mam cestovni konzoli do kapsy, a hraju na tom doma, jenom kuli tem hram, ktery si jinde nezahraju :)
      • Tak tomu už se říká čistá demence nebo závislost :-O Ale když nevíš co s penězma, tak proč ne, přeju ti to.
        • Vim co s penezma. PSP jsem treba koupil asi za 2000Kc, a hry na to stoji klidne kolem 200kc. Tolik k demenci...
          A abych poucil pripadne zastance zivota, kteri vi, jak se ma zit. Toto je herni forum, pod clankem o hrach, bavime se o hrach. Takze je trosku mimo nazivat hrani her demenci...
          • No mě jen zaráží ta představa, že sedím doma na gauči, o kousek dál na stole mám celkem slušný PC s velkým monitorem, nebo konzoli s pořádnou TV a přitom se šmrdlám na handheldu. To mi příjde divný, sorry. Ale tak každej sme jinej a pokud ti de o ty pokračování her, tak to i smysl dává, ale já bych do toho rozhodně nešel.
            • Tak si predstav, ze moje nejoblibenejsi hra na PS3 je Valkyria Chronicles. A druhej dil a treti uz neudelali na PS3, ale jen PSP. A pritom je to uplne ta sama hra, stejna kvalita, dokonce druhej dil je i propracovanejsi a delsi, prakticky stejna grafika. Jen na tom PSP to mas na maly obrazovce.

              A na PSP se skvele hraje pred spanim, nebo kdyz ses nemocnej :)
      • Tak to už je každýho věc že, já byh si teda další konzolil jen kvůli nějaké hře nekoupil. Život je moc krátký a na světě je spousta věcí co se dá dělat, nejen hry.
        • zdeeneek
          Treba kafrat na diskuznim foru o hrach *1*
        • EuroSamurai
          "Tak to už je každýho věc že" Podle toho co si tu zatim napsal si to asi nemyslíš.
          • Protože se tu bavíme o hrách, chodím i na jiná fora, o filmech, o autech, závodech, focení a další ... baví mě zkrátka spousta věcí vč. her. Jen tu k tomu říkám své názory, ale je vidět že sem chodí spousta takových těch děcek co vůbec nevylezou s baráku a nic jiného než sedět doma prakticky neznají podle těch mínusek u toho cestování/hraní. Fakt jsem ještě neviděl nikoho, kdo by jel třeba k moři a hrál hry :)
            • EuroSamurai
              Mínus sem ti dal a přitom hraju paintball,rád chodim na procházky se psem čtu knížky sleduju seriály a poslouchám hudbu a to jen proto, že to co píšeš je hloupý a krátkozraký.
  • Myslim, že PSX hry tento handheld nevytrhnú ...
    • Na PSN+ byly zdarma zajimave PSOne hry, ktere jsem nikdy nehral, treba resident evil 2 a 3. A tyto mam schovane pro ps vitu a tesim se, az si je budu moci zahrat. Tahle funkce patri mezi ty nejzadanejsi od majitelu vity.
    • zdeeneek
      Na 3DSku funguje perfektne Nintendo eshop, kde se daji stahovat hry, ktery vychazely na starych gameboyich - zpetne si muzu zahrat treba stary Super Mario hry, na ktery jsem se mohl za komaru akorat divat na obrazcich v nejakym casaku. Je jasny, ze stary psx hry Vitu nevytrhnou, ale je to prijemnej doplnek diky kterymu si muzes zpetne zahrat hry, ktery jsi nemel moznost hrat v dobe kdy vysly.
  • Malleth
    Kings Field bych si i dal, pokud by ale neměl tak úžasný ovládání jak čtyřka na PS2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit