Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano The Shadow of ancestors je z nasich luhu a haju :-)
    Ak sa paci mozete podporit pripadne aspon pozriet

    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93058854
  • Takze asi dalsi cestina: "The Shadow Of Ancestors"
  • ..no nevim nevim :D Rad bych ti dal pesti do rypaku *12*
    • USER47
      To mě od fanouška Postalu ani moc nepřekvapuje:).
  • Tak jsem tam hlasoval i pro dalsi ceskou hru "Legie". Kdysi jsem ji hral a je fakt super! Dokonce je jeste i zdarma stahnutelna v cestine.
    • ucho
      já jí dal palec dolů. jestli je někde stáhnutelná zdarma, ta hra nemá na steamu co dělat...
      • mirekdusinojc
        V češtině je, ale pokud autoři / autor investoval něco do anglické lokalizace, tak nevidim důvod, proč ji za pár korun na Steam nedat. Možná by mohl zainvestovat ještě do nějakýho grafika, kterej by mu udělal logo a celkovou prezentaci, protože ta aktuální je dost amatérská, ale jinak ta hra vypadá jako pěkná retro RPG (kde sou ty doby, kdy byl retro pixelart) a spousta lidí tam pro ni i hlasuje.
  • Jedina "normalni" hra tam je Postal 2 ...snad to vydaji *5* Tak lajkujte....
    • USER47
      Dát do jedný věty slova "Postal" a "normální"...no nevím nevím. Zrovna Postal je hovadina, ale pár zajímavejch her tam rozhodně je:
      Age of Decadence: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93102452
      Contrast: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92921128
      Kenshi: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92933311
      Miasmata: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92915716
      Project Giana: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92852223
  • mirekdusinojc
    Hmm, tak z celého Greenlightu je mi zatím docela blbě. Chápu, že tam nějaké dobré úmysly byly, i když spíš to beru ze strany Valve jako alibistické řešení problému s jejich neschopnou porotou, ale myslim, že měli velké oči. Vůbec nějak nepobírám jejich aktuální systém vypočtu ratingu. Například Minerwars mají 15 000 unikátních návštěv (pravděpodobně 15 000 unikátních účtů. nebo 15 000 různých IP? ) a kladných hlasů 1500. Podle logiky věci, by měli mít kluci z Keen Housu minimálně 1%, mají 0%. Nehledě na Keen House se tam až nějak podezřele na první stránce drží stále ty samé projekty. Takže ti, co tam dali včera hry jako poslední, při první vlně zřejmě zůstali na frontpage, kde je většina lidí olikovala a teď už se tam drží setrvačností oblíbenosti? Ty hry, co aktuálně mají víc jak 2% rozhodně nejsou nějaké unikátní pecky, takže trochu postrádám ten smysl. A ostatním hrám bude trvat tak rok, než se vůbec některá tímto tempem na Steam dostane. Bohužel hlasy nejsou prachy jako na kickstarteru a proto tu člověk nemá tu mecenáškou potřebu někam lézt a hlasovat. Další věcí jsou vývojáři a jejich přístup, který se mnohdy dá považovat za naivní a hloupý. Například hned výše zmínění Dreadlocks se spálili, když se neobtěžovali udělat speciální PC trailer pro svojí hru a místo toho tam nechali jejich stávající z Windows Phone verze, díky čemuž je většina lidí poslala do háje zpátky na mobily (a mimo jiné já bych to udělal taky, protože nehledě na jejich pravé úmysly to po takto odfláknuté prezentaci vypadá, že si prostě chtějí nahrabat víc peněz za produktu, který už je defakto hotový.) To radši dám hlas české old school retro RPG Legie, jejíž autor potřebuje vydělat na nový Ford Galaxy, podle svého vlastního komentáře: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92991019&searchtext=legie
    No sem zvědav, jak se s tím Valve popasuje, aby z toho udělal funkční službu a taky sem zvědav, jak se budou učit vývojáři. Jakým způsobem budou lákat hlasující, jestli je třeba v rámci svých vlastních webů budou odměňovat speciálním obsahem výměnou za hlas apod. Protože tady to rozhodně moc férově hrát nepůjde. Alespoň zatím ne.
    • Tak třeba Inquisitor měl dopoledne 1%, teď sem se mrknul, jak se mu vede a.... má 0% Chtěl bych toho šotka vidět (:
      • mirekdusinojc
        Ta rovnice funguje bůhvíjak, bohužel. Aktuálně tam teď umírá spousta fakt zajímavejch her a naproti tomu nejvíc procent má nějaká stupidní variace na Left 4 Dead. Tomu se říká fair play.
        • eb42
          Zatim nepropadame panice, viz FAQ:

          How many votes does a game need to get selected?
          It's going to change during the first few days/weeks since we don't know what kind of traffic to expect. Part of the drive for this system is the need for customers to help us prioritize which games they want to see made available on Steam. So the specific number of votes doesn't matter as much as relative interest in a game compared with other games in Steam Greenlight.

          We're going to be reaching out to developers as we see their games getting traction regardless of whether they have achieved a specific number of votes or are sitting 1st or 2nd place at any given time. We are most interested in finding the games that people want, not requiring them to always hit a specific number of votes.
      • EDIT: Je to komické, ale po kliknutí na obnovení stránky se zjevilo opět 1%... Nedalo mně to a mačkal to furt dokola... Výsledek byl, že občas 0% občas 1%.... hmmm hmmmm, něco je špatně (:
        • mirekdusinojc
          Ono to totiž asi počítá poměr unikátních návštěv ku poměru "lajků" mínus "hejtů", které ale my nikde nevidíme, takže to může mást. A jakmile je úroveň na 0,9% tak jim to dělá bordel.
          EDIT: Ne, unikátní návštěvy to nepočítá, ale "hejty" jo.
  • Kr.Pa
    Tak jsem nějak doufal, že Steam a GoG začnou nabízet hry ve svém originálním jazyce a v angličtině. Mam koupenou Mafii a Original War, bohužel obě v angličtině :(
    Zatím k tomu spěje jen GoG.
    Kdyby výrobce her tohle třeba vyřešil i nějak sám, když se k tomu tyto platformy nemají.
    • eb42
      Inquisitor na GOGu bude na gogu jak v anglictine, tak i v cestine.
  • ucho
    člověk tam narazí na zajímavý věci, škoda že většina je hroznej odpad, co by se hodilo spíš na freeware a tak ty lepší hry snadno zapadnou.

    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92701947
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92925091
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92946377
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92921128
    • jindra.veliky
      a tos jako odkazal na ty lepsi hry? *11*
      • ucho
        "lepší hry" je subjektivní pojem a každý má jiný seznam her. průměrně inteligentní člověk by tohle měl chápat. odkázal jsem na hry, které zaujaly mě. tím neříkám, že z nich musí padnout všichni na zadek, někdo má třeba rád jen tetris. sdělením bylo, že se tam obtížně hledají zajímavé hry (pro kohokoli). doufám, že jsi to pochopil, jindřiško ;)
        jinak věřím, že některá ze zmíněných her zaujme i někoho dalšího... jinak klidně sem hoď odkazy na nějaké věci, co zaujaly tebe.
    • InfidelBro
      TowerClimb je výborná hra.
  • Dá se někde sehnat demo Inquisitora?
    • eb42
      Demo k dispozici neni, zvazovali jsme, ale vzhledem k rozsahu hry jsme neprisli na rozumny spusob, jak "vypreparaovat" demo, ktere by davalo smysl.
  • Inquisitor
    Hlasováno, tahle hra si to zaslouží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit